سوال مشاوره ای > استراتژی مطالعه کتب وزارتی
-
نه من وسوسه میشم دوباره همه فصل رو از کتاب بخونم وقتی میرم اونی که هایلایته رو مرور کنم !:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: برا همین دفتر رو ترجیح میدم
همین پاک نویس کردن خیلی مفیده برای من
بعد تست زنی یه دور فصل جمع بندی میشهالبته هرکسی روشی داره
yasamanbanu در سوال مشاوره ای > استراتژی مطالعه کتب وزارتی گفته است:
نه من وسوسه میشم دوباره همه فصل رو از کتاب بخونم وقتی میرم اونی که هایلایته رو مرور کنم !:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: برا همین دفتر رو ترجیح میدم
خوشم میاد ته مطلبو میگیری
-
@آذر
اگه پیش خوانی بشه بعد فیلمو ببینی بهتر متوجه میشی
من گاهی بعد فیلما و حتی بعد تستا برای دروسی مثل زیست و شیمی( اونم تازه موبه مو :|طوریکه هربار نکته جدیدی کشف می کردم ) با دقت میخوندم البته دیگه بیش از حد وقت نمیذاشتم بیشتر تایم رو تست میذاشتم تست مهمترهromisa در سوال مشاوره ای > استراتژی مطالعه کتب وزارتی گفته است:
@آذر
من گاهی بعد فیلما و حتی بعد تستا برای دروسی مثل زیست و شیمی( اونم تازه موبه مو :|طوریکه هربار نکته جدیدی کشف می کردم ) با دقت میخوندم البته دیگه بیش از حد وقت نمیذاشتم بیشتر تایم رو تست میذاشتم تست مهمترهبگم متوجه نشدم؟
ینی خودت قبل فیلم نخوندی ولی به من توصیه میکنی؟
درست نگرفتم چی شد:/ -
yasamanbanu
romisa
جاداره تشکری درخور شانتون بکنم(:
ماهین بخدا -
romisa در سوال مشاوره ای > استراتژی مطالعه کتب وزارتی گفته است:
@آذر
من گاهی بعد فیلما و حتی بعد تستا برای دروسی مثل زیست و شیمی( اونم تازه موبه مو :|طوریکه هربار نکته جدیدی کشف می کردم ) با دقت میخوندم البته دیگه بیش از حد وقت نمیذاشتم بیشتر تایم رو تست میذاشتم تست مهمترهبگم متوجه نشدم؟
درست نگرفتم چی شد:/@آذر در سوال مشاوره ای > استراتژی مطالعه کتب وزارتی گفته است:
romisa در سوال مشاوره ای > استراتژی مطالعه کتب وزارتی گفته است:
@آذر
درست نگرفتم چی شد:/خودم توو مدرسه خیلی کتابو خونده بودم :|
دیگه قبل فیلم لازم نبود :|
البته بعد تستا خیلی لازم میشد :|
-
@آذر در سوال مشاوره ای > استراتژی مطالعه کتب وزارتی گفته است:
برای درسای مثل فارسی ارزش نداره کتاب رو هی بخونی
چون کتاب نکات کم و پراکنده داره
همه رو جمع کن دفتر بار دوم خوندن وقتت تلف نشه
و برو تست بزن و بزنولی درسای دین وزندگی زمین و زیست و شیمی باید کتاب بخونی مدام
-
سلام
دوستان کتاب فارسی رو چطوری میخونید؟؟من نوع نگارش نظام قدیمو ندیدم ولی براما خلاصه در حد هیچی نکات (دستوری و ادبی)گفته شده طوری که املا و لغت و بذاریم کنار من برای ازمونا هیچ بهره ای ازخوندن کتاب درسی نمیبرم نتیجه کلا گداشتمش کنار
الانم کتاب دکتر سبطی رو تهیه کردم فقط از اون میخوام بخونم بلکه جواب گرفتم
اصن نمیتونم درک کنم همون ی بار چی میخونید از فارسی؟؟!!