IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
ریاضی اول دبیرستان
-
سلام بچها من ریاضی پایم خیلی ضعیف همشو یادم رفته چون دور بودم توروخدا هرکی میتونه کمکم کنه نمیدونم چیکا کنم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء -
@moein0614
نه با درسنامه ها متوجه نمیشم خوب اصن -
محدثه76
ای جا سعی میکنم کمکتون کنم
https://forum.alaatv.com/topic/7999/ -
@moein0614
هر چقد گشتم فیلم اموزش پیدا نکردم -
@moein0614
اوهوم چون چند سالی دور بودم یادم رفته کلا اونم با اون طرز اموزش معلمای من که اصن متنفرم کردن از ریاضی الان نمیدونم باید چیکار کنم -
@moein0614
نه خیلی سبزو نخوندم ولی چندتا جزوه خوندم یه سری جاهاش برام مبهم میموند و نمیتونسم بفهمم خودم -
@moein0614
یعنی اتحاد و تعیین علامت و... توضیح داده ؟؟ -
سلام فیلمای آقای امینی و نباخته رو حتما ببینین تو مباحث پایه ای که ضعف دارین کمکتون میکنه ... فیلم اتحاد و عبارات جبری رشته ی انسانی که آقای امینی درس دادنم همینطور
-
سلام
به نظر من اول برید کتاب درسی ریاضی یک رو از فصل یک تا فصل 9 باضافه تمرینات تکمیلی آخر کتاب ، خوب و قشنگ و با حوصله بخونید اشکال هم داشتید بپرسید
بعد بیاید فصل های یک تا چهار ریاضی دو رو از کتاب درسی بخونیدمن خودم سطح ریاضیم بد نیست ولی امسال این کار رو کردم خیلی خوب بود واسم
اولا ریاضیات یک نکات مهم کنکوری هم داره
دوما وقتی یک تا چهار دوم رو میخونی خیلی خوب با مفهوم تابع و... آشنا میشیسوما اینا مباحث پایه ای هستن که یه دفه ای بخونی بهتر از اینکه که بیای مثلا وقتی درجه دو خوندی بری از 4 تا کتاب دبیرستان هر جا درجه دو اومده بود بخونی
چهارما نگران نباش تست این فصلا نباش ، میدونم فصل چهار دوم لگاریتم هست ، اما اگر بری منبع تستی ، تست لگاریتم بزنی میبینی لگاریتم پیش رو هم آورده که باید حد بلد باشی واسش
پس تست رو به ترتیب فصلایی که پایین نوشتم بزن
تا اینجا فقط کتاب درسی رو بخون ، نگران نباش مباحث خیلی ساده ای هستن میتونی متوجه بشی ، کتاب رو فقط بخون تک تک تمریناشو حل کنبعد بیا با این ترتیب مباحث رو بخون ( هم کتاب درسی هم فیلم و هم منبع تستی )
منبع تستی من خیلی سبزه
معادله نامعادله تعیین علامت ، درجه دو ( کتاب درسی : سوم فصل دو 20 -31 ، پیش فصل دو 20 تا 27 )
قدرمطلق و جز صحیح ( کتاب درسی : پیش فصل دو 27 -32 )
مثلثات ( کتاب درسی : دوم فصل پنج ف سوم فصل دو 38 -66 ، پیش فصل دو 59-64 )
تابع ( کتاب درسی : سوم فصل دو 37-66 ، پیش فصل دو 32-39 )
حد و پیوستگی ( کتاب درسی : سوم فصل سه )
تصاعد و دنباله ( کتاب درسی : پیش فصل دو 40-47 )
تابع نمایی و لگاریتمی ( کتاب درسی : پیش فصل دو 48-58 )
مشتق ( کتاب درسی ، سوم فصل 4 ، پیش فصل 3 )
کاربرد مشتق ( کتاب درسی پیش فصل چهار 83-95 )
مجانب ( کتاب درسی : پیش فصل چهار 95-107 )
انتگرالیه چند تا مبحث هم هست لازم نیست ترتیب خاصی مراعات کنی ، هر وقت دلت خواست بخونشون
آمار / هندسه / ماتریس / ترکیبیات و احتمالات / هندسه مختصاتی و مقاطع مخروطی -
اینا موندن
انتگرال ( پیش فصل 6 )
یه چند تا مبحث هم هست لازم نیست ترتیب خاصی مراعات کنی ، هر وقت دلت خواست بخونشون
آمار / هندسه / ماتریس ( کتاب درسی ، دوم فصل 6 ) / ترکیبیات و احتمالات ( کتاب درسی : دوم فصل 7 ، سوم فصل 1 پیش فصل 1 )/ هندسه مختصاتی و مقاطع مخروطی ( کتاب درسی پیش فصل 5 ) -
من اگه تجربی بودم پست yasamanbanu رو یادداشت میکردم میذاشتم جلو چشم
قدرشو بدونین:)