بسیار حیاتی ... لطفا اگر اطلاعی دارید کمکم کنید
-
سلام خدمت دوستان عزیز .... سوالی دارم اگر ممکنه جواب بدین ... دانشجوی فوریت پزشکی (کاردانی) هستم ... امسال فارغ التحصیل از دانشگاه میشوم و میتوانم در کنکور 98 شرکت کنم ... سوالم اینست که در رشتۀ پزشکی یا داروشناسی یا پرستاری اگر قبول بشوم آیا نظام وظیفه گواهی اشتغال به تحصیلی یا همون معافیت تحصیلی رو به من خواهد داد (چون بر اساس قوانین نظام وظیفه من میتونم تا مدت یکسال پس از فارغ التحصیلی ام ادامه تحصیل بدم یا تصمیم بگیرم برم سربازی)
-
من هم این سوال را دارم
-
نه من کادانی معماری هستم
-
اما مشکلات سما را داریم
-
البته من کنکور ندادم:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
اما در میفهم
-
من یاز دهم
-
اشتباه سیستم بود
-
برادرم سوال من اینه که چگونه درس بخوانم
-
امحق ترین کنکوری ها اونایی هستند که هر چه به کنکور نزدیک میشن بازم دنبال اینن که زیست و فلان رو چطوری بخونن!!!
داداش من مهمترین مولفه در کنکور زمانه که داری از دست میدی!mas oud2 در بسیار حیاتی ... لطفا اگر اطلاعی دارید کمکم کنید گفته است:
امحق ترین کنکوری ها اونایی هستند که هر چه به کنکور نزدیک میشن بازم دنبال اینن که زیست و فلان رو چطوری بخونن!!!
داداش من مهمترین مولفه در کنکور زمانه که داری از دست میدی!
ببخشید ولی خیلیا هستند یه عمر فقط شبانه روز خوندن بدون اینکه بدونن این شیوه ی مطالعه شون درست نیس و اخرشم نتیجه نگرفتن باید شیوه ی درست مطالعه رو هم بدونی.......زمانم مهم هس ولی شیوه مطالعه مهم تره یکی یه سال میخونه ولی اون یکی با 60 روز خوندن همون نتیجه رو میگیره
-
mas oud2 در بسیار حیاتی ... لطفا اگر اطلاعی دارید کمکم کنید گفته است:
ببخشید ولی خیلیا هستند یه عمر فقط شبانه روز خوندن بدون اینکه بدونن این شیوه ی مطالعه شون درست نیس و اخرشم نتیجه نگرفتن باید شیوه ی درست مطالعه رو هم بدونی.......زمانم مهم هس ولی شیوه مطالعه مهم تره یکی یه سال میخونه ولی اون یکی با 60 روز خوندن همون نتیجه رو میگیره
-
mas oud2 در بسیار حیاتی ... لطفا اگر اطلاعی دارید کمکم کنید گفته است:
-
سلام خدمت دوستان عزیز .... سوالی دارم اگر ممکنه جواب بدین ... دانشجوی فوریت پزشکی (کاردانی) هستم ... امسال فارغ التحصیل از دانشگاه میشوم و میتوانم در کنکور 98 شرکت کنم ... سوالم اینست که در رشتۀ پزشکی یا داروشناسی یا پرستاری اگر قبول بشوم آیا نظام وظیفه گواهی اشتغال به تحصیلی یا همون معافیت تحصیلی رو به من خواهد داد (چون بر اساس قوانین نظام وظیفه من میتونم تا مدت یکسال پس از فارغ التحصیلی ام ادامه تحصیل بدم یا تصمیم بگیرم برم سربازی)
-
mas oud2 پیشنهاد میکنم جواب سوالتونو تو نت سرچ کنید پیدا میکنین به یکی از شماره های مشاوره های سراسری تماس بگیرین سوالتونو بپرسین من خودم جواب خیلی سوالامو این طوری گرفتم