Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
shahab1480 بگو
-
دَمآسَنجی کِ طَریقهِ مُدَرَج کَردَنِ آن مَعلوم نیست، دَمآی 50 درَجهِ سلسیوس رآ 50 وَ دَمآیِ 20- دَرَجهِ سلسیوس رآ 10 نِشآن میدَهَد.این دَمآسَنج دَر چهِ دَمآیی بآ دَمآسَنجِ سلسیوس یِک عَدَد رآ نِشآن می دَهَد؟
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار -
Ali 1 در غول فیزیک باش گفته است:
سلام من فیزیک خیلی خیلی ضعیفم چیکار کنم
نظام قدیممسلام
فیلم های آقای کازرانیان میتونه خیلی کمکت کنه به شرطی که تلاش کنی جدیت داشته باشی ناامید نشی و حتی اگه شده یه فیلموچند بارببینی تا بفهمیش این کار رو بکنی و به خدا توکل کنی -
-HeLiUm در غول فیزیک باش گفته است:
دَمآسَنجی کِ طَریقهِ مُدَرَج کَردَنِ آن مَعلوم نیست، دَمآی 50 درَجهِ سلسیوس رآ 50 وَ دَمآیِ 20- دَرَجهِ سلسیوس رآ 10 نِشآن میدَهَد.این دَمآسَنج دَر چهِ دَمآیی بآ دَمآسَنجِ سلسیوس یِک عَدَد رآ نِشآن می دَهَد؟
@دانش-آموزان-آلاء
@همیارسلام چون معادلات خطی هستند فقط 1 جواب داره و همونم دمای 50 هستش که در روی سوالتونم هست
-
در مورد روش مطالعه فیزیک روش من مخالف های زیادی داره (( خودم فک میکنم چون 99 درصد افراد سیاهه لشگرن)) ولی من کارمو درست انجام میدم درصدمم متاسفانه نتونستم بیشتر از 80 بزنم
به هر حال من نظرمو میگم
ببینید توی کنکور و مخصوصا فیزیک بعضی از معلما با روش فرمول حفظوندن به بچه ها جلو میرنولی بعضی ها با شناسوندن مفهوم به بچه ها ..... به نظر من اگه قرار باشه برای هر مساله ای توی فیزیک یه فرمول حفظ کنیم که کل وقت کنکورو باید بزاریم برای فیزیک که فرمولارو که برای هر سوال فرق میکنه رو حفظ کنیم
من فکر میکنم که باید عمق مفهومو بقهمیم و وقتی از مبحثی مثل فشار هوا سوالی میاد بدونیم که اصلا منظور چیه
شاید بگید که فرمولی رفتن سرعتو بیشتر میکنه
درسته
ولی
باید سوالا زیادی حل کنید تا مغزتون باز بشه ! و بعد خود به خود سرعت بره بالا ... بدون باز شدن و فهمیدن مسعله دنبال سرعت نباشید
به هر حال این برای ادمایی که درصدشون زیر 90 هست
ولی
حتی من خودم وقتی توی ازمون های ازمایشی بین 90 الی100 میزدم به این نتیجه رسیدم که باید در بعضی جا ها از فرمول استفاده کنم که خیلی هم کمکم کرد
امین نجف زاده -
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
تو رویِ سوآل اِشتِبآ نِوِشدَمـ یِ عَدد روُ، 5 دَرجِه روُ 50 نِشون میدِه، کِ حَل کَردَمـ بآ هَمون مُعآدِلِه خَطی، جَوآبِش 70- میآد. -
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
تو رویِ سوآل اِشتِبآ نِوِشدَمـ یِ عَدد روُ، 5 دَرجِه روُ 50 نِشون میدِه، کِ حَل کَردَمـ بآ هَمون مُعآدِلِه خَطی، جَوآبِش 70- میآد.روی سوال تصحیح کن برای خودت حل کن اگه بلد نشدی بهم بگو مشکلتو برات حل میکنم
-
@njzamin
سلام .خوبین؟
من میخوام بالای 80 درصد فیزکمو بزنم راهنماییم کنید از چ منابعی استفاده کنم و اینکه فیزیک یک لازم هست ب جز فصل عدسی و اینه ها فصل دیگه ایو بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و فیلم چ اساتیدی؟
نظام قدیم هستم -
delaram7897
سلام من 2 سال فیزیک خوندم سال اول 53 زدم سال بعدی 81
به همین راحتی نیست بالای 80 زدن فیزیک های کنکور های جدید
از من منابع نپرسین برای این درصد
هر چی میتونید بخونید
ابتدای تایپک منظورمو توضیح دادم -
سلام
میشه بگید 18 فصل فیزیک رو با چه ترتیبی بخونم ؟ -
yasamanbanu در غول فیزیک باش گفته است:
سلام
میشه بگید 18 فصل فیزیک رو با چه ترتیبی بخونم ؟سلام به نظرم فصل هایی که ازشون ترکیبی میاد رو پست سر هم بخونین ... مثلا هر چی راجع به گرما خواص مواد فشار و اینا هست باهم ..... و حرکت شناسی و دینامیک و کار انرژی پشت سر هم .... نوسان موج........راستی قبل از همه ی اینا باید فصل بردار و تبدیل واحد رو بخونین ک پیشنیاز فیزیک کنکوره
-
@njzamin
ممنونم
ا -
@njzamin سلام ببخشید من برای فیزیک گاج نقره ی دارم (موج ازمون روهم دارم که گذاشتم برای اخرای سال )دنبال یه منبع خوب برای رسیدن به درصد بالا می گردم سوالی که ازشما داشتم هم درمورد منبع هست که چه منبعی رو پیشنهاد می کنید !؟ هم اینکه چه زمانی اضافه ش کنم من تمام تستای گاج نزدم به نظرشما گاج بزارم کنار ومنبع جدید بگیرم وبا اون کار کنم یا اول گاج تکمیل کنم بعد منبع جدید اضافه کنم !؟؟
میدونم که گفتید برای منبع هرچقدر تونستیم بخونیم واسه درصدا بالا ،اما می خوام بدونم بعد گاج یه منبع کامل وبهتر دیگه هست که اضافه کنم یا موج ازمون بهتره !؟؟