Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
@_azar_
خواهش میکنم
الان قبول دارین که کتاب اشتباه نوشته دیگه؟، -
@_azar_ من عذر میخوام اگه پیچوندم
-
@milad91 هیچی خخ
خودم فهمیدم خخخ -
@_azar_
نه اونو نمیخواد ۸۲ صدم کم شده.
شایدم گیج شدمامین وقت کردی اینم توضیح بده داداش
-
@milad91 نه فهمیدم اشتباه کردم من گیج زدم یه لحظه
نه همون 82 عه -
شاید صورت سوالو درست ننوشتن:/
-
@_azar_ فک نکنم
-
@گل-یاس در غول فیزیک باش گفته است:
سلام میشه این سوالمو شاخ فیزیک جواب بده؟؟ممنون
#اگر 70%ازسرعت جسمی کم کنیم و100% به جرم ان اضافه کنیم چقدرازانرژی جنبشی ان کم میشود؟؟
خب میمونه 30% اونم میشه 2 برابر که جوابش میشه 18% ولی نمیفهمم چرا 18% کم میشه؟؟؟ مگه 18% باقی نمیمونه؟؟ توکتاب تست نوشته 82%باقی میمونه... میشه بگین چرا18%کم میشه؟18 کم نمیشه 82 درصد کاهش میابد
-
@گل-یاس در غول فیزیک باش گفته است:
سلام میشه این سوالمو شاخ فیزیک جواب بده؟؟ممنون
#اگر 70%ازسرعت جسمی کم کنیم و100% به جرم ان اضافه کنیم چقدرازانرژی جنبشی ان کم میشود؟؟
خب میمونه 30% اونم میشه 2 برابر که جوابش میشه 18% ولی نمیفهمم چرا 18% کم میشه؟؟؟ مگه 18% باقی نمیمونه؟؟ توکتاب تست نوشته 82%باقی میمونه... میشه بگین چرا18%کم میشه؟ -
@njzamin
سلام ببخشید ی سوال داشتم
ببنید من کتاب گاج نقره ای فیزیکو دارم از اونجاییی ک ی دانش اموز کنکوری باید فیزیکو بفهمه ولی تو این کتاب اگه فرمولای درسنامه رو حفظ نکنی نمیشه ب بیشتر تستاش جواب داد چیکار کنم من؟منبعمو عوض کنم؟ -
delaram7897 در غول فیزیک باش گفته است:
@njzamin
سلام ببخشید ی سوال داشتم
ببنید من کتاب گاج نقره ای فیزیکو دارم از اونجاییی ک ی دانش اموز کنکوری باید فیزیکو بفهمه ولی تو این کتاب اگه فرمولای درسنامه رو حفظ نکنی نمیشه ب بیشتر تستاش جواب داد چیکار کنم من؟منبعمو عوض کنم؟سلام این که ذهنتون این قدر باز شده خوبه.... میتتونم باهاتون رک باشم من سال قبل وقتی دیدم مفهوم رو کامل نمیتونم یاد بگیرم با گاج.... رفتم نشر الگو رو خوندم... ببینید اگه وقتشو دارید اول گاجو بزنید بعدش نشر الگو یا خیلی سبز... یعنی باید وقت بزارید اگه بالای 80 میخواهین
-
@Andrea در غول فیزیک باش گفته است:
@njzamin
سلام
پیشنهادتون در این باره چیه؟
بعد کار کردن کتاب مبتکران تو همه پایه ها برم سراغ چه کتابی؟
الگو؟
کتاب جمع و جور تری هست که کافی باشه برای درصد بالا؟نظام قدیم اگه باشین؟! یه کتابی از خیلی سبز هستش که همه ی کنکوره برای هر مبحث تستای کمتری داره سطحشم در حد کنکوره میتونین استفاده کنین ولی زیاد وسواسی نباشین نشر الگو هم خوبه فقط شاید حجمش اذیت کنه