نظام قدیم یا نظام جدید کنکور بدم؟
-
سلام من دیپلم ریاضی سال ۸۲ هستم و لیسانس کامپیوتر ولی تصمیم گرفتم تجربی کنکور بدم من شنیدم کنکور ۹۸ به بعد همه باید دروس نظام جدید رو برای کنکور بخونن و من هم از همین امسال کتب نظام جدید رو تهیه کردم که اگه سال دیگه خواستم کنکور بدم کتابام عوض نشه ایا میتونم امسال نظام جدید کنکور بدم ؟
-
سلام من دیپلم ریاضی سال ۸۲ هستم و لیسانس کامپیوتر ولی تصمیم گرفتم تجربی کنکور بدم من شنیدم کنکور ۹۸ به بعد همه باید دروس نظام جدید رو برای کنکور بخونن و من هم از همین امسال کتب نظام جدید رو تهیه کردم که اگه سال دیگه خواستم کنکور بدم کتابام عوض نشه ایا میتونم امسال نظام جدید کنکور بدم ؟
-
@milad91 ببخشین ساله دیگه یعنی کنکور۹۹ که دیگه صد در صد باید نظام جدید شرکت کنم ؟و اینکه ایا میشه امسال توی کنکور نظام جدید به صورت ازمایشی شرکت کنم ؟ وایا یه برنامه ریزی برای امثال من که توی دو سال برای کنکور دارن اماده میشن دارین یا میتونین ارایه بدین ممنون.
-
@milad91 ببخشین ساله دیگه یعنی کنکور۹۹ که دیگه صد در صد باید نظام جدید شرکت کنم ؟و اینکه ایا میشه امسال توی کنکور نظام جدید به صورت ازمایشی شرکت کنم ؟ وایا یه برنامه ریزی برای امثال من که توی دو سال برای کنکور دارن اماده میشن دارین یا میتونین ارایه بدین ممنون.
zynb62
والا از قانوناشون نمیشه سردرآورد. هرروز یه چیزی میگن.
فعلا که گفتن برای سال ۹۹ فقط نظام جدید باید کنکور بدن همه.
نمیدونم آزمایشی میتونین شرکت کنین یا نه.
فیلم های مشاوره ای آقای امینی در سایت موجوده. میتونین از اونا استفاده کنین برای برنامه ریزی. -
zynb62
والا از قانوناشون نمیشه سردرآورد. هرروز یه چیزی میگن.
فعلا که گفتن برای سال ۹۹ فقط نظام جدید باید کنکور بدن همه.
نمیدونم آزمایشی میتونین شرکت کنین یا نه.
فیلم های مشاوره ای آقای امینی در سایت موجوده. میتونین از اونا استفاده کنین برای برنامه ریزی.