دینامیک
-
@نجف-زاده @sbr-abasi
-
سلام میشه لطفا این سوالارا حل کنین؟
برای سوال۱۰۵۰ شتاب هارا مقایسه کرده
چرابرایند نیرو هارا مقایسه نمیکنه؟ -
فکر کنم متوجه شدید
در غیر اینصورت
معادلاتی که نوشتم رو در جرم جسم ضرب کنید
(دو طرف تساوی را)
خواهید دید که شتاب همان نیروست که تقسیم بر جرم شده
موفق باشید
امین نجف زاده@نجف-زاده
الان ک نمیتونم درmضرب کنم چون جرم ها متفاوتند در نامساوی!
منظورم اینه که
0_1541436064774_20181105_200937.jpg وقتی ناساوی رو تشکیل دادم نمیتونم درجرم ضرب کنم ولی درشتابهای جداگانه میشه محاسبه کرد. -
بهتر است از همان اول جهت شتاب را با توجه به جرم اجسام در جهت درستی اتخاذ کنیم
موفق باشید
امین نجف زاده -
Parisaa
در سوال1196
خیلی خوبه بحث کنیم
شما در ای سوال به جواب درست دسترسی دارین پس بحث میکنیم
شما میگید که روش من کجاش مشکل داره
من باید بگم که روش شما فقط در بازه هایی از حرکت که متحرک با شتاب ثابت حرکت میکند کاربرد داره و خیلیم خوبه
ولی در بازه زمانی مورد نظر ((زمان 0 تا20 ))حرکت با شتاب ثابت انجام نمیشه و تغییرات شتاب به صورت خطی خواهد بود
پس
اگرم بخواهین با روش خودتون برید باید شتاب رو در اخر تقسیم بر دو بکنید و متوسط شتاب رو در معادلتون قرار بدین
خیلیم خوب و عالیمن سرم شلوغ دانشگاه هستش ولی سعی میکنم سوالات خوب رو سریع تر جواب بدم
موفق باشید
امین نجف زاده -
Parisaa جواب سوال 1050 با این تصویر که من فرستادم میتونی زیر 5 ثانیه سریع جواب تستو بدی
جواب میشه گزینه2 -
Parisaa جواب سوال 1050 با این تصویر که من فرستادم میتونی زیر 5 ثانیه سریع جواب تستو بدی
جواب میشه گزینه2 -
Parisaa
در سوال1196
خیلی خوبه بحث کنیم
شما در ای سوال به جواب درست دسترسی دارین پس بحث میکنیم
شما میگید که روش من کجاش مشکل داره
من باید بگم که روش شما فقط در بازه هایی از حرکت که متحرک با شتاب ثابت حرکت میکند کاربرد داره و خیلیم خوبه
ولی در بازه زمانی مورد نظر ((زمان 0 تا20 ))حرکت با شتاب ثابت انجام نمیشه و تغییرات شتاب به صورت خطی خواهد بود
پس
اگرم بخواهین با روش خودتون برید باید شتاب رو در اخر تقسیم بر دو بکنید و متوسط شتاب رو در معادلتون قرار بدین
خیلیم خوب و عالیمن سرم شلوغ دانشگاه هستش ولی سعی میکنم سوالات خوب رو سریع تر جواب بدم
موفق باشید
امین نجف زاده