سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
کدام منبع برای درس های ریاضی و فیزیک علوم تجربی بهتر است؟
-
سلام.من برای فیزیک چهارجلد نقره ای رو دارم و برای ریاضی مهروماه و خط ویژه.که البته زیاد با نقره ای فیزیک کنار نمیام و مهروماه رو هروقت یک مبحث رو شروع کردم به شدت ناامید شدم و ولش کردم و نفهمیدمش(نمیدونم چطور گفتن این کتاب برای پایه ضعیف خوبه..).در اینترنت که گشتم گفتن فیزیک چهارجلدی خیلی سبز بیشتر بدرد کسایی میخوره که ضعیف هستن(مثل من!) و معلم نداشتن و... و برای ریاضی تخته سیاه که البته اسمشو زیاد نشنیده بودم قبلا.مشاورم میگه برای قوی کردن ریاضی فیزیک برای هردو آبی 30سال کنکورکانون بگیرم.نمیدونم چکار کنم.چون چهار جلد فیزیک نقره ای رو دارم و اگر بخوام خیلی سبز هم بگیر خیلی زیاد میشه البته اگر بدونم واقعا از صفر شروع کرده و میتونم درصدم رو افزایش بدم حتما میخرم.تخته سیاه ریاضی هم یکی از دوستام داشت از لحن و نوع حرف زدن کتاب خوشم اومد. و اینکه حجمش زیاده اما واقعا درسنامه های مهروماه رو نمیفهمش و اگر بدونم واقعا خوبه میخرمش.
برای منبع ریاضی فیزیک راهنمایی میخوام(از صفر تا بالای 60درصد). و نمیدونم درباره منابع میتونیم در اینجا حرف بزنیم یا برای فیلم های سایته
-
fatemeh.2t احتمالا میری ازمون های قلم چی مشاور هم کتاب های اونا رو تعریف میکنه ولی به نظر من 90 درصد کتاب های قلم چی در مقابل انتشارات گاج و خیلی سبز و ... حرفی برا گفتن نداره فیزیک گاج نقره ای که خوبه با همون جلو برو به ویدیو های طلوعی نگا کن بعدش از اون تست بزن خیلی تست هاشو حل میکنی راحت ریاضی هم من خیلی سبز دارم راضیم ازش ولی اینو بدون کلا دنبال کتاب گشتن فقط وقت تلف کردن هس با یه کتاب از انتشارات مشهور جلو برو
-
fatemeh.2t شما چون دنبال درسنامه تو درس ریاضی هستید بهتره ویدیو های اقای نباخته رو ببینید یا اقای امینی راد پیشنهاد میکنم از هر کدوم یه جلسه دانلود کن ببین با لحن کدوم معلم خوب میفهمی با اون جلو برو با هر کتابی هم که دستته تست بزن خیلی وسواس داری برو تست خیلی سبز یا گاج رو بگیر البته ای کیو گاج رو نگیری ها اون سخته فعلا واست
-
fatemeh.2t
سلام
منم با نظر دوستمون موافقم
کتاب هم بنظرم خیلی سبز مناسبه براتون -
DR.Farhad درسته.پارسال بیشتر وقتم برای انتخاب کتاب میرفت.بیشتر منبع برای آموزش میخوام.چون مدرسمون سطحش پایین بود و نمیگم معلماش بد بودن چون به خودمم ربط داشت ولی واقعا نمیفهمیدم.برای همین دنبال کتابیم برای فیزیک و ریاضی که کامل آموش داده باشه(از صفر)
(مثل خیلی سبز و مبتکران برای شیمی).خیلی سبز ریاضی اینطوره؟نمیدونم برای ریاضی ابی بگیرم یا تخته سیاه یا خیلی سبز یا برای فیزیک خیلی سبز بگیرم یا آبی(یا هم منابعم خوب هستن که البته ریاضی رو حتما باید عوض کنم چون واقعا مهروماه رو نمیفهمم) -
fatemeh.2t شما با ویدیو های الا بخونید بعدش از گاج یا خیلی سبز تست بزنید موفق میشی
-
سلام برای ریاضی خیلی سبز جامع بگیرید که از صفر درس میده برای فیزیک هم گاج نقره ای که دارید عالیه نظر مشاورا و اکثر دبیراست بعد از اینکه خیلی سبزو مسلط شدید آبی قلم چی تستاشو بزنید
-
ممنون از راهنماییتون
-
Heroes_Hunter خیلی سبز مثل مهروماهه؟بین تخته سیاه و خیلی سبز موندم
-
fatemeh.2t نه درس نامش خیلی گویا تر و بهتر از مهر و ماست و کامل. من تا حالا ریاضی تخته سیاه نشنیدم از کسی نمیتونم در موردش چیزی بگم ولی خیلی سبز داشتم و درس نامش و ترتیب تستاش خیلی خوب بود
-
ریاضی اگر کلاس میری مهروماه اگر نمیری سیر تا پیاز چون توضیحش بیشتره.....فیزیک گاج نقره ای خوب بود ولی من نتیجه نگرفتم بااینک تستاشو خیلی خوب میزدم...دوستام ابی قلم چیی میزدن وضعشون بهتر شد شما تونستی دوتاشم کار کن
-
وطبق بحثای بالا خیلی سبز خوب نیس یجوریه والا..البته یچیز سلیقه ای هس تخصصی کامنت بالام بود خیلی سبزو دلی گفتم
-
DR.Farhad در کدام منبع برای درس های ریاضی و فیزیک علوم تجربی بهتر است؟ گفته است:
DR.Farhad سلام دوستان یه سوال داشتم تست هایی که از یه کتاب واسه زیست میزنیم لازمه که نکاتش رو یه جایی بنویسیم یا همون های لایت بکنیم تو کتاب کافیه احساس میکنم وقتی مینویسم الکی وقتم هدر میره
بعضیاش بهتره نوشته بشه درگوشه کتاب ولی اینکه کاغذجدا نه اصلن چون یمدت بعد کاغذ یا دفتر از جذابیت میفته ولی وقتی توکتاب باشع مخصوصا اونایی ک تحلیلین حتی نخونید هم چشتون بهش میفته...مخصوصا اونایی ک رومتن مانور دادن وبازش کردن نکاتش بهتره نوشته بشه
-
من سیر تا پیازم نفهمیدم البته برای من ک انسانی خوندم و از ریاضی بدم میومد بایدم نمیفهمیدم خخخ
اما اگه ابی قلم چی میگرفتم خیلی بهتر بوووود -
ارش بهداروند ریاضی رو میگید؟ اخر هر فصل سیر تا پیاز سوالای کنکورو گذاشته خیلی خوبه
درسنامه به نظرم مهروماه تستاشم خوبه همراه با ابی قلم چی
پیشنهادم ایناس
واسه سطح صفر و زیرش استاد امینی ولی سطحت بهتر شد استاد نباخته استاد ثابتیم که عالین