سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
لطفا کمک کنید برنامه ریزی نظام قدیم
-
سلام پشت کنکوری نظام قدیم رشته تجربی هستم امسال کنکور داشتم و هیچییی نخوندم برنامم اینه از مهر شروع کنم بخونم هدفمم فیزیوتراپیه
ولی راهو نمیدونم و با اینکه ایک بار کنکور دادم تجربه ای تو برنامه ریزی و روش خوندن ندارم و حالا سوالام :اگه ازمون ازمایشی ثبت نام کنم چجوری میشه پایه و پیش رو باهم خوند ؟روز در میون پایه و پیش ؟دو روز در میون پایه و پیش؟(تا عید میخوام شیمی زیست سوم و پیشو بخونم و فول شم فیزیک هم تاعید پیش دانشگاهی و بخونم وقت اضافی اوردم سومم میخونم فیزیکو کلا سوم و پیش تا کنکور خونده باشم ریاضی هم پیش میرم ببینم تاکجا میشه) اگه ازمون ثبت نام نکنم پیش و پایه رو باهم پیش ببرم خوبه؟یا سال به سال؟
تو یک روز چند ساعت واسه عمومیا بزارم؟پایمم خیلی تعریفی نداره و متوسطه
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
Mlkay در لطفا کمک کنید برنامه ریزی نظام قدیم گفته است:
سلام پشت کنکوری نظام قدیم رشته تجربی هستم امسال کنکور داشتم و هیچییی نخوندم برنامم اینه از مهر شروع کنم بخونم هدفمم فیزیوتراپیه
ولی راهو نمیدونم و با اینکه ایک بار کنکور دادم تجربه ای تو برنامه ریزی و روش خوندن ندارم و حالا سوالام :اگه ازمون ازمایشی ثبت نام کنم چجوری میشه پایه و پیش رو باهم خوند ؟روز در میون پایه و پیش ؟دو روز در میون پایه و پیش؟(تا عید میخوام شیمی زیست سوم و پیشو بخونم و فول شم فیزیک هم تاعید پیش دانشگاهی و بخونم وقت اضافی اوردم سومم میخونم فیزیکو کلا سوم و پیش تا کنکور خونده باشم ریاضی هم پیش میرم ببینم تاکجا میشه) اگه ازمون ثبت نام نکنم پیش و پایه رو باهم پیش ببرم خوبه؟یا سال به سال؟
تو یک روز چند ساعت واسه عمومیا بزارم؟پایمم خیلی تعریفی نداره و متوسطه
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنهاگه ازمون ازمایشی ثبتنام کنید بهتون یه برنامه میدن که قراره از چه مباحثی سوال بیاد...حالا شما باید یه برنامه ریزی هفتگی داشته باشین که ساعاتی از روز رو مطابق با ضریب هر درس |: ! به هر درس اختصاص بدید...البته لازم به ذکره برنامه ریزی کردن خیلی جزئیات داره که باید بهش توجه کنین |: مثلن اینک هر درس رو تو چه ساعتی از رو بهتره بخونید و ساعت خواب چجوری باشه اینجور داستانا...
نکته بعد اینکه تو یه سری موارد شما نمی تونید موازی پیش ببرین درسارو...مثلن ما دیفرانسیلمون طوری بود که حتمن باید دو سال قبل رو بسته باشی تا بتونی دیفرانسیل رو خوب یادبگیری...یه سری درسا اینطوری هستن و پایه این...و اونارو نمیتونین موازی پیش ببرین...
و اینکه چقدر برا عمومی ها وقت بزارین |: امممم...من خودم از در روز 6 ساعت وقت میزاشتم رو عمومیا...بستگی به ساعت مطالعتون داره...سعی کنید هر روز دوتا از درسای عمومیتون رو بخونین...
البته بازم با بقیه دوستان حرف بزنید و مشورت کنید... -
_Mohammad_reza_ ممنونم
-
@moein0614 مرسی که اطلاع دادین حتما میبینم
-
سلام
به نظرم مشاوره تا حد زیادیش شخصیه ک باید خودتون با ازمون وخطا به دستش بیارید میتونید از الان شروع کنید وتا مهر ماه روش ها وشیوه های مطالعاتیتون رو به دست بیارید
از نظرم ازمون ثبت نام کنید چون فارغ التحصیلا مدرسه نمیرن یکم تعهدشون ب درسخوندن کمتره یا حداقل اگه ازمون نمیرید سعی کنید برنامه ازمونای قلمچی رو دانلود کنید ومطابق اون درس بخونید حالا میتونید ازموناش روهم دانلود کنید واز خودتون ازمون بگیرید
برا بعضی دروس هم پیشنیاز هایی وجود داره مثلا دو فصل اول فیزیک ک مباحثیش توی سال دوم هستش حرکت ودینامیک.البته کتاب تستای خوب اون مباحثو یکی کردن.وتوی ریاضی مباحث پیش نیاز داره مثلا اگه معادله ونا معادله رو نخونید نمیتونید تو فصل تابع ب تسلط برسید .ترجیحا شیمی رو ازسال دوم شروع کنید چون برای واگنش نویسی نیاز ب فرمول نویسی سال دوم دارید .برای اولویت بندی درس ها بر اساس اهمیت براشون وقت بزارید میدونید ک ضرایب اختصاصی خیلی بیشتره قطعا نیاز ب وقت بیشتری داره[1_1535604003913_2اصول صحیح برنامه ریزس.ogg](در حال بارگذاری 100%) [0_1535604003912_1اصول برنامه ریزی.ogg](در حال بارگذاری 100%) دوتا فایل از مشاوره های استاد شکری گذاشتم امیدوارم بدردتون بخوره -
فاطمه ـ بوشهر متاسفانه فایلا نیومد .
-
Mlkay
سلام
به نظرم اگه شرایط دارین از همین شهریور شروع کنین که هم عادت کنین به مطالعه و هم روش خوندن و اینا دستتون بیاد.
اگه قصد شروع داشتین سعی کنین مباحثی که حالا ضعیف هستین و تسلط ندارین رو بخونین یا مباحث پیش نیاز رو.غالب بچه های تجربی بعد از اون سه رشته تاپ فیزیوتراپی رو انتخاب میکنن ینی باید خیلی تلاش کنین
از فیلم های بی نظیر الا استفاده کنین.
مشاوره هم فیلم های اقای امینی راد تو سایت الا هست
اقای افشار هم که من خیلی زیاد توصیه میکنم چون به خودم خیلی کمک کردن ویس هاشونم رایگانه گوش بدین همه چیز دستتون میاد.و خودتون متوجه میشید باید چیکار کنین.
برا پیش و پایه که پرسیدین ازمون معمولا تا بهمن تقریبا خیلی اروم جلو میاد و مباحث پیش خیلی سرفصل های کمی داره ولی ازبهمن یهو تند میشه و میخاد مباحث برسونه سعی کنید از ازمون مهر الان جلو بیفتین.
همون طور که بقیه بچه ها گفتن بهترین کار برای اختصاصی ها خوندن پیش نیازهای هرفصله اگه وقت اوردین سعی کنید یکم از ازمون مهر جلو باشین و برای عمومی ها عربی رو بخونین حتما چون بین بچه ها اختلاف تراز ایجاد میکنه.
ایشالله موفق باشین. -
فاطمه ـ بوشهر درسته بعضی از فصل ها به هم مرتبطن فیزیکو با استاد طلوعی میخوام شروع کنم و شیمی با استاد اقاجانی واسه شیمی پس بنظرتون درستش اینه از دوم شروع کنم؟
-
Mlkay اگه میخواید صفر تا صد استاد اقا جانی رو استفاده کنید به همون تدریسی که خوشون جلسات رو گذاشتن استفاده کنید اول جدول تناوبی رو درس میدن . وهمون ترتیب ادامه بدین واقعا نتیجه میگیرید .و در کل اره از دوم شروع کنید شیمی رو خیلی بهتره براتون
-
فاطمه ـ بوشهر به ترتیب جلساتی که گذاشتنو در نظر داشتم ولی یک چیزی اذیت میکنه اینکه تا جلسه ۱۲ ارایش الکترونی هستش بعد جلسه ۱۳ سنتیک از سال دوم یهو چهارم بعد سنتیک ارایش الکترونی بود فکر کنم یکم پراکندست دو دل شدم به این ترتیب پیش برم یا سال به سال
-
اول ۱تا۱۲ رو ببینید
بعد ۳۲ و۳۳
وبعد از اون از جلسه ی ۵۹ شروع کنید تا انتهای استکیومتری
البته بگم اگه ازمون ازمایشی میخواید برید همون ترتیب برید براتون بهتره چون ازمونای ازمایشی پیش ۱ رو از مهر ماه شروع میکنن -
فاطمه ـ بوشهر این روشی بود ک خودم ازش استفاده کردم پیشنهادیه
-
فاطمه ـ بوشهر بله به احتمال زیاد ازمون ازمایشی قلم چی یا گذینه ۲ برم ...منظورتون از به ترتیب همون ازمون اینه که هم دوم هم پیشو فیلم هاشو با توجه با برنامه اون ازمون ببینم؟و ببخشید اینقدر سوال کردم و ممنون که وقت میزارین واسه جواب دادن
-
اگه امکانش هست محدودیت پیام هاتون رو بردارید اختصاصی بهتون پیام بدم
-
فاطمه ـ بوشهر چجوری؟بلد نیستم
-
به نظر من از همین الان شروع کنید به خوندن نه از مهر
حتی اگه شرایط اجازه نمیده یکم بخونید
حتما اگه شرایط رفتن به آزمون رو دارید حتما ثبت نام کنید اگه با آزمون پیش برید و برنامشو موبه مو اجرا کنید منظم تر و بهتر عمل می کنید و اشتباهاتتونو هر آزمون کشف می کنید و اصلاحش می کنید
نسبت عمومی به اختصاصی به نظرم 1 به 4 یا 1 به 5 خوبه
موفق باشید