غول فیزیک باش
-
Shadow Runner تا اینجا درست اما الان که در نقطه ی o میدان الکتریکی صفر نیست
میدان الکتریکی منفیه ۱ و الان پس باید نیرو رو توی منفی یک ضرب کنیم چون بارمون منفیه پس جهت نیروی شما تغییر میکنه
اکی شدنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir اصلا شما وقتی میخوای نیرو حساب کنی علامت بار نمیذاری
مطمئن باش دارم درست میگم میتونی همینو ببری پیش معلمت خودشم میفهمه چی میگم -
ramses kabir اصلا شما وقتی میخوای نیرو حساب کنی علامت بار نمیذاری
مطمئن باش دارم درست میگم میتونی همینو ببری پیش معلمت خودشم میفهمه چی میگمنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadow Runner منم میدونم تو چی میگی
چون خودمم اول گزینه ۴ رو بدست آوردم
اما این سوال سوال المپیاد بوده مگه میشه جواب اونا اشتباه باشه -
Shadow Runner منم میدونم تو چی میگی
چون خودمم اول گزینه ۴ رو بدست آوردم
اما این سوال سوال المپیاد بوده مگه میشه جواب اونا اشتباه باشهنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir بعید نیست واقعا
سعی کن بیشتر به منطقت اعتماد کنی تا کلید المپیاد -
ramses kabir بعید نیست واقعا
سعی کن بیشتر به منطقت اعتماد کنی تا کلید المپیادنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadow Runner براتون اثباتشو میفرستم
فعلا پساخنامه اش در اختیارم نیست -
Shadow Runner براتون اثباتشو میفرستم
فعلا پساخنامه اش در اختیارم نیستنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir من سوتی دادم
میشه گزینه 3
دلیلشم اینه که اگر q3 حذف بشه q1,q4 میان q2,q5 رو خنثی میکنن و درواقع میتونیم ضعیف شده q1,q4 رو در نظر بگیریم که چون منفی هستن و q3 هم منفی هس دفعش میکنن -
ramses kabir من سوتی دادم
میشه گزینه 3
دلیلشم اینه که اگر q3 حذف بشه q1,q4 میان q2,q5 رو خنثی میکنن و درواقع میتونیم ضعیف شده q1,q4 رو در نظر بگیریم که چون منفی هستن و q3 هم منفی هس دفعش میکنننوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadow Runner موفق باشی
-
ramses kabir من سوتی دادم
میشه گزینه 3
دلیلشم اینه که اگر q3 حذف بشه q1,q4 میان q2,q5 رو خنثی میکنن و درواقع میتونیم ضعیف شده q1,q4 رو در نظر بگیریم که چون منفی هستن و q3 هم منفی هس دفعش میکنننوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadow Runner من سواله رو ۴ یا ۵ ماه پیش تو کلاسای پیشخوانی خونده بودم
و برام جالب بود
ممنون که وقت گذاشتی -
Shadow Runner من سواله رو ۴ یا ۵ ماه پیش تو کلاسای پیشخوانی خونده بودم
و برام جالب بود
ممنون که وقت گذاشتینوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir خواهش میکنم
اره سوالش بشدت باحال بود -
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۹، ۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت