b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
راهنمایی! مشاوره یا دلداری! درصد شیمی
-
بله بسته آزمون باشه برای هر کتاب یا برای کل سه سال . مثل 35 سوال کنکور ! طوری که بعد اتمام هر کتاب یا درس بتونم از خودم چندین آزمون بگیرم.و اینکه نمیخوام تا کامل نخوندم از سوالای کنکور های اخیر استفاده کنم چون حفظ میشم و برای آخر سوالی نمیمونه!!!! ببخشید عزیز اینقد میپرسم آخه بین اینهمه کتابهای مختلف نمیدونم کدومش خوبه. و هر سایتی یه چیزی گفته...نه فقط برای شیمی بلکه برای اکثر درسهای تجربی
-
sonia در راهنمایی! مشاوره یا دلداری! درصد شیمی گفته است:
بله بسته آزمون باشه برای هر کتاب یا برای کل سه سال . مثل 35 سوال کنکور ! طوری که بعد اتمام هر کتاب یا درس بتونم از خودم چندین آزمون بگیرم.و اینکه نمیخوام تا کامل نخوندم از سوالای کنکور های اخیر استفاده کنم چون حفظ میشم و برای آخر سوالی نمیمونه!!!! ببخشید عزیز اینقد میپرسم آخه بین اینهمه کتابهای مختلف نمیدونم کدومش خوبه. و هر سایتی یه چیزی گفته...نه فقط برای شیمی بلکه برای اکثر درسهای تجربی
ببینید بانو من بازم پیشنهادم فصل خونیه وتست زنی تا اینکه یک کتاب کامل بخونید بعد تست کلی ولی
موج ازمون شیمی برای هر فصل ازمون داره
بعد مثلا برای شیمی دو یا سه وپیش یک ودو هم ازمون داره
فکر کنم اونی باشه که می خوایید ولی بیشتر به عنوان جمع بندی استفاده میشه
اما محدودیت نداره هر کسی می تونه با دید وبرنامه خودش از هر منبع به شیوه خودش استفاده کنه -
sonia
یه کتابایی مثل فار مثل موج آزمون اینا آزمونای فصل به فصل دارن یعنی از هر فصل چن تا آزمون جامع گذاشتن البته بازم میتونی از الان یه کتابایی رو کامل و ریز به ریز تست بزنی بعدش آزمونای جامعو بذاری موقع دی برای پیش یک و همچنین بعد از عید -
سلام. تقریبا همین وضعیت شما برای من هم پیش اومد. اصلا سوالا رو نمیتونستم بخونم انگار. درصورتی ک حداقل باید50 میزدم.
نه از اینور بوم بیفتین نه از اونور!
از الان آزمون زدن کار چندان درستی نیست. بعد اون آخر سال چیکار میکنید پس؟
وقتی آدم هنوز به مباحث کامل مسلط نیس طبیعیه ک نتونه جواب بده. باید اونقد بخونیم ک سرجلسه استرس و این چیزا نذاره ک نتونیم حل کنیم.
بهترین کار اینه ک فصل ب فصل بخونین. من الان هر فصل رو که میخونم همراهش گنجینه نکات استادآقاجانی رو هم میخونم،توش چیزای خوبی داره، بعدم تستای آیکیو، هم تالیفی هم کنکوری. کلی نکته از تستا درمیاد.(پارسال حتی تستای 1 فصل رو کامل حل نکردم) بعد از خوندن هر فصل بیاین تستای علامت دارو چن روز بعد بزنین.( درصد هم بگیرین بد نیس، میبینین که سطحتون چقدره)
برای آزمون هم مثلا دوم دبیرستانو تموم کردین آزمون جامع دوم دبیرستانو بزنین. تو آیکیو داره.
از الان آزمون جامع کلی خیلی براتون سودی نداره. دوباره بخونین، این بار دقیق تر و حرفه ای تر. تا جایی ک حس کنین همه چیزو فهمیدین و دیگه نکته ای وجود نداره:)
برای من ک نتیجه داده به نظرم -
@zedtwo خیلی ممنون دوست عزیز تک تک راهکارهایی که فرمودید رو قبول دارم . گنجینه نکات استاد همون مطالبی هستند که در کلاس کنکور گفتن؟ و در کتاب سال دومشون هست؟ لازمه بخرم؟ در ضمن از طرفی ناراحت شدم که نتونستید نتیجه بگیرد و از طرفی کمی امیدوار شدم که مشکل من تنها نبوده! انشاله امسال با این تلاشتون حتما نتیجه میگیرد...ممنون میشم از راهنمایی و تجربیاتتون به من هم بگید. موفق باشی دوست آلایی
-
sonia خواهش میکنم عزیزم. مطمئن باش برا خیلیا اتفاق افتاده.
دلیل اینکه این اتفاق برای من افتاد این بود که بعضی از فصلا رو دقیق نخونده بودم و فقط خوندم ک بگم تموم کردم! فصلایی هم ک مسلط بودم رو مرور و تست زیاد نداشتم. این وسط سوالایی ک خیلی راحت میتونستم بزنم رو از دست دادم به خاطر استرس. درصورتی ک تو آزمونا حتی درصد80 هم داشتم و معمولا زیر60 نمیزدم.
باید امسال مسلط شیم کاملا و مرور کنیم، چون تنها دلیل اینکه نتونیم از پس تستا بربیام عدم تسلط یا فراموشیه.گنجینه نکات رو که بخونین حتی یادمیگیرین چطور متن کتاب درسی رو باید خوند مثلا دام های تستی و جاهایی که آدم به اشتباه میفته رو مشخص کرده، خیلی هم با نظمه. یه درسنامه ی توپه در کل. مث درسنامه ی مبتکران و خیلی سبز گنگ و طولانی نیس.متن کتابه با نکات جدید و مهم.(تو سایتشون برید هس، با نکته های کلاس کنکور فرق داره هزینه شم خیلی نیس)
در کل توی هر درسی که نتیجه نگرفتید باید کارایی رو انجام بدین ک قبلا انجام نمیدادین. مثلا اگه قبلا از حاشیه کتاب سرسری میگذشتین و یا بعضی چیزا رو حفظ نمیکردید( مثلا ساختار ویتامینc یا بعضی عددا ، بعضی واکنشا و...) امسال باید بخونید. یا مثلا اگه از درسی ترس داشتید دنبال راهکار باشید، از هیچی نگذرید. از هیچ صفحه ای از کتابا.
ان شاالله خوب تلاش کنی که خود به خود نتیجه خوب به همراه میاره برات -
romisa ممنون خانوم دکتر نمونه های این کتاب هایی که فرمودید رو در اینترنت دیدم و دقیقا همونی بودن که میخواستم.البته برای خرید هر کدوم ممنون میشم شما راهنمایی بفرمایید...سطح شیمی بنده متوسط است!
به نظرم بهترین تصمیم گیرنده خودتون هستید
ولی من خودم اولش مبتکران کار کردم (برای شروع ) بعد سال دوم آی کیو بعد از عید و هم چنین دی ماه برا جمع بندی پیش یک یکم از آزمونای موج آزمونو زدم البته همشو وقت نکردم
به نظرم اگه میشه از کتابخونه یا دوستاتون (اونایی که کتابای مدنظرتون رو دارن ) اینا رو چن روز قرض بگیرید و بعد تصمیم بگیرید -
محدثه76 عزیز در مورد سوال جواب میشه 22 البته در کتاب هم جوابش رو چک کردم درسته. متاسفانه امکان گذاشتن تصویر راه حل رو ندارم پس برات توضیح میدم...ببین چون این عنصر 3 ایزوتوپ داره که هر کدوم یک جرم اتمی دارن میانگین جرم اتمی گفته میشه که در کتاب درسی به صورت فراوانی ازش صحبت میشه .(فراوانی هر ایزوتوپ یعنی چه تعداد از اتم هاش از این نوع ایزوتوپ هستند.فراوانی هر ایزوتوپ مساوی است با تعداد ایزوتوپ تقسیم بر تعداد کل اتم ها ضرب در 100) در اینجا فراوانی ایزوتوپ اول 20% گفته یعنی از تعداد 100 اتم 20 اتم از نوع ایزوتوپ اولی هستند.همیشه هم مجموع فروانی ایزوتوپ ها برابر 100 است چون به صورت درصد بیان میشه. پس 20% ایزوتوپ اول 70% ایزوتوپ دوم پس میمونه 10% که برای ایزوتوپ سومه.
ایزوتوپ اول 20 نوترون پس عدد جرمیش میشه 38. جمع نوترون و پروتون(حتما میدونی که عدد اتمی همون تعداد پروتونه! گفتن نداشت!!)ایزوتوپ دوم عدد جرمی میشه 36 .
جرم اتمی میانگین یعنی جرم اتمی هر سه ایزوتوپ باهم جمع کن و تقسیم بر تعداد کل ایزوتوپ ها یا همون تعداد درصد فراوانی ها یا همون 100 کن.
سوال حل شد با کلی توضیح که جهت یاداوری گفتم. در ضمن عزیزم جرم هر پروتون یا نوترون رو 1amu گفته که اصلا خودتو درگیرش نکن. یعنی مثلا برای ایزوتوپ اول باید عدد جرمی رو که به دست آوردی در جرم 1 ضرب کنی که جرم اون ایزوتوپ رو بهت بده!!! که خب همون عدد جرمی میشه دیگه!! سوالش ظاهرش مخصوصا همون 1amu میخواد آدمو گیج کنه و گرنه عزیزم مطمئنم اصلا برات سخت نبوده. سعی کردم کامل و ساده بگم هر جا اگه متوجه نشدی یا ...بگو تا مجدد بگم. -
محدثه76 عزیز در مورد سوال جواب میشه 22 البته در کتاب هم جوابش رو چک کردم درسته. متاسفانه امکان گذاشتن تصویر راه حل رو ندارم پس برات توضیح میدم...ببین چون این عنصر 3 ایزوتوپ داره که هر کدوم یک جرم اتمی دارن میانگین جرم اتمی گفته میشه که در کتاب درسی به صورت فراوانی ازش صحبت میشه .(فراوانی هر ایزوتوپ یعنی چه تعداد از اتم هاش از این نوع ایزوتوپ هستند.فراوانی هر ایزوتوپ مساوی است با تعداد ایزوتوپ تقسیم بر تعداد کل اتم ها ضرب در 100) در اینجا فراوانی ایزوتوپ اول 20% گفته یعنی از تعداد 100 اتم 20 اتم از نوع ایزوتوپ اولی هستند.همیشه هم مجموع فروانی ایزوتوپ ها برابر 100 است چون به صورت درصد بیان میشه. پس 20% ایزوتوپ اول 70% ایزوتوپ دوم پس میمونه 10% که برای ایزوتوپ سومه.
ایزوتوپ اول 20 نوترون پس عدد جرمیش میشه 38. جمع نوترون و پروتون(حتما میدونی که عدد اتمی همون تعداد پروتونه! گفتن نداشت!!)ایزوتوپ دوم عدد جرمی میشه 36 .
جرم اتمی میانگین یعنی جرم اتمی هر سه ایزوتوپ باهم جمع کن و تقسیم بر تعداد کل ایزوتوپ ها یا همون تعداد درصد فراوانی ها یا همون 100 کن.
سوال حل شد با کلی توضیح که جهت یاداوری گفتم. در ضمن عزیزم جرم هر پروتون یا نوترون رو 1amu گفته که اصلا خودتو درگیرش نکن. یعنی مثلا برای ایزوتوپ اول باید عدد جرمی رو که به دست آوردی در جرم 1 ضرب کنی که جرم اون ایزوتوپ رو بهت بده!!! که خب همون عدد جرمی میشه دیگه!! سوالش ظاهرش مخصوصا همون 1amu میخواد آدمو گیج کنه و گرنه عزیزم مطمئنم اصلا برات سخت نبوده. سعی کردم کامل و ساده بگم هر جا اگه متوجه نشدی یا ...بگو تا مجدد بگم.مرسی عزیزم مشکلم همین x که تو اون معادله چطور بدست میاداخه هرکاری میکنم نمدونم چرا 4 میشه
-
محدثه76 آفرین خوبه که خودت متوجه شدی اینطوری دیگه یادت نمیره. البته نوشته بودم 10 چیه و...
اینجا هیچ کی خنگ نیس همه دارن با غول کنکور میجنگن!!! باز هم سوالی بود اگه بتونم به روی چشم...مرسی عزیزم