نکته و تست زیست نظام قدیم ۹۸(سعیدی)
-
@Mahed فرقی نداره پوشه همونه تو همه نسخه ها
-
@Mahed فرقی نداره پوشه همونه تو همه نسخه ها
@Shayan-Saeedi ممنون. بالااومد.. ببخشیدویس داره فصل ۳زیست پیش...؟؟
-
@Mahed 🌷،نه فصل ۴ پیش ویس داره
-
@Shayan-Saeedi ببخشید..من کنکوری مظام قدیمم ازچه ماهی توکانال شروع میشه کل مباحث زیست نظام قدیم.. کمک کن
-
@Shayan-Saeedi لطفا واسم بگین که توکانال ازچه ماهی کل مباحث زیست پوشش داده شده نظام قدیم هستم.. لطفا پاسخگوباشین. متشکر🌼
-
@Shayan-Saeedi لطفا واسم بگین که توکانال ازچه ماهی کل مباحث زیست پوشش داده شده نظام قدیم هستم.. لطفا پاسخگوباشین. متشکر🌼
@Mahed از اول مهر دنبال کنید خانه ی زیستو
-
@Shayan-Saeedi یعنی ازقبل ازمهرنگتهشون نکنم.ممنون
-
@Shayan-Saeedi ببخشیدمن زیستم خیلی ضعیفم ودرکنکورم ببخشیدفقط۳درصدزدم . به نظرتون اینا اکتفا می کنه.. ممنون.. من ازبابت زیستم خیلی نگرانم😖😖😔😔😓😓😪
-
@Shayan-Saeedi من خیلی اززیست می ترسم.. واقعا دارم ازاسترس نمی فهمم چیکارکنم..😎😎
-
@Shayan-Saeedi ببخشیدمن زیستم خیلی ضعیفم ودرکنکورم ببخشیدفقط۳درصدزدم . به نظرتون اینا اکتفا می کنه.. ممنون.. من ازبابت زیستم خیلی نگرانم😖😖😔😔😓😓😪
@Mahed اگه استفاده کنید از دوره صفر تا صد خیلی پیشرفت میکنید چون هم تدریس کردیم هم تست حل کردیم ولی در کنارش لازمه کتابتونو بخونید و تستای کنکورم کامل تحلیل کنید
اینجوری تا ۶۰ درصد میتونید بزنید -
@Mahed اگه استفاده کنید از دوره صفر تا صد خیلی پیشرفت میکنید چون هم تدریس کردیم هم تست حل کردیم ولی در کنارش لازمه کتابتونو بخونید و تستای کنکورم کامل تحلیل کنید
اینجوری تا ۶۰ درصد میتونید بزنید@Shayan-Saeedi ممنون.. یعنی فقط تست های کنکور بزنوم وتالبفی رونزنم نظرتون چیه؟؟! هم چنین میشه بگین آبانفرات برترکنکورهم ازاین کانال استفاده کردن یانع؟؟! مثال بزنین
-
اولویت همیشه با تستای سراسریه ولی چون شما نیاز به تمرین و مرور بیشتر و ایده های جدید تر برا کنکور جدید دارین یکی از چیزایی که لازمه استفاده کنید تست تالیفیه که اونم باید استاندارد باشه و از منابع درست گزینش بشه که تستای ازمونای چن سال اخیر قلمچی مصداق خوبیه برا اینکار
در مورد کانال هم داخلش اگه برید نظرات و کارنامه بچه هایی که ازش استفاده میکنن هست ولی در کل الایی هایی که استفاده کردن راضی بودن تاحالا نشده کسی شاکی باشه چون من همه هدفم اینه هرچی دارم به بچه ها منتقل کنم و بهترین نتیجه رو بگیرن و منم دعا کنن همین🌷 -
@Shayan-Saeedi ممنون.. یعنی فقط تست های کنکور بزنوم وتالبفی رونزنم نظرتون چیه؟؟! هم چنین میشه بگین آبانفرات برترکنکورهم ازاین کانال استفاده کردن یانع؟؟! مثال بزنین
@Mahed ⬆️
-
اولویت همیشه با تستای سراسریه ولی چون شما نیاز به تمرین و مرور بیشتر و ایده های جدید تر برا کنکور جدید دارین یکی از چیزایی که لازمه استفاده کنید تست تالیفیه که اونم باید استاندارد باشه و از منابع درست گزینش بشه که تستای ازمونای چن سال اخیر قلمچی مصداق خوبیه برا اینکار
در مورد کانال هم داخلش اگه برید نظرات و کارنامه بچه هایی که ازش استفاده میکنن هست ولی در کل الایی هایی که استفاده کردن راضی بودن تاحالا نشده کسی شاکی باشه چون من همه هدفم اینه هرچی دارم به بچه ها منتقل کنم و بهترین نتیجه رو بگیرن و منم دعا کنن همین🌷@Shayan-Saeedi ممنون.خداخیرتون بده🙋🙋🙋
-
@Mahed 🌷موفق باشید
-
@Mahed 🌷موفق باشید
@Shayan-Saeedi مرسی.... الحمدلله به شما دبیرگرامی..🙌