حل مسئله کار و انرژی فیزیک
-
-
Laynad در حل مسئله کار و انرژی فیزیک گفته است:
یا ساده تر بگم من فقط این قسمت رو نفهمیدم
جواب نهایی چطوری میشه 2؟سلام منظورت اینکه حاصلضرب به چه صورت انجام شد !!؟
-
یا ساده تر بگم من فقط این قسمت رو نفهمیدم
جواب نهایی چطوری میشه 2؟سلام منظورت اینکه حاصلضرب به چه صورت انجام شد !!؟
-
Laynad %(#00ccff)[سلام]
سوال خوبیه...به من بگید سوال کجاست؟کتاب درسی؟
قبول دارین انرژی جنبشی اولیه صفر هستند؟ خوب یه فرمول داریم تغییرات انرزی جنبشی با جمع مقداری کار هایی که بر روی جسم انجام میشه برابره یعنی چی یعنی به من بگید کار چیه؟ نیرو ضرب در زمان نیرو های موثری که وارد میشه بر جسم فقط اف هستش که بر هردوشون وارد میشه به صورت یکسان و تا وقتی که از خط تمام رد نشن نیرو قطع نمیشه ... پس کار موثری که بر هر کدوم از قایقا وارد میشه برابره چون نیرو ی موثرشون برابره و جابه جایی که طی میکنن هم برابره پس همون طوری که میبینید در سمت چپ تساوی هر دو DدرF رو ساده کردن ....و سمت راست تساوی برای صورت و مخرج کسر تغیرات انرژی جنبشی رو برای هر کدوم از جسما نوشتند و حل ماجرا .... موفق باشید %(#ea00ff)[غول فیزیک باشید] -
Laynad %(#00ccff)[سلام]
سوال خوبیه...به من بگید سوال کجاست؟کتاب درسی؟
قبول دارین انرژی جنبشی اولیه صفر هستند؟ خوب یه فرمول داریم تغییرات انرزی جنبشی با جمع مقداری کار هایی که بر روی جسم انجام میشه برابره یعنی چی یعنی به من بگید کار چیه؟ نیرو ضرب در زمان نیرو های موثری که وارد میشه بر جسم فقط اف هستش که بر هردوشون وارد میشه به صورت یکسان و تا وقتی که از خط تمام رد نشن نیرو قطع نمیشه ... پس کار موثری که بر هر کدوم از قایقا وارد میشه برابره چون نیرو ی موثرشون برابره و جابه جایی که طی میکنن هم برابره پس همون طوری که میبینید در سمت چپ تساوی هر دو DدرF رو ساده کردن ....و سمت راست تساوی برای صورت و مخرج کسر تغیرات انرژی جنبشی رو برای هر کدوم از جسما نوشتند و حل ماجرا .... موفق باشید %(#ea00ff)[غول فیزیک باشید] -
@njzamin
نمیدونم تو فیلم آقای داداشی بود.
من اون کسر رو نفهمیدم چطور 1/2 که تو صورت کسره میاد اونور و میشه 2؟
یه جوری بگم یاد بگیرین ... وقتی 2 تا کسر جلوی همن و با هم برابر اند 4 تا عبارت داریم 2 تا صورت 2 تا مخرج...... میتونین جاشون رو ضربدری عوض کنین -
@njzamin
نمیدونم تو فیلم آقای داداشی بود.
من اون کسر رو نفهمیدم چطور 1/2 که تو صورت کسره میاد اونور و میشه 2؟
یه جوری بگم یاد بگیرین ... وقتی 2 تا کسر جلوی همن و با هم برابر اند 4 تا عبارت داریم 2 تا صورت 2 تا مخرج...... میتونین جاشون رو ضربدری عوض کنین -
@njzamin بازم نفهمیدم چرا یک دوم میشه 2
میتونید تو دفتر بکشید بفرستید؟Laynad در حل مسئله کار و انرژی فیزیک گفته است:
میتونید تو دفتر بکشید بفرستید؟اره برادر
بگیرید
-
میتونید تو دفتر بکشید بفرستید؟Laynad در حل مسئله کار و انرژی فیزیک گفته است:
میتونید تو دفتر بکشید بفرستید؟اره برادر
بگیرید
-
@njzamin در حل مسئله کار و انرژی فیزیک گفته است:
مسئله کار و انرژی فیزیک گفته است:
@njzamin بازم نفهمیدم چرا یک
ضریب رو اگه 1/2 بگیریم
طرف معلوم تقسیم بر ضریب مجهول میشه 1 تقسیم بر 1/2
تو یکی چند تا نیم داریم؟
دوتا! -
@njzamin در حل مسئله کار و انرژی فیزیک گفته است:
مسئله کار و انرژی فیزیک گفته است:
@njzamin بازم نفهمیدم چرا یک
ضریب رو اگه 1/2 بگیریم
طرف معلوم تقسیم بر ضریب مجهول میشه 1 تقسیم بر 1/2
تو یکی چند تا نیم داریم؟
دوتا! -
Laynad متوجه شدین کامل؟
-
@njzamin خیلی ممنون فهمیدم.
فقط یه نکته: وقتی درهم ضرب میکنیم هر طرفی خواستیم میتونیم ببریم؟ یا مثلا اگه سمت چپ صورت رو در مخرج ضرب کردیم سمت راست هم صورت رو باید در مخرج ضرب کنیم؟Laynad نه ببینید ما در هر تساوی a/b=c/d هربلایی دلمون بخواد میتونیم سر دو تا کسر بیاریم به شرطی که ad=cb باقی بمونه
الان اگه من داشته باشم a/b=cf/d اگه بیام اف رو ببرم تو مخرج اون یکی کسر ینی a/bf=c/d در هر صورت ad=bcf پس من مجاز بودم اون تغییرو اعمال کنم
حتی میتونم بگم a/cf=b/d متوجهین؟ -
فقط یه نکته: وقتی درهم ضرب میکنیم هر طرفی خواستیم میتونیم ببریم؟ یا مثلا اگه سمت چپ صورت رو در مخرج ضرب کردیم سمت راست هم صورت رو باید در مخرج ضرب کنیم؟Laynad در حل مسئله کار و انرژی فیزیک گفته است:
فقط یه نکته: وقتی درهم ضرب میکنیم هر طرفی خواستیم میتونیم ببریم؟ یا مثلا اگه سمت چپ صورت رو در مخرج ضرب کردیم سمت راست هم صورت رو باید در مخرج ضرب کنیم؟نه اختیاریه میتونین یه بار ضرب دری صورت و مخرج مخالف رو عوض کنین ولی به صورت و مخرج دیگریا دست نزید
-
فقط یه نکته: وقتی درهم ضرب میکنیم هر طرفی خواستیم میتونیم ببریم؟ یا مثلا اگه سمت چپ صورت رو در مخرج ضرب کردیم سمت راست هم صورت رو باید در مخرج ضرب کنیم؟نه اختیاریه میتونین یه بار ضرب دری صورت و مخرج مخالف رو عوض کنین ولی به صورت و مخرج دیگریا دست نزید
@njzamin خودمو کشتم همینو بگم خخخ
-
@njzamin خودمو کشتم همینو بگم خخخ
-
@njzamin خواستم مثلا صورت کلی هندسیشو جابندازم خخ
ممنون که واسه هممون وقت میذارید
دمتون گرم