سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
برا عربی چیکار کنم؟
-
سلام بچه ها
به دادم برسید:( من عــربی خیلی تعطیلم بخدا:(نمیدونم چیکار کنم:(اصن نمیدونم چرا خوشم نمیاد ازش:(
فیلمای اقای ناصح زاده م با برنامه کانون یکی نیست...من چجوری ببینم پس فیلماشونو:(
بچه ها من باید حداقل 40 بزنم عربی رو دیگه:(:blue::blue: -
مبحث جمله معلوم و مجهول اقای ناصح زاده نیست فک کنم درسته ایا ؟
من جلسه حدید رو بعد وصف و اضافه دانلودکردم نواسخ بود ! -
سلام علیکم پیشنهاد بنده به شما کتاب عربی صفر تا صد که کتابیست کمیاب و بسیار عالی تا در صد 40 شمارو راحت راه میندازه
اما کمیاب پس باید با خود مولف ک ادم خوبی هم هست هماهنگ کنید که از کجا کتاب شمارو تهیه کنم اینم شمارش 09123056368
من با اون کتاب بود که تازه فهمیدم مبتدا و خبر چیه !!!!!!!!!!!!!! -
@cesa;6147 said:
سلام علیکم پیشنهاد بنده به شما کتاب عربی صفر تا صد که کتابیست کمیاب و بسیار عالی تا در صد 40 شمارو راحت راه میندازه
اما کمیاب پس باید با خود مولف ک ادم خوبی هم هست هماهنگ کنید که از کجا کتاب شمارو تهیه کنم اینم شمارش 09123056368
من با اون کتاب بود که تازه فهمیدم مبتدا و خبر چیه !!!!!!!!!!!!!!خب اسم مولف و انتشارات بدید من شاید پیدا کردم از کتابفروشی های شهرمون ...:rolleyes-new:
-
خوب اگه ترجمه بلد باشی که 30 درصدش حله که آقای ناصح زاده کامل توضیح دادن
در ضمن الکی چرا دنبال کتابی دوتا دبیر عربی خوب هست -
خب پیشنهادم بهت اینه
قبل از هرچیزی برو مباحث ترجمه ناصح زاده رو ببین!
وقتی تمام ترچمه رو دیدی
از این ب بعد میتونی توی ازمون حداقل 20 درصدو راحت بزنی!
بعد ب ترتیب بدون توجه ب برنامه کانون
از اول بیا عربی ناصح رو ببین
روزی ی فیلم
میتونی خیلی سریع برسی -
اقا خالی نبندین! برنامه عربی مطابق کانون ـه،شنبه این هفته هم قطعا معلوم مجهول درس دادن.
-
@salour;6169 said:
خب پیشنهادم بهت اینه
قبل از هرچیزی برو مباحث ترجمه ناصح زاده رو ببین!
وقتی تمام ترچمه رو دیدی
از این ب بعد میتونی توی ازمون حداقل 20 درصدو راحت بزنی!
بعد ب ترتیب بدون توجه ب برنامه کانون
از اول بیا عربی ناصح رو ببین
روزی ی فیلم
میتونی خیلی سریع برسیمیرسم آخه بنظرتون؟
:(چی بگم باشه هر روز یه فیلم میبینم..نه هر روز ک نمیشه من ی روز در میون عربی میخونم....
همون روزا میبینم ببینم چطور میشه وضعیت:(اون کتاب صفر تا صدم نچسبه یکن انگاری:chargrined::4:
-
sara;6182 said:
فیلماش ک نیومده جناب سینا خان..:disillusionment:
چون فیلم هنوز نیومده یعنی نمیاد؟
شما بحث ترجمه،وصف و اضافه و اعراب مضارع رو کامل یاد بگیرید هر موقع معلوم مجهول رسید اونم ببینید. -
من کتاب عربی جامع مهروماه و یا فوت وفن عربی خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم من چون عربی رو کلاس میرم فیلم های این سایت رو ندیدم نمیدونم چه جوریه پس در مورد اون نظر نمیدم
و در مورد ترجمه دوستان مثل اینکه تست های چند سال اخیر رو بررسی نکردن الان حتی سوال های ترجمه داره به سمتی پیش میره که دانش اموز برای زدن تست های ترجمه به دونستن قواعد هم نیاز داره مثل ترجمه منصوبات یا خبر مقدم و... که نیازمند دونستن قواعد هستش و اینطور نیستش که با دونستن زمان افعال و ... بشه تست زد -
sara;6214 said:
من خودم جمع بندی مهر و ماه دارم قرو قاطیه بابا:(برا همون جمع بندی خوبه:(
فوت و فنم دیدم نمیدونم دیگه:(
واقعا اینجوری شده سوالای ترجمه؟:(
جمع بندیش اره ولی جامعش خوبه
-
مولفش کیه؟کدوم انتشارات؟
-
@cesa;6147 said:
من با اون کتاب بود که تازه فهمیدم مبتدا و خبر چیه !!!!!!!!!!!!!!دوست عزیز تبلیغات اینجا ممنوع است
فیلم های اقای ناصح زاده را تماشا کنید بهترین آموزش مجانی در اختیار دارید من بهتون قول می دهم با این فیلم ها ضرر نمی کنید
-
سلام علیکم ندیده در باره کتاب لطفا قضاوت نکنید .بنده رو سر اون کتاب صفر تا صد عربی قسم میخورم
خود من دانشجوی دبیری هستم و مشاور کتابخخانه محل خودمون !!!!!!!!!! لطف بفرمایید اول کتاب رو ببینید بعد نظر بدید
در انقلاب ک پیدا نشد بعید بدونم جایی بتونی پیداش گنی !!!
مجید سروری انتشارات تضمین دانش -
و اما در مورد خود رئسای پیج مدرسه شریف !!! اشکال تدریس دبیران گرامی در این هست که عربی رو از صفر شروع نمیکنند اگر به کتاب صفر تا صد عربی مراجعه کنید و فهرست رو مطالعه بفرمایید ترتیب و نظم تدریس رو در این کتاب خواهید دونست .شما خود در مدرسه ای درس خوندید که بهترین دبیران تدریس میکنند و از پایه قوی هستید اما ما از دبیرایی برات سخن به میان میاریم که هیچ سطح علمی مناسبی نداشتند و به راحتی میشد اونهارو پیچوند !!!!!!