1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
حُــبّ العـــربــــی
-
-
چن تا نکته ی مهم رو اینجا بگم؛ اول اینکه وقتی از تدریس استفاده میکنین همزمان باهاش جزوه تونو کامل کنین و 100درصد حواستون روی عربی باشه بعد از مطالعه و مرور جزوه برید سراغ تست. ممکنه 10-20تا تست اول رو که حل میکنین غلطهاتون زیاد باشه، اما نترسین و ادامه بدین. وقتی تستای اون فصل تموم بشه شما دیگه به مبحث کاملا مسلطید. تستهارو چن دور میتونیم حل کنیم. پس از همین الان برای خودتون مارکدار کنین. چون مرور هم قراره بذاریم️
@دانش-آموزان-آلاء @همیار SenatOr f r @m.bahrami1378 revival @نوشابه -
@FarZanehh سلام
خب ما تو طول هفته سوالامونو اینجا میپرسیم که اشکالا رفع بشه.
برا من پیش اومده که تو تستای یه مبحث خیلی غلط داشته باشم، من اینکارو میکنم که چن بار تستارو حل میکنم و بعد از یه مدت دوباره جزوه رو میخونم و تستا رو میزنم. اینطوری کم کم قلق اون مبحث میاد دستمون.
آخر هفته خلاصه اون قسمتای مشخص شده رو میذارم.
اگه کسی جایی مشکل داشت هم کامل توضیح میدم نگران نباش -
%(#ff00bf)[خب خب تنـــبلای من]
از %(#8cff00)[فــــردا] باید عربـــی خوندن رو شروع کنیم.
%(#ff00fb)[بــــه عمـــل کار برآید...]
%(#a600ff)[برنامه] عربی رو نوشتم و اینجا %(#a600ff)[هفتگی میذارم] براتون. خودتون تو برنامه روزانهتون قرار بدید. یه روز درمیون عربی و زبان بذارین ک در حق هیچکدومشون ظلم نشه
با برنامه میتونیم %(#ff0062)[تا آخر مهر عربی1 و 2] رو تموم کنیم. آزمون 20مهر قلمچی فقط قواعد عربی1 رو داره بدون ترجمه.
برای آزمون 4 آبان که از ترجمه هم سوال میاد ترجمه هم به برنامه اضافه میشه.
بعد از اینکه یه مقدار از قواعد که برای تجزیه و ترکیب لازممون میشه رو خوندیم، تست درک مطلب رو هم وارد برنامه میکنیم.
اینم بگم که برنامه رو همینطوری الکی ننوشتم با توجه به برنامه ی مشاور و تجربههای خودمه. من میخوام برای عربیتون وقت بذارم شما هم برای خودتون وقت بذارین
%(#006fff)[طی این هفته سوالایی که از مباحث مشخص شده براتون پیش میاد رو بذارین تا با هم حل کنیم]
اگه تاپیک مفید واقع نشه هم صحبت میکنم که بسته شه.
@همیار @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
MATAN سلام. من کتابای نظام جدیدا رو ندیدم.
اینجا هم بیشتر بچه ها نظام قدیم بودن برا همین فقط اونا رو گفتم.
فک کنم شما قواعدتون کمتر باشه نه؟
سوالاتونو بپرسین اینجا.️
ولی برنامه نظام قدیمه چون اطلاعات زیادی درباره عربی نظام جدید ندارم:( -
MATAN پس مشکلت جمله اسمیه و فعلیه س یا هم صیغه ها وجامد مشتق؛
قواعد پایه تون رو بخون، از عربی یکتون. اگه خواستی تیترای قواعد عربیتون رو بگو ک بدونم چه مباحثی دارید بهتر بتونم کمک کنم.
سوالاتو بپرس؛ خواستی برات توضیح میدم ولی قبلش باید خودت خوب بخونی و درگیرش بشی. -
@zedtwo در حُــبّ العـــربــــی گفته است:
%(#ff00bf)[خب خب تنـــبلای من]
از %(#8cff00)[فــــردا] باید عربـــی خوندن رو شروع کنیم.
%(#ff00fb)[بــــه عمـــل کار برآید...]
%(#a600ff)[برنامه] عربی رو نوشتم و اینجا %(#a600ff)[هفتگی میذارم] براتون. خودتون تو برنامه روزانهتون قرار بدید. یه روز درمیون عربی و زبان بذارین ک در حق هیچکدومشون ظلم نشه
با برنامه میتونیم %(#ff0062)[تا آخر مهر عربی1 و 2] رو تموم کنیم. آزمون 20مهر قلمچی فقط قواعد عربی1 رو داره بدون ترجمه.
برای آزمون 4 آبان که از ترجمه هم سوال میاد ترجمه هم به برنامه اضافه میشه.
بعد از اینکه یه مقدار از قواعد که برای تجزیه و ترکیب لازممون میشه رو خوندیم، تست درک مطلب رو هم وارد برنامه میکنیم.
اینم بگم که برنامه رو همینطوری الکی ننوشتم با توجه به برنامه ی مشاور و تجربههای خودمه. من میخوام برای عربیتون وقت بذارم شما هم برای خودتون وقت بذارین
%(#006fff)[طی این هفته سوالایی که از مباحث مشخص شده براتون پیش میاد رو بذارین تا با هم حل کنیم]
اگه تاپیک مفید واقع نشه هم صحبت میکنم که بسته شه.
@همیار @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءسلام.خسته نباشی مرسی از برنامه خوبی که واسه عربی داری
-
فاطمه ـ بوشهر
چیو اعمال کردی؟