برنامه درسی
-
سلام..خسته نباشید.ببخشید راستش من تصمیم داشتم تا اخر مرداد درس های تخصصی و عمومی دهم رو تموم کنم. ولی الان نصفه کردم.
چیکار کنم که زودتر تمومش کنم؟اگه دیر تموم کنم واسه یازدهم نمیتونم برسم.
این نگرانی خیلی اذیتم میکنه جوری شده که بعضی وقت ها نمی تونم تمرکز داشته باشم.
-
سلام..خسته نباشید.ببخشید راستش من تصمیم داشتم تا اخر مرداد درس های تخصصی و عمومی دهم رو تموم کنم. ولی الان نصفه کردم.
چیکار کنم که زودتر تمومش کنم؟اگه دیر تموم کنم واسه یازدهم نمیتونم برسم.
این نگرانی خیلی اذیتم میکنه جوری شده که بعضی وقت ها نمی تونم تمرکز داشته باشم.
-
@FarZanehh صحیح
ببین...من بهت این پیشنهادو میڪنم...برا درسای عمومیت روشای تند خوانی رو پیادع کن...ینی بجای این ک رو هر مبحثی با دقت و طولانی مدت فوکوس کنی...چن بار ولی کوتاه بخونش
این جوری ذهنت فعال تر میشه و گیراییت بالا تر میرع
و چیزایی مثل کلمات زبان انگلیسی یا تاریخ ادبیات و معنی کلمات ادبیات و اینارو نیاز نیس تایم بزاری بخونی...اچن تایم خوندنتو بزار برای یادداشت کردنشون
برگه های نت رو بخر و توشون یادداشت کن کلمات و معانی رو
یا هر برگه دیگه ای
اونوخ بچسبون ب در و دیوار اتاقت...جلوی میز مطالعه ات...ب در یخچال...و حتی تو توالت و جلوی روشویی
اینا مکاناییه ک در طول روز بارها ازشون استفاده میشه
هر بار ک وارد این مکانا میشی و برگه هارو میبینی حدود ده تا کلمه اشو بخونی کافیه
این روش رو خودم استفادع میکنم و خیلی بهتر از اینه ک روش وقت زیاد بزارم ولی برا یڪبار -
@FarZanehh صحیح
ببین...من بهت این پیشنهادو میڪنم...برا درسای عمومیت روشای تند خوانی رو پیادع کن...ینی بجای این ک رو هر مبحثی با دقت و طولانی مدت فوکوس کنی...چن بار ولی کوتاه بخونش
این جوری ذهنت فعال تر میشه و گیراییت بالا تر میرع
و چیزایی مثل کلمات زبان انگلیسی یا تاریخ ادبیات و معنی کلمات ادبیات و اینارو نیاز نیس تایم بزاری بخونی...اچن تایم خوندنتو بزار برای یادداشت کردنشون
برگه های نت رو بخر و توشون یادداشت کن کلمات و معانی رو
یا هر برگه دیگه ای
اونوخ بچسبون ب در و دیوار اتاقت...جلوی میز مطالعه ات...ب در یخچال...و حتی تو توالت و جلوی روشویی
اینا مکاناییه ک در طول روز بارها ازشون استفاده میشه
هر بار ک وارد این مکانا میشی و برگه هارو میبینی حدود ده تا کلمه اشو بخونی کافیه
این روش رو خودم استفادع میکنم و خیلی بهتر از اینه ک روش وقت زیاد بزارم ولی برا یڪبار -
مثلا زیست:
اول روخوانی میکنم اون نکته های مهم و اون مطلب دستم بیاد بدونم در مورد چیه...
بعدا که دوباره از اول میخونم مثلا پاراگراف اول رو میخونم مرور میکنم میرم سراغ پاراگراف دوم اونم میخونم بعد دوبار از اول.شیمی من که به شدت ضعیفه به خاطر همین اونو میرم کلاس.
ریاضی هم مثلا سهمی نصفش تو دهمه نصف دیگش یازدهم اینارو باهم میخونم. من تو یازدهم ریاضی رو با اقای صدری پیش رفتم.خیلی عالی بودن.مرسی
فیزیک هم با آقای طلوعی پیش میرم البته بگم فصل دوم هستم اول تدریس ایشون رو میبینم بعد یکم مسئله حل میکنم بعدا میرم سراغ مبحث دیگه
-
@FarZanehh چه سرعت بالایی!
اینا همونایی ان که آخر هفته قبل آزمون زنگ میزنن میگن فلانی چیکار کردی؟ من فیزیکو بستم همه رو خوندم:smiling_face_with_open_mouth:
اما اکثرا نتیجش عکسش میشه -
مثلا زیست:
اول روخوانی میکنم اون نکته های مهم و اون مطلب دستم بیاد بدونم در مورد چیه...
بعدا که دوباره از اول میخونم مثلا پاراگراف اول رو میخونم مرور میکنم میرم سراغ پاراگراف دوم اونم میخونم بعد دوبار از اول.شیمی من که به شدت ضعیفه به خاطر همین اونو میرم کلاس.
ریاضی هم مثلا سهمی نصفش تو دهمه نصف دیگش یازدهم اینارو باهم میخونم. من تو یازدهم ریاضی رو با اقای صدری پیش رفتم.خیلی عالی بودن.مرسی
فیزیک هم با آقای طلوعی پیش میرم البته بگم فصل دوم هستم اول تدریس ایشون رو میبینم بعد یکم مسئله حل میکنم بعدا میرم سراغ مبحث دیگه
@FarZanehh
خیلیم عالی...ایشالا ک همینجور برا درسا ریاضی فیزیک عالی پیش بری
ولی یادت باشه زیست مفهمومیه...و حفظب نیست
حالا هر چقد هم ک میخای روش وخت بزار و حفظ کن...بدردت نمیخورع
من خودم سال دومیه ک میخام کنکور بدم پس همه اینارو تجربه کردم
مثلن یه ربع ساعت تایم بگیر اون مبحث رو رو خوانی کن...کاملن معمولی...روزنامه وار...هر چقد تونستی تو اون یه ربع بخون
یه ربعت ک تموم شد برو از اول...این دفه با دقت و تمرکز...و زیر نکات مهم خط بکش یا های لایتشون کن
وختی تموم شد(تا جایی رو تموم کن ک تو اون ربع ساعت قبل خوندی)
چشماتو ببند و کنفرانس بدع...ینی بدون اینکه ب کتاب نگاه کنی توضیحش بدع...و سعی کن تصویری اونو ب ذهنت بسپاری
نیازی نیس چندین بار بخونیش
فقط این دو بار رو عملی کن...ولی مسلط کنفرانس بدع
اونوخته ک هم بهتر میفهمیش و هم زمان کمتریو ازت میگیرع
موفق باشی -
@FarZanehh ب این فڪر نکن
و فقط و فقط با خودت رو راست باش و رقابت ڪن.
اینکه سعی ڪنی با کسایی رقابت کنی ک بقول خودت دهم رو تموم کردن فقط ترس و وحشت و سردرگمی رو برات رقم میزنه
فقط اینکه سعی کنی هر روزت بهتر از روز قبلت باشع کافیه
توقع زیادی از خودت نداشدع باش...ولی بیخیالم نباشرهرو ان نیست ک گهی تند و گهی خسته رود
رهرو ان عست ک اهسته و پیوسته رود ! -
@FarZanehh چه سرعت بالایی!
اینا همونایی ان که آخر هفته قبل آزمون زنگ میزنن میگن فلانی چیکار کردی؟ من فیزیکو بستم همه رو خوندم:smiling_face_with_open_mouth:
اما اکثرا نتیجش عکسش میشهواقعا؟؟؟
یعنی تا الان خوب پیش رفتم؟ -
@FarZanehh ب این فڪر نکن
و فقط و فقط با خودت رو راست باش و رقابت ڪن.
اینکه سعی ڪنی با کسایی رقابت کنی ک بقول خودت دهم رو تموم کردن فقط ترس و وحشت و سردرگمی رو برات رقم میزنه
فقط اینکه سعی کنی هر روزت بهتر از روز قبلت باشع کافیه
توقع زیادی از خودت نداشدع باش...ولی بیخیالم نباشرهرو ان نیست ک گهی تند و گهی خسته رود
رهرو ان عست ک اهسته و پیوسته رود ! -
واقعا؟؟؟
یعنی تا الان خوب پیش رفتم؟@FarZanehh مهم کیفیت
-
واقعا؟؟؟
یعنی تا الان خوب پیش رفتم؟@FarZanehh من که نمیدونم چیکار کردید ولی هنوز زوده بخوایم بگیم کسی جلوعه یا عقب مونده.