سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
-
yasamanbanu هر ازمونی ک ثبتنام کنی تا اخر باید بری شما جامع اول ثبت نام کن بعد عید تا اخرم برو
-
منم دقیقا از عید ثبت نام میکنم تا آخر
-
yasamanbanu ینی تا بیست اردیبهشت با گزینه میری بعدش هردوش؟
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @همیار
بچه هایی که پارسال کانون میرفتن نظرشون نسبت به برنامه ترم دوش چیه
پیش دو و پایه ای که بهمن به بعد میخونی یکم داغون نیست برنامش؟ -
yasamanbanu در بررسی برنامه آزمون های آزمایشی گفته است:
بعد عید قلم چی هم احتمال قوی شرکت کنم برای اینکه رتبه مو ببینم چجوریه ( یا هم جامع سنجش ، البته اگه یه کاری کنن تقلب نباشه مثل امسال که دو روز قبل سوالا با پاسخ نامه بیرون بود ! این چجور میخواد رتبه مو بهم بگه ؟! )
قلمو میگی تقلب شده یا سنجشو؟
میگی یا قلم چی جامع میری یا سنجش جامعو؟
گزینه دو رو هم همچنان میدی؟
از خرداد به بعد دوتاش میکنی دیگه؟ایرادات گزینه دو در برنامه ش این هست که دی ماه فقط پیش رو مرور کرده... البته 4 هفته براش وقت داده که میشه پایه رو هم اضافه بر بودجه بندی آزمون مرور کرد... مرور پایه با برنامه ، 23 فروردین هست
کسی اگه میخواد گزینه دو بده باید ابتکار عمل هم داشته باشه در برنامه ریزی کردن و مرور کردناشیاسمن گزینه برم خودمو بسپرم به برنامه ضرر میکنم؟
من با شناختی که از خودم دارم فک نکنم کار اضافه تری انجام بدم:/
چون ساعت مطالعم پایینه باید زور بزنم فقط خودمو برسونم:|قلمچی یه فاکتور دیگه رو از گزینه دو بهتره و اون جامعه آماری هست ( البته اگه امسال با توجه به تبلیغات گاج و عوض شدن نظام بازم قلم چی بیشترین جامعه اماری بمونه )
یه حسی به من میگه فارغا امسال کانون میرن تا دیگه ازینی که هستن کمتر نشه تعدادشون:/
همین که با چارما نیستیم خیلی محدودترمون کردهبعد عید احتمال قوی قلمچی هم برم ( سعی میکنم 90 درصد مباحث رو تا عید تموم کنم )
ینی از برنامه بزنی جلو؟
یعنی یکی که درسا رو تا اردیبهشت تموم کنه خیلی خوب میتونه هر هفته یه امتحان بده به نظرم خیلی مفید باشه
یکم شلوغ نمیکنه سرآدمو؟
اشکالات گزینه دو
برنامه ( اولین مرور پایه 23 فروردین ) ........ قابل ترمیم هستواتس یور پلن؟؟
پ.ن:ممنون که ذهنمو راجع به این مقوله هم باز کردی:)
-
yasamanbanu یه نکته دیگه اینکه کانون ایستگاه جبرانیاش هم بیشتره اینطور نیست؟
-
@_azar_
نه شاید از اول فروردین قلم چی ثبت نام کنم تا آخر
یعنی هم گزینه دو بدم هم قلمچی ( تداخل ندارن آزموناشون ) -
@_azar_
هردو تقلب میشه
اما قلمچی کمتر ... چون پاسخنامه هر آزمون رو آزمون بعدی بهت میده
ولی تقلب سنجش جوری هست که پاسخ نامه هر آزمون دو روز قبل آزمون بیرونه!اگر نمیتونی برنامه گزینه دو رو شخصی کنی به نظرم قلم برو ( آخه برای اینکه به قلم بررسی باید بکشی خودتو! مال تجربیا خیلی سنگینه ! ریاضی ها رو نمیدونم ! تجربی رو بکشی هم شاید نرسی ! )
هر هفته امتحان دادن نه شلوغ نمیکنه سرمو
وقتی درسا رو تموم کردم اصلا هر سه روز امتحان دادن از خدامه ! سوال جدید فضای امتحان مدیریت آزمون تحلیل آزمون و...پلن من اینه که دی ماه پایه رو مرور کنم خودم
در طول ترم دوم هم مباحث ترم اول رو مرور میکنم ( از منبع سبکی مثل خط ویژه یا موج آزمون ) -
@_azar_ در بررسی برنامه آزمون های آزمایشی گفته است:
yasamanbanu یه نکته دیگه اینکه کانون ایستگاه جبرانیاش هم بیشتره اینطور نیست؟
منظور از ایستگاه جبرانی
جایی هست که بودجه بندی اومده مباحث قبلی رو هم گذاشتهاز این نظر سنجش از همه بیشتره چون هر بار از اول امتحان می گیره !
آره قلمچی از این امتحانا بیشتر داره ( در بازه مهر تا عید ) چون تعداد آزمونش بیشتره...
هزینه این ایستگاه های جبرانی رو هم دانش آموز باید بده ! چون به خاطر اینا برنامه رو اومده فشرده تر کرده... -
منم نمیخواستم آزمون برم...
ولی دیدم سر خود بودن تنبلی میارهبه نظر من شما یه آزمون رو انتخاب کنید برنامه ش رو دانلود کنید باهاش درس بخونید
آزمون رو هم میتونید از اینترنت دانلود کنید خونه حل کنیدعوضش بعد کنکور هر وقت پول دستتون اومد برید قرضتون رو بدید ...
چون کار درستی نیست اگه پولشون رو ندیدسایت کنکور داره سوالات رو
-
آزمون رو هم میتونید از اینترنت دانلود کنید خونه حل کنید
عوضش بعد کنکور هر وقت پول دستتون اومد برید قرضتون رو بدید ...
چون کار درستی نیست اگه پولشون رو ندید -
-
yasamanbanu سلام مشاور من گفته باید زیست ۲رو تا قبل مهر تموم کنی سه چهار روزه شروع کردم من الان هر دو روز ۱فصلو میخونم فقط با تمرکز رو زیست وریاضی پیش میرم .. شما میتونی فصلای ساده رو بدون تست زدن توی ۱ روز هم ببندی فصلای ۵و۱و۷دوم رو
زیست یه پایه رو بخونی دیگه بقیش کارسختی نیست شما میخوای گزینه ۲ رو پیش خوانی کنی اما ب تجربه ثابت شده ک کمتر دانش اموزی اخر سر پیش خوانی میکنه .وسواس مطالعاتی رو فصلای قبل واینجور مساعل مانع پیش خوانی میشه برا ی ازمونا پس شما با این فرض ک داری پیش خوانی میکنی میتونی کانون بری
با افزایش ساعت مطالعه همه کار میشه کرد -
پلن من اینه که دی ماه پایه رو مرور کنم خودم
در طول ترم دوم هم مباحث ترم اول رو مرور میکنم ( از منبع سبکی مثل خط ویژه یا موج آزمون )پایه رو تا جایی که خوندی دیگه؟
یا کلشو؟:/
بعد نصف پایه و پیش دو رو چطوری تا عید میبندی؟
[حسرت در نگاهش موج میزند] -
@_azar_ در بررسی برنامه آزمون های آزمایشی گفته است:
پلن من اینه که دی ماه پایه رو مرور کنم خودم
در طول ترم دوم هم مباحث ترم اول رو مرور میکنم ( از منبع سبکی مثل خط ویژه یا موج آزمون )پایه رو تا جایی که خوندی دیگه؟
یا کلشو؟:/
بعد نصف پایه و پیش دو رو چطوری تا عید میبندی؟
[حسرت در نگاهش موج میزند]تا جایی که خوندم
( البته بعضی جاها جلو افتادم از گزینه ، مثلا حد رو نگه داشته ترم دوم من ترم اول میخونم ، حدود یک ماه هم میشه دارم درس میخونم ... )
خود گزینه برنامه رو تقریبا تا 23 فروردین تموم میکنه
اگه دقیق تر بگم کل پایه تموم میشه یه کوچولو از پیش میمونه ، اونم اگه یکی یه کوچولو همت کنه خودش بخونه تا 23 فروردین تموم میشه درسا
ترم دوم بقیه درسا تموم میکنم
عید 4 هفته وقت هست تا آزمون 23 فرودین ، سعی می کنم کل درسا رو مرور کنم ( شاید آزمون 7 فروردین قلم هم اومدم تا آخر )البته اینا دید به آینده هست ها
از الان نیاوردم روی کاغذ
معلوم نیست که چجوری بشهبد ترین حالتش اینه که درست با گزینه دو میرم نه کمتر نه بیشتر
دو ماه مونده به کنکور درسا تمومه
دی ماه پیش مرور میشه
عید کل پایهوضعیت بدی نیست !
-
yasamanbanu یاسمن :دی
دوتا سوال
یکی اینکه من درست متوجه نشدم بنظرت منطبق با برنامه گزینه دو پیش رفتن کار درستیه یا نه؟
یکی عم اینکه اگه بخوام برم کانون واسه ترم 2ش پیشنهادی داری؟
پیش 1 و پایه انتخابی مهر 400بار تکرار میشه ولی پیش 2 و اون یکی پایه پیچونده میشه:/
خیلی درک نمیکنم منطقشو
راستی ممکنه برنامه قلم تغییر کنه به نظرم
فک میکنم بعد تبلیغاتی داره این برنامه هه
چون مال هیچ رشته دیگه ایو هنو نذاشته حتی دوازدهمو:/ -
@_azar_
میدونی چیه آذر؟ خودت درس خونی میدونی که باید آدم بشیه درس بخونه ! بقیه ش حاشیه س!!
الان گزینه تا 23 فروردین درسا رو تموم میکنه
دی ماه 4 هفته وقت داده پیش رو مرور کنی ، من پیش + پایه ( تا اونجایی که خوندم ) رو مرور میکنم چون 4 هفته خیلیه !
برای آزمون 23 فروردین هم 4 هفته وقت داده که کل پایه رو مرور کنی ، من کل پایه + پیش رو مرور میکنم ...خب به عبارتی نقطه ضعف برنامه رو جبران کردم...
خیلی فرق نداره با قلمچی رفتن یا گزینه یا گاج
مهم اینه با هر کدوم که هرکس راحته بشینه درس بخونه...من برنامه قلمچی و گاج و گزینه رو بررسی کردم >>> هیچکدوم عالی نیست... باید بین بد و بدتر انتخاب کرد... ( راستی میدونی چرا عالی نیست ؟؟ چون برنامه یه چیز شخصیه ! برای همه که نمیتونه عالی باشه ! برنامه ای خوبه که حداکثر انعطاف رو برای شخصی سازی داشته باشه... خب من اینو در گزینه دو می بینم )
برای ترم دوم پیشنهادی ندارم!
پارسال با اینکه از اول حواسم بهش بود هی می گفتم ترم اول باید جلو بیوفتم وگرنه بیچاره میشم ! ترم دوم نتونستم برسم ( با اینکه یکمی هم جلو افتاده بودم... ) ترازم افت کرد و اعصابم خورد شد از برنامه عقب افتادم ... بعله روی کاغذ بهت میگن اینجا ایستگاه جبرانیه ! اما من بهت میگم از قلمچی عقب افتادی هرگز نمیتونم برسی ! کی میخوای جبران کنی ؟ عید ؟ اردیبهشت ؟ اینا همش خودشون برنامه دارن خیلی هم سنگین! -
ممنونم که انقد زمان گذاشتی
کانون بذاره برنامه رو بهتر میتونم تصمیم بگیرم
بازم ممنون