گیر کردم تو گذشته
-
mriaw سرطان داره اداشو درمیاره..:face_with_cold_sweat:
-
mriaw سرطان داره اداشو درمیاره..:face_with_cold_sweat:
-
گل یاس1999 عاره واقعن
این پست پاک شده! -
سلام
دوست عزیز منم این مشکل رو قبلا داشتم اما به این فکر کردم که فک کردن به گذشته چه سودی به حالم داره!!!دیدم سود که نداره هیچ فقط و فقط باعث اعصاب خوردی و جا موندن از آیندس,اتفاقات و فرصت های گذشته دیگه سپری شدن و به هیچ وجه ممکن برنمیگردن پس سعی کن به سمت آینده حرکت کنی و به موفقیت برسی -
گذشتتو بذار تو گذشته بمونه درسایی که بهت داده رو نگه دار،بهت نشون داد زمان هیچ وقت منتظرت نمیمونه تا تو حست بیاد که درس بخونی بعد بگه خب از الان شروع میکنیم، همینجوری داره میگذره چه خوشحال باشی چه ناراحتی، چه خوب خونده باشی چه بد، 7 ماه مونده تا کنکور،چشم بهم بزنی شده عید بعد قراره هی بپرسیم از بقیه اگه از الان شروع کنم میشه اگه روزی 36 ساعت بخونم موفق میشم، به جا اینکه کار به اونجا برسه شروع کن آروم و پیوسته بخون از ساعت مطالعه پنج شیش ساعت شروع کن افزایشش بده، جای اینکه خودتو سرزنش کنی خودتو دوست داشته باش بهش بگو میدونم قراره خسته شی میدونم شاید یه جاهایی بخوای کم بیاری ولی بیا به هدفمون برسیم که حال خوبش خستگی همه این زحمتارو میشوره میبره.
یه برنامه منطقی برای خودت بنویس و باهاش پیش برو سعی کن اجراش کنی حتما، هرجا که یاد گذشته -
هرجاهم که یاد گذشته افتادی فکر کن امسال سال اول کنکورته و دوباره قوی و با انگیزه شروع کن.
سخته ولی شدنیه
منم همینجور بودم اینقد خودمو سرزنش کردم تا اخرش گفتم بذار شروع کنم، بذار خودمو بخاطر همه اشتباهام ببخشم، نمیدونی چقد این بخشش حالتو خوب میکنه -
خیلی ممنونم از همتون بارها سعی کردم ولی نشد ودوباره بازم شروع میکنم دیگه چاره ای ندارم باخودم گفتم منکه دیگه چیزی واسه ی از دست دادن ندارم پس بی خیالی طی میکنم و فقط می خونم اصلا مهم نیست دیگه قبول شم یا نه از الان به بعد فقط فکرم اینه که عوض شم امیدوارم خدا هم ببینه منو و منم به ارزو هام برسم
-
امروز دختر یکی از همکار های پدرم فوت کرد خیلی درسش خوب بود اصلا پزشکی واقعا حقش بود خیلی حیف شد سال کنکورش دچار تومور مغزی شد و همون سال هم عمل کرد و نابینا شد حالا بعد سه سال فوت شد خدا درس بزرگی به من داد خیلی حیف ادمی که میتونست یکی از بهترینا باشه این شد سرنوشتش و من که حتی بدرد هیچی نمی خورم فرصت زندگی دارم امشب واقعا شرمنده شدم پیش خدا براش فاتحه بفرستید ممنون میشم روحش شاد باشه
-
سلام دوست عزیز اگه دوست داشتین به لینک زیر هم نگا بندازین
https://forum.alaatv.com/topic/9432/آزمون-های-سریع-برای-فارغ-التحصیلان-رشته-تجربی-که-خسته-اند