1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
سوال های چالشی عربی
-
@رضـا در سوال های چالشی عربی گفته است:
@zahra_asd بهترین و سریعترین راه زدن تست ترجمه اینه ک اول صورت سوالو بخونیم یا گزینه ها رو مقایسه کنیم؟
من زیاد به گزینه ها توجه نمیکردم، چون طراحا معمولا چیزایی رو توی ترجمه کم یا زیاد میکنن که ممکنه درگیر اونا بشیم.
اول سوال رو میخوندم زیر نکات سوال خط میکشیدم و از اون نکته ی آسونتر شرو میکردم به رد گزینه. معمولا حداقل 2تا گزینه خیلی راحت حذف میشن(حتی بعضی وقتا با یه نکته میشه ب جواب رسید).بین دوتا گزینه ک موندیم هم میتونیم از مقایسه استفاده کنیم ،هم از نکته ها.
در کل من اول نکاتی ک بلد بودم رو در نظر میگرفتم و همیشه ب جواب میرسیدم زود.
باید اون روشی ک میخواین سرآزمون انجام بدین رو تو خونه کار کنین، تا سرآزمون بتونین ترجمه رو سریع جواب بدین و برای قواعد ک یه ذره زمانبر تره وقت کافی برا فکر کردن داشته باشین. -
@رضـا از بین این نکته ها براساس آسون ب سخت (از نظر خودتون) اولویت بندی کنین:
%(#d90000)[1.فعل](ک اگه به نکاتش مسلط نیستین بذارین برای آخرین مرحله، اگه مسلطین تو اولین مرحله به احتمال زیاد ب جواب میرسین!) %(#d900b5)[2.اسمای اشاره] %(#0065d9)[3.معرفه نکره بودن] %(#66ba00)[4.ضمایر](آسونترینه ب نظرم) %(#f0d800)[5.تعداد کلمه](مفرد یا جمع) %(#a356b0)[6. ترکیبای وصفی و اضافی](که اینم خیییلی مهمه و اگه یادبگیرینش سریعتر میتونین ب جواب برسین) %(#37bdbf)[7. چیزای دیگه]( که برای آخرکار که اگه با هیچکدوم از قبلیا ب جواب نرسیدیم و تو سوال داشتیمشون باید بریم سراغشون. مثل:ترجمه ی اسم تفضیل،لـ و عند و یه سری چیزای دیگه ک تو ص40جزوه استاد جلادتی هست)