-
-
-
-
سلام من الان داشتم فیلم های 0 تا 100 زیست یازدهم آقای موقاری رو دیدم که بعد یه پاوسو پلی کردن این پیام رو نشون داد صفحه رو هم چند بار رفرش کردم و سایت مشکلی نداشت ولی باز هم هیچ فیلمی رو نتونستم ببینم
@دانش-آموزان-آلاء و تجربی و @ریاضیا و بچه های دیگه ، شما هم این مشکل رو دارید یا نه ؟
لطفا اگه میدونید بهم بگید چطور رفعش کنم
M.an
@فنی-آلاء
با سپاس2021-01-24_001640.png -
-
سلام
من هرچی دارم تلاش میکنم نمی تونم هیچ ویدیویی رو پلی کنم. نه از گوشی نه از کامپیوتر.
مشکل از منه یا از سایت؟
-
-
سلام وقت بخیر
در فیلم جلسه 15 فصل دوم فیزیک درمورد نیروی تکیه گاه N توضیحی داده نشد و مستقیم رفتند سر سوال حل کردن
ولی اقای یاری گفتن که مفصل توضیح داده شده
اگر در قسمتی دیگه توضیح دادن ممنون میشم راهنماییم کنید (https://alaatv.com/c/17050) -
چرا بعد از خرید همایش و بروز مشکل فنی در سایت کسی پاسخگو نیست و مشکل برطرف نمیشود
-
-
-
-
-
-
سلام دوستان وقت بخیر
کمک کنید لطفاتو ویدیوهای آموزشی صفر تا صد شیمی یازدهم استاد حامد پویاننظر عزیز
قسمت اول بازده درصدی(جلسهی ۱۲ اُم)
تیپ یک تو ویدیو نیست و از تیپ دوم شروع شده
و (جلسهی ۱۳ اُم) هم قسمت دوم بازده درصدی
تیپ چهارم و پنجم هم تو ویدیوها نیست و از تیپ سوم یهو میره تیپ ششم آموزش داده میشه
#سوال: تیپ یک و پنج و شش که تو آموزشها نیست رو (حالا ب هر دلیلی) چطور میتونم ببینم و از کجا؟
#دانش_آموز_آلا
#دانش_آموزان_آلا -
سلام
کسانی که شیمی یازدهم تدریس آقای پویان نظر رو میبینن توجه کنند که قسمت ۱۲ و ۱۳ جاهایشان عوض شده یعنی بعد از دیدن قسمت ۱۱ قسمت ۱۳ رو ببینند بعدش قسمت ۱۲ رابعضی از دانش آموزان ابتدا از دقیقه ۲۲:۴۵ قسمت ۱۳و بعدش از اول قسمت ۱۲ تا دقیقه ۲۲:۴۵ قسمت ۱۳ را دیده اند در حالی که از اول قسمت ۱۳ تا دقیقه ۲۲:۴۵ مربوط به ادامه قسمت ۱۱ یعنی مسایل و تیپ تست های درصد خلوص و از دقیقه ۲۲:۴۵ قسمت ۱۳ و کل قسمت ۱۲، مسائل و تیپ تست های مربوط به بازده درصدی واکنش است
پس پیشنهاد میکنم این دانش آموزان دوباره از اول قسمت ۱۳ و بعدش ۱۲ رو ببینند تا بتونند در حافظه شان طبقه بندی درستی از درصد خلوص و بازده درصدی داشته باشندپس بعد از قسمت ۱۱ اول قسمت ۱۳ از اول تا آخرش رو میبینید بعدش قسمت ۱۲ از اول تا آخرش بعدش هم که ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ و .......(شمارش اعداد طبیعی رو بلدید دیگه😂 😂 )
از تیم پشتیبانی آلا هم تقاضا دارم که ترتیب فیلم ها رو درست کنند
ببخشید که سرتون رو به درد آموردم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@یازدهم
@تجربیا
@ریاضیا