b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
Elimoon در کتب pdf شیمی نظام قدیم استادآقاجانی گفته است:
Drmehdi در کتب pdf شیمی نظام قدیم استادآقاجانی گفته است:
سلام . از روی سایت آلا جزوه شیمی سال دوم و پیش 1 ((در واقع همون کتاب ها شون هستن - تغییر خاصی هم نداشتن که بخوای هزینه کنی ))رو دانلود کن و پرینت بگیر و فقط سال سوم شون رو بخر .
دقیقا اینایی که من دارم تست دوپینگ داره وگرنه با جزواتی که تو سایت الا هست تفاوتی نداره و میشه استفاده کرد!
من خودم هم خریدمشون و واسه همین میگم نیازی نیست . تست های دوپینگ هم نباشه تست قوی زیاد پیدا میشه که حل کنی ...........
حالا اسم اون تست ها دوپینگ باشه یا نباشه فرقی نمیکنه کتاب هایی مثل فار - الگو - آی کیو و.... هست که جای اینا رو بگیره ..درضمن نیازی به این جور تست ها هم نیست حداقل برای تا 70 درصد زدن شیمی .
-
@nasrin79 درصدم ۶۰ ته ... راضی از لحاظ طرزبیان و تدریسشون آره ولی بازم نیاز میدیدم تستای قوی تری کار کنم علاوه بر تستای کنکور ... برای همین برای تست باید یه کتاب دیگه ی رو کار کنین چون تو جزوش فقط تست کنکوره و تستای دوپینگ که تالیف ایشونه
-
-
-
بچه ها من صفر تا صد ۹۵- ۹۶ نگاه میکنم جزوه های پایین فیلم ها رو دانلود کردم ولی چیزی که تدریس میکنن نیست . باید چیکار کنم برم جزوه های کلاس کنکور رو دانلود کنم. یا جزوه های توی سایت خودشون رو بخرم . یا بنویسم.
-
این فیلمای صفر تا صد ناقصن؟
-
mahrokh در کتب pdf شیمی نظام قدیم استادآقاجانی گفته است:
بچه ها من صفر تا صد ۹۵- ۹۶ نگاه میکنم جزوه های پایین فیلم ها رو دانلود کردم ولی چیزی که تدریس میکنن نیست . باید چیکار کنم برم جزوه های کلاس کنکور رو دانلود کنم. یا جزوه های توی سایت خودشون رو بخرم . یا بنویسم.
سلام
چند تا پست بالاتر رو بخونید جواب سوالتون رو میگیریدmahrokh در کتب pdf شیمی نظام قدیم استادآقاجانی گفته است:
این فیلمای صفر تا صد ناقصن؟
بله بعضی مباحث رو ندارن به کل. بقیش کامله بجز ترمودینامیک که یکی دو قسمت بیشتر نداره.
ولی کلاس کنکورشون کامله. -
سوالی که دارم اینه که من که صفر تا صد نگاه میکنم باید جزوه های کلاس کنکور رو دانلود کنم؟
-
پست ها رو خوندم اما نفهمیدم
-
mohammadhassan سلام کلاس کنکور؟
مگه همین فیلمای توی سایت آلاء نیست؟؟؟ -
اگه جزوم دست نویس باشه چه فرقی میکنه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار