مشکل در یادگیری ریاضی تجربی
-
-
سوال جدید بده
-
-
بچه سوال بدین
-
بچه ها سوال؟؟؟؟
-
معادله A۲ + B۲ = C۲ را یادتان می آید؟ حالا بیایید این معادله را در اشکال ۳ بعدی اجرا کنیم. در اشکال ۳ بعدی ۴ عدد وجود دارد:A,B,C و D. مثلا در شکلی که میبینید ۳ رقم اول ابعاد جعبه و رقم بعدی قطر آن است. همانند این مکعب های ۴ رقمی، مکعب هایی هم وجود دارند که ۳ قطر سطحی (D,E,F) دارند. اما سوال اینجاست که آیا شکلی وجود دارد که تمام این ۷ عدد را باهم داشته باشد؟
-
-
جواب؟؟؟
-
نه درسته
@DR-Ali-110 در
ریاضی میکشمت
گفته است:
نه درسته
ما در هر n ضلعی n-2 مثلث داریم
مجموع زوایای داخلی مثلث 180
اینحا 12منهای 2 ینی 10 تا مثلث داریم
1800 درجه
منتظم ینی همه زاویه ها برابره
12زاویه داریم
1800 تقسیم بر 12 میشه 150
بزرگوار لطف کنید یه تاپیک بزنید و توضیح بدید غیر درسیه سوالاتون
بچه ها گاهیذ از درسشون میزنن جواب بقیه رو بدن!
ممنون -
سلام یکی به من کمک کنه
من ریاضی تجربیم صفره خیلی وقته از درس های محاسباتی دور بودم حتی ریاضی اول دبیرستان رو هم یادم نیست.من انسانی بودم الان میخوام کنکور تجربی بدم با زیست و شیمی مشکلی ندارم.
ولی ریاضی رو اصا نمیدونم چطور بخونم وقتی میخونم یه مبحث دیگه توش میاد مثلا اونروز داشتم فیلم مبحث احتمال از استاد امینی رو میدیدم ولی مجموعه رو آوردن که من اصلا یادم رفته مجموعه چی هست.بعدش تست میزنم اصا نمیتونم حل کنم نمیدونم تو کدوم مسئله کدوم فرمولو برم مثلا تو دنباله یه فرمول جمله عمومی رو دادن یه مسائل پیچ در پیچی دادن که من نمیدونم با یه فرمول جمله عمومی این مسئله ها رو چطور حل کنمخدایا چرا منو نمیکشی
واقعا دارم کم میارم تو رو خدا یکی بگه من چیکار کنم از پایه بخوام شروع کنم وقت کم دارم اصا نمیتونم واسه ریاضی برنامه ریزی کنم برنامه هم میریزم از بس تو مسائل غرق میشمو نمیتونم حلشون کنم با گریه بلند میشم میرم سر درس بعدی.الان واسه ۶ مهر آزمون تعیین سطح دارم میخوام ریاضی سه پایه رو یاد بگیرم بعد تست بزنم یکم راه بیفتم .حداقل ۵۰ بزنم تو رو خدا
هیچیم هیچی
samanemirzaei از الان تا کنکور خیلی وقت داری:) و نکته ی خوب و مثبتش اینه که کنکور سال دیگه نیمه ی دوم تیر ماه هستش:)
این از قسمت امیدوارانه ی ماجرا!^^
قسمت دیگه قسمت سخت کوشانه ی ماجراست! و اونم اینه که با سر فصل درستی برنامه ی مطالعاتیت رو شروع نکردی
همونطوری که همه طبق تدریس مدرسه جلو رفتیم تا مطالب رو بفهمیم نیاز داری که مطالعه ی ریاضیت رو با سرفصل های کتاب اول شروع کنی هر چند پیشنهاد نمیدم که خیلی روشون توقف کنی چون وقتتو از دست میدی. مرحله ی بعد اینه که این جمله رو خوب به یا بسپاری " رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود/ رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود" باید این عجله ای که در مورد نتیجه گرفتن توی آزمونات داری رو کنار بگذاری! همیشه نمیشه مطابق برنامه ی کانون و سایر مراکز پیش رفت ( حتی بچه هایی که از اول توی رشته ی تحصیلی خودشون کنکور دادن!) پس به خودت اونقدر سخت نگیر ممکنه یه سری مباحث رو نرسی! (هر چند توی سه ماه اول باید خودتو برسونی:) )
در مورد آزمون تعیین سطح و درصد بالا هم باید بگم باید تسلط پیدا کنی و بعد به دنبال درصدای بالا باشی فعلا اگه درصدت به میانگین درصد رسید خوشحال باش اما بهش بسنده نکن!
مثل همه ی مشاوره ها و پشتیبان ها پیشنهاد میکنم یه تایم اضافه برای درسی که توش ضعف داری بزار و توی درس ریاضی به خوندن بسنده نکن؛ ریاضی رو باید حل کرد و تمرین بسیارررررررر!
هر درسنامه رو که میخونی مثال های آموزشیشرو بررسی کن و یک دفعه برای خودت حل کن و بعد برو سراغ تست. و بعد از خوندن چندتا مبحث به صورت بازگشتی چند تا تست از مباحث قبل حل کن تا توی ذهنت تثبیت بشه -
چگونه برای کنکور بخوانیم؟؟؟؟
-
چگونه برای کنکور بخوانیم؟؟؟؟
@DR-Ali-110 قرار شده اگر خدا بخواد با سایر همیار ها به این سوال توی تاپیک های مختلفی جواب داده بشه:)
-
مرسی
-
-
samanemirzaei از الان تا کنکور خیلی وقت داری:) و نکته ی خوب و مثبتش اینه که کنکور سال دیگه نیمه ی دوم تیر ماه هستش:)
این از قسمت امیدوارانه ی ماجرا!^^
قسمت دیگه قسمت سخت کوشانه ی ماجراست! و اونم اینه که با سر فصل درستی برنامه ی مطالعاتیت رو شروع نکردی
همونطوری که همه طبق تدریس مدرسه جلو رفتیم تا مطالب رو بفهمیم نیاز داری که مطالعه ی ریاضیت رو با سرفصل های کتاب اول شروع کنی هر چند پیشنهاد نمیدم که خیلی روشون توقف کنی چون وقتتو از دست میدی. مرحله ی بعد اینه که این جمله رو خوب به یا بسپاری " رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود/ رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود" باید این عجله ای که در مورد نتیجه گرفتن توی آزمونات داری رو کنار بگذاری! همیشه نمیشه مطابق برنامه ی کانون و سایر مراکز پیش رفت ( حتی بچه هایی که از اول توی رشته ی تحصیلی خودشون کنکور دادن!) پس به خودت اونقدر سخت نگیر ممکنه یه سری مباحث رو نرسی! (هر چند توی سه ماه اول باید خودتو برسونی:) )
در مورد آزمون تعیین سطح و درصد بالا هم باید بگم باید تسلط پیدا کنی و بعد به دنبال درصدای بالا باشی فعلا اگه درصدت به میانگین درصد رسید خوشحال باش اما بهش بسنده نکن!
مثل همه ی مشاوره ها و پشتیبان ها پیشنهاد میکنم یه تایم اضافه برای درسی که توش ضعف داری بزار و توی درس ریاضی به خوندن بسنده نکن؛ ریاضی رو باید حل کرد و تمرین بسیارررررررر!
هر درسنامه رو که میخونی مثال های آموزشیشرو بررسی کن و یک دفعه برای خودت حل کن و بعد برو سراغ تست. و بعد از خوندن چندتا مبحث به صورت بازگشتی چند تا تست از مباحث قبل حل کن تا توی ذهنت تثبیت بشهMahsa Ss خیلی ممنون از کمکتون
-
سلام بچه ها از تدریس های الا کدوم رو برای معادلات ونامعادلات برام پیشنهاد میکنین؟قسمت معادلات گنگ وعصم کلا گیج و گنگم
تدریس اقای امینی رو دیدم اما میخوام جزعی تر برام تدریس بشه