غول فیزیک باش
-
سلام میشه این سوالمو شاخ فیزیک جواب بده؟؟ممنون
#اگر 70%ازسرعت جسمی کم کنیم و100% به جرم ان اضافه کنیم چقدرازانرژی جنبشی ان کم میشود؟؟
خب میمونه 30% اونم میشه 2 برابر که جوابش میشه 18% ولی نمیفهمم چرا 18% کم میشه؟؟؟ مگه 18% باقی نمیمونه؟؟ توکتاب تست نوشته 82%باقی میمونه... میشه بگین چرا18%کم میشه؟ -
فاطمه ـ بوشهر
شروع بکنید زودتر -
Brilliantreplied to Brilliant on ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده
@zahra-m1999 در غول فیزیک باش گفته است:
@njzamin در غول فیزیک باش گفته است:
@zahra-m1999
یعنی چی وقت نشه؟ گاج رو من میزدم از روش نشر الگو بعد خوشخوان بعد سه سطحی بعد موح ازمون وقت میشد.... تنبلی نکنید.. خودتون میگید که گاج کمی مونده پس زود تموم میشه هر مبحث بعدش خیلی سبز رو که دارید بزنید... بعدش من میگم چه کار کنید اگه خواستید بالای 80 بزنیدجدی??!!!6هزار تست گاج میشه زد وبعد 6تای خیلی سبز ????
من همیشه ترس وقت دارم. بعدش من میگم چه کار کنید اگه خواستید بالای 80 بزنید------بی نهایت سپاس
-
@_azar_
بله درست میفرمایین
ممنون -
-
MM.zahed رتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاءreplied to فاطمه بوشهر on ۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاطمه ـ بوشهر
سلام خودت نوشتی "تارسین به هدف توقف در سراسر مسیر ممنوع"
اول توکل کن بعدپیشنهاد من اینه که لطفا خواهشا اگه نتوستی یه تعداد سوال روجواب بدی (نمی دونم چندتا 5-10-100یا1000تا)خودت رونباز ونگو من نمیتونم فیزیک- خوندن کار من نیست واز اینجور حرفها اگه تلاش کنی نتیجش رو میبینی فیزک رو روزانه بخون نکته ی مهمی که هست این ه که بایدفیزیک رو درک کنی تا بتونی خوب تست بزنی ممکن اویل فیزیک خوندن سخت باشه اما ده کم که زمان میگذره شاید بهترین درس هات بشه
موفق باشی -
سلام وقتتون بخیر من بعد از ی مدت تازه میخوام استارت بزنم امروز تازه پست شما رو دیدم و واقعا خوشحال شدم ک میتونم سوالات فیزیکمو بپرسم وجواب بگیرم .اخه چون معمولا کسی رو نداشتم ک جواب سوالامو بده از فیزیک خوندن فرار میکردم امروز هم ترجیح دادم بجای فرار از خودش شروع کنم
پیشنهادی برای منی ک میخوام تازه شروع کنم دارید؟
ممنونم از اینکه وقت میزارید -
@milad91 در غول فیزیک باش گفته است:
سوال نگفته حتما مثلث تشکیل میدن
پس اون نامعادله ها مساوی هم دارت
چون مینونن روی یه خط باشن
یه راه دیگه هم داره اگه اینو متوجه نشدین
که بگین کمترین مقداره تفاضل دوبردار زمانیه که زاویه صفر باشه>>> 7-3 =4
بیشترین مقدار زمانیه که تتا 180 باشه>>>7+3 =10
پ بین 4 تا 10 عه
reza12 -
@zahra-m1999
یعنی چی وقت نشه؟ گاج رو من میزدم از روش نشر الگو بعد خوشخوان بعد سه سطحی بعد موح ازمون وقت میشد.... تنبلی نکنید.. خودتون میگید که گاج کمی مونده پس زود تموم میشه هر مبحث بعدش خیلی سبز رو که دارید بزنید... بعدش من میگم چه کار کنید اگه خواستید بالای 80 بزنید -
@njzamin
سلام آقای نجف زاده ,ببخشید وقتتون می گیرم
هم خیلی سبز هم گاج هر کدوم حدودا 6هزار تست دارن ( کل فیزیک هم پایه هم پیش)
من از گاج نه همه ولی خب حل کردم تست هاش تا حدود زیادی
خیلی سبز نه زیاد ،خیلی خیلی کم در حدی که محسوب نمیشه
حالا به نظرتون چکار کنم?!)
با کدوم منبع کار کنم هر دو ??!
می ترسم اول گاج بزنم بعد خیلی سبز وقت نشه -
استقبال نشد؟
الان دیدم : )
متاسفانه من دینامیک نخوندم ...شاید باید بخونی!
قطعا
اما فعلا باید پایه بخونم حتما با ثبت نام ازمونا می خونمش -
سلام...من میتونم یه سوال بپرسم؟
-
استقبال نشد؟
الان دیدم : )
متاسفانه من دینامیک نخوندم ...شاید باید بخونی!
-
-
استقبال نشد؟
-
-
پست 1093 از 1269