ساعت مطالعه
-
سلام
ببخشید اما مجبور شدم این تاپیک رو بزنم
همگی جزو بچه هایی بودین که تو تاپیک اصلی ساعت مطالعتون رو میزاشتید.اون تاپیک هر حرفی بود جز تایم مطالعه.بیاید با هم تا روز کنکور ساعت مطالعمون رو بزاریم و اگر مشکلی بود به هم بگیم انشاالله که حل بشه.هستید یا نه؟ -
@SADAF_KONKUR98
سلام دوست گل...
استارتو برم
امروز اوضاع جسمی خوب نبود...۱۳ ساعت خوندم
ففط ی سوال...
ریز شیم جزئیاتو یا ن فقط تایم اوکیه!؟ -
۲تا ۸۰ دقیقه شیمی
۲تا ۸۰ دقیه زیست
۲تا ۷۰ دقیقه ریاضی
۲تا ۷۰ دقیقه فیزیک
یک ساعت دینی
یک ساعت عربی
سی مین ارایه
سی مین قرابت
سی مین لغت زبان
یک ساعت ازمون
نمیدونم چقد شد!
من کنارشون تست هم میزنم
ولی نمیشمارم
واسه همین تعداد نمیتونم بدم
پوزش -
۲تا ۸۰ دقیقه شیمی
۲تا ۸۰ دقیه زیست
۲تا ۷۰ دقیقه ریاضی
۲تا ۷۰ دقیقه فیزیک
یک ساعت دینی
یک ساعت عربی
سی مین ارایه
سی مین قرابت
سی مین لغت زبان
یک ساعت ازمون
نمیدونم چقد شد!
من کنارشون تست هم میزنم
ولی نمیشمارم
واسه همین تعداد نمیتونم بدم
پوزش -
نمیدونم چرا ولی همیشه اینجور تایپیکا فعالیتشون موقتیه و بعد از یه مدت دیگه خبری از شور اولیه بچه ها نیست...امیدوارم این تاپیک مستدام باشه ومفید.
من هم انشالله از فردا هروقت بتونم گزارش میدم -
سلام اگه موافقین منم اینجا گزارش مطالعه ام رو بگم. ولی من ساعت مطالعه نمیگم. کیفیت برام مهمتر از کمیت هست. ممنون
امروز نسبتا راحت بود درس هام بقیه رو طی هفته خونده بودم امروز خوشبختانه کارم خیلی اسون بود.
امروز: مطالعه کار و انرژی کازرانیان + تحلیل تست های داخل فیلم
ریاضی مطالعه جز صحیح امینی راد جلسه سوم و چهارم + تست تست ابی قلمچیاینا هنوز مونده: دینی 2 درس 6 رنجبر زاده + تست . ادبیات: شروع مطالعه لغات دوم
عربی : شروع فیلم ضمایر ناصح زاده و امشب میخونم(من این هفته درس زیاد بود مجبور شدم تا نزدیک صبح بخونم از اون ور تا نزدیک ظهر بخوابم .(نه اینکه زیاد بخونم نه. چون تا نزدیک ظهر میخوابیدم همون 7-8 ساعت همیشگی میشد)خب مجبوریم دیگه ترکیبات الی و گردش مواد و اینا همش افتاده تو یه جا حال ادمو میگیره
برنامه فردا: استراحت کامل :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:یه هفته اعصاب خرد شد از دست این چند فصل سخت ولی تموم شدن الان یکم استراحت بد نیست.
-
سلام
ببخشید اما مجبور شدم این تاپیک رو بزنم
همگی جزو بچه هایی بودین که تو تاپیک اصلی ساعت مطالعتون رو میزاشتید.اون تاپیک هر حرفی بود جز تایم مطالعه.بیاید با هم تا روز کنکور ساعت مطالعمون رو بزاریم و اگر مشکلی بود به هم بگیم انشاالله که حل بشه.هستید یا نه؟@SADAF_KONKUR98 خب من امروز دو ساعت و نیم ۲۵ تا تست ریاضی زدم و کمی ناامید کننده بودم برامون که دیدم تعداد تست های بچه ها تو همین بازه چند برابره.
یک ساعت و ربع دینی مطالعه
سه ساعت و نیم شیمی تست و مطالعه
۲ ساعت و ربع فیزیک مخلوط ویدئو تست
ربع ساعت تاریخ ادبیات