Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
my name سلام دوست عزیز. اگه بتونی در یک مدار دو سر دو مقاومت رو به طورمستقیم به هم وصل کنی، اون دو مقاومت با هم موازی اند. توی شکل شما دوسر همه مقاومت هارو به طور مستقیم میشه به هم وصل کرد بنابراین همه مقاومت ها موازی اند. همچنین میتونی با استفاده از نقاط هم پتانسیل شکل مدار رو ساده کنی که بازم به همین نتیجه میرسی.
-
-
ramses kabir این سواله قشنگو فقط باید با مفهوم حل کنی اگر از راه عادی بری گریه در میاره و حلش ۳ ۴ ساعت طول میکشه من خودم مشابهش تاحالا حل نکرده بودم نکتش قشنگ بود
میشه گزینه ۴
تو حالت اول تو نقطه صفر میدان ها هم دیگه رو خنثی میکنن
با جابه جایی q3 به نقطه O میدانی خلاف جهت میدان اولیه q3 به خودش وارد میشه
میدان خودش به سمت راست بود حالا از سمت چپ همون میدان ب خودش وارد میشه و نیرویی که بهش وارد میشه اینه:
-
ramses kabir خواهش میکنم داداش
-
Mbf در غول فیزیک باش گفته است:
سلام...
نمیدونم سوالم در چ سطحیه ولی بلد نیسم
خوشحال میشم یکی برام توضیح بدهقطر کف مکعب رو حساب کن.
اون وقت با ارتفاع فیثاغورس بزن قطر مکعب یعنی کوتاه ترین مسافت بدست میاد.
بیشترین مسافت هم اینطور بدست میاد که از روی اضلاع حرکت کنی و به مقصد برسی -
به سان خورشید
ممنون
فقط اینکه میگه میخاد بره راس مقابل قطر رو متوجه نمیشم منظورش اینه ک بره بالای سقف روی اون راس قرار بگیره؟ -
Mbf در غول فیزیک باش گفته است:
به سان خورشید
ممنون
فقط اینکه میگه میخاد بره راس مقابل قطر رو متوجه نمیشم منظورش اینه ک بره بالای سقف روی اون راس قرار بگیره؟Mbf در غول فیزیک باش گفته است:
به سان خورشید
ممنون
فقط اینکه میگه میخاد بره راس مقابل قطر رو متوجه نمیشم منظورش اینه ک بره بالای سقف روی اون راس قرار بگیره؟اون نقطه بالا سمت راست رو میبینی. بالا ترین نقطه سمت راست.
این میشه نقطه ای که به نقطه A متصل میشه با قطر مکعب -
به سان خورشید
اها ممنون -
سلام
اون سری از حلقه جریانش برون سو که نیست؟ یه حلقه ودو جریان!؟!
تعیین جهت میداند هم دقیق نمیدونم با دست راست تو اینجا! -
سلام خسته نباشید لطفا این دو سوال رو تحلیل کنید -
@R-Nil-par در غول فیزیک باش گفته است:
سلام
اون سری از حلقه جریانش برون سو که نیست؟ یه حلقه ودو جریان!؟!
تعیین جهت میداند هم دقیق نمیدونم با دست راست تو اینجا!دو جریان نیست یه جریانه که از سمت چپ داره وارد میشه و از سمت راست داره خارج میشه
انگشت شصت رو بگیرید در جهت جریان میبینید چهار انگشت دیگه دارن جهت میدان رو نشون میدن که از بالا به پایینه
پس s باید به سمت بالا باشه و n به سمت پایین
ینی گزینه ۴ -
maryam111 در غول فیزیک باش گفته است:
سلام خسته نباشید لطفا این دو سوال رو تحلیل کنیدسوال اولو تحلیل میکنم دومی رو هم خودتون کنید که بهتر متوجه شید (البته دقت کنید تو دومی Ms با Mk برابر نیست)
چون تو حالت اول ساکن بوده پس حتما نیروی بیشتری داشته وارد میشده ینی F1 از اون دوتا بیشتره
جوابم که میشه گزینه ۴جواب سوال دوم میشه گزینه ۳
-
Virus من نمیدونم چجوری دستمو میگیرم که از پایین به بالا در میاد شصتو میگیرم تو کاغذ چهار تا انگشتم میمونه رو به بالا
-
این پست پاک شده!