غول فیزیک باش
-
@Rakhshandeh جریان کل مدار A1 هست . A2 جریان 3 رو نشون میده با توجه به اینکه موازی بسته شدن V های برابری دارن ( مقاومت های 3 , R ) یعنی ولتاژ مقاومت R میشه 9 .. جریان اون قسمت هم میشه 9 به R . حالا مجموع جریان ها یعنی 9 به Rو 3 برابر جریان کل مدار یعنی 4 هست .. R بدست میاد 9 مقاومت معادلو حساب میکنیم تو فرمول جریان کل مدار میذاریم E میشه 21
ممنون همه
-
-
@venom کسی سوال ۱۵ و نمیدونه؟؟
@دانش-آموزان-آلاء -
@venom در غول فیزیک باش گفته است:
15 الف خیر چون نور از محیط رقیق میخواد وارد محیط غلیظ بشه باید پرتو خروجی به خط عمود فرضی نزدیک تر بشه ولی توی شکل این اتفاق نیفتاده
ب طول موج نور با ضریب شکست رابطه ی معکوس داره
بقیه بلد نیستم -
@venom در غول فیزیک باش گفته است:
15 الف خیر چون نور از محیط رقیق میخواد وارد محیط غلیظ بشه باید پرتو خروجی به خط عمود فرضی نزدیک تر بشه ولی توی شکل این اتفاق نیفتاده
ب طول موج نور با ضریب شکست رابطه ی معکوس داره
بقیه بلد نیستم -
سلام خدمت دوستان مخ خودم زاویه بین میدان وسیم لوله حلقه ای مون چطور میشه تو هرکدوم به ترتیب از بالا راست شماره 1،کنارش 2، راست پایینی 3 وکنارش4
وبه من بگید
این زاویه همون تتا تو فرمول شاره؟! ینی@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلامم خوبید این دوتا سوالو راه حلشو دارم منتها گیر زاویه و تشکیلاتشونم
خوب یه ذره توضیح میخوام اگه میشه! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مثلا تو اولی چرا طول نخ در cos اش ضرب شده؟! -
مثلا تو اولی چرا طول نخ در cos اش ضرب شده؟!@R-Niafele یا تو دومی
چرا R کل با Rsin37 برابره مثلثاتشو درک نمیکنم -
مثلا تو اولی چرا طول نخ در cos اش ضرب شده؟! -
@R-Niafele یا تو دومی
چرا R کل با Rsin37 برابره مثلثاتشو درک نمیکنم -
@MΛӾƇΛ دوست بزرگوار راه حلشو که خودم داشتم نوضیح خواستم چی کار کردی؟ چی شد/؟ اینجوری
-
سلام یه سوال دارم، شتاب رو چطور پیدا کنم تو این سوال؟ کلا چجوری حل میشه
-
negar salehi سلام سوال امتحانه؟
-
negar salehi سلام سوال امتحانه؟
-
Mahdi2001 سلام نه نمونه سواله امشب باید جوابشو بفرستم
negar salehi راهنمایی میکنم تا خودتون حل کنید و کامل یادبگیرید. ببینید تو سوال اولیه وقتی ۱۰ گرم یخ بمونه پس یعنی دما صفر درحه است یعنی یه مقدار یخ ذوب شده شده آب صفر درجه . حالا گرماشو از مس گرفته تا مس بشه صفر درجه.
-
negar salehi سوال دوم هم حساب کنید برای ذوب کردن m گرم یا کیلوگرم یخ دو دقیقه که طول میکشه چه مقدار انرژی میخواد برحسب ام ؟ ۳۳۶ ام یعنی تو دو دقیقه ۳۳۶ ام ژول انرژی میده حالا تو نیم دقیقه ...
-
negar salehi راهنمایی میکنم تا خودتون حل کنید و کامل یادبگیرید. ببینید تو سوال اولیه وقتی ۱۰ گرم یخ بمونه پس یعنی دما صفر درحه است یعنی یه مقدار یخ ذوب شده شده آب صفر درجه . حالا گرماشو از مس گرفته تا مس بشه صفر درجه.
Mahdi2001 در غول فیزیک باش گفته است:
آهاا یعنی الان کیو مس و یخ باهم برابر میشن جرم یخو به دست میاریم چون جرم اولیه رو خواسته با اون ده گرم جمع میکنیم
فهمیدم ممنون از لطفتون -
negar salehi سوال دوم هم حساب کنید برای ذوب کردن m گرم یا کیلوگرم یخ دو دقیقه که طول میکشه چه مقدار انرژی میخواد برحسب ام ؟ ۳۳۶ ام یعنی تو دو دقیقه ۳۳۶ ام ژول انرژی میده حالا تو نیم دقیقه ...
Mahdi2001 در غول فیزیک باش گفته است:
مرسی ازتون تشکر
-
سلام دوستان
وقتتون ب خیر باشه
کسی میتونه این سوال رو حل کنه؟!
نیرو محرکه الکتریکی 30 ولت
مقمقاومتمقاومت داخلی باتری صفر اهم
گزینه 1 ) 25
گزینه 3 ) 50
.
.
ممنون میشم راهنمایی کنید