سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
چگونه هدف دار شویم؟
-
اول از همه هدفتو پیدا کن
ببین توو دنیا به چی علاقه داری
به این فکر کن که ده سال بعد دوست داری خودتو توو چه لباسی ببینی و به خودت افتخار کنی ؟!!
توو چه زمینه ای دوست داری فعالیت کنی
یکم تحقیق کن
به علاقه هات فک کن
در کنار درس خوندن هر روز یه تایم کوچیکی رو برای فکر کردن به هدفت اختصاص بده مثلا نیم ساعت و در کنارش از همه توانت استفاده کن برای موفقیت در اون
به همون گذشته ای فک کن که یازده ساعت میخوندی
چجوری میخوندی و میتونستی ؟
الان هم میتونی برگردی بهش و حتی خیلی بهتر از قبل.... -
من نمیگم بشین پای درسی که دوست داری.یا بشین برنامه بنویس در حد خودت.من میگم بشین به خودت فکر کن.به جهان کوچیکی که توشی.به انتخاب طبیعی جهان فکر کن.7میلیارد انسان تو دنیا هستن.اما هیچکدوم ما اسم هر 7میلیاردو نمیدونیم.لزومی نداره که بدونیم.مثلا یه ادم عادی که تو شرق افریقا زندگی میکنه چه ربطی به من داره؟اما همه ما اسم ادمایی مثل استیون هاوکینگ انیشتین ادیسون و خیلیای دیگه رو شنیدیم .مریم میرزاخانی رو مگه میشه نشناخت؟همه این ادما یه تکونی به دنیا دادن.من نمیگم الان همه پا شیم انیشتین شیم.نه.اما میتونیم
امثال اونها باشیم در حیطه زندگی خودمون .همه ما واسه یه هدف خاص خلق شدیم.کافیه به گذشتمون و مسیری که تا الان طی کردیم نگاه کنیم.چرا ما الان اینجاییم؟چرا پشت کنکور موندیم؟چون خدا در توانمون دیده و مطمین باش به نفع خودمونه کافیه به حکمتش اعتماد کنیم.زندگی تو مال خود خودته.اگه لایق انسان بودن نمیبودی قطعا یه موجود دیگه میشدی.پس خدا قطعا این توانایی رو در وجودت قرار داده که اینجوری خلقت کرده.دنبال خودت باش.بهحرف کسیم گوش نده.درسته پدر مارد ما خوبیه خودمون رو میخوان اما اونا صاحب زندگی تو نیستن.فقط یک نفر صاحب زندگی خودته و اون خودتی.تو در قبال روح پاکی که خدا بهت داده مسولی.تو در قبال هدفی کهخدا برات قرار داده مسیولی دوست من.باید پیداش کنی.خودتو پیدا کن.یادت نره همه ما در قبال روح پاک و هدفی که خداوند برای ما قرار داده مسیولیم و مدیون.باید این دین ادا شه .جهان بدون تو ناقص نیستواما تو میتونی کامل ترش کنی.پس چرا که نه؟اینده منتظرته...
ببخشید طولانی شد.ولی حیفم اومد نگم.اخه خودم تو همچین شرایطی بودم میدونم چقدر سخته. mriaw -
سلام اول اینکه متاسفم که همچین بحران و شرایطی برات پیش اومده اما این مشکل دلیل نمیشه که به تو چیره بشه و روح و روانت رو بهم بریزه,سعی کن خودتو پیدا کنی و به خودت بگی که من از خودم چی میخوام,اصن کاری به رشته ی تجربی و پزشکی ندارم اگه دوس داری بری رشته های دیگه محکم به بابات بگو که من پزشکی رو دوس ندارم و به فلان رشته علاقه دارم بابات که نمیاد سرتو ببره میاد؟!!!اگه اون بنده خدا هم اصرار داره بری پزشکی فک میکنه تو کشش خوندن رشته پزشکی داری و میتونی باعث سربلندیش بشی,اول که بهت پیشنهاد میکنم فیلم های دکتر حسن همت یار رو درباره هدف و بالا بردن سرعت مطالعه و تمرکز و خیلی مطالب مفید دیگه ببینی و اینکه اگه برنامه ریزی میکنی سعی کن به طور کاملا منظم اون برنامه ریزی رو انجام بدی و حتی یه روزم از برنامت عقب نمونی چون اگه یه روز از درس دور بشی به مرور زمان انگیزت نسبت به درس خوندن کم میشه,همین مطالبی که از درس زیست تا الان خوندی هم خودش کلی پیشرفت کردی,سعی کن از به خودت استرس وارد نکنی که کنکور داره نزدیک میشه و من هیچی نخوندم و اله و بله چون استرس باعث میشه مطالب از حافظت بپره تا هر جا که رسیدی بخون ولی مفید.
امیدوارم خیلی زود روحیت خوب و به موفقیت برسی -
سلام دوست عزیز
پاسخ همه دوستان رو خوندم
به جز بحث امید و هدف و انگیزه و...برای کنکور در پاسخ چن تا از دوستان به نظرم برنامه نریختن یه چیز بی معنیه...میای عربی بخونی میگی عربی چیه ادبیات ضریبش بیشتره بعد میگی زیست مهم تره بعد میبینی ریاضی هم بلد نیستی و ....واین تسلسل تا کنکور کار دستت میده.
اما اگه با برنامه همه رو جلو ببری تو مرحله مرور هم کارت ساده تره.برنامه ریختن اصولی هم داره که خودت تو گوگل پیداشون کن مثلا درس حفظی نباید پشت درس حفظی قرار بگیره و..... -
به هدفت نمیخاد فکر کنی..
به آیندت فکر کن...
به ده سال دیگه...
دوس داری کجا باشی؟ سر کار؟ با یه درامد مشخص و یه آینده تامین شده . یه جایگاه اجتماعی مناسب و کمک به همنوعات . کمک به خونوادت و فکرشو بکن با پول خودت واسه مادرت یا پدرت یا هرکسی که دوسش داری کادو تولد بخری...
حالا تو هر شغلی فرقی نمیکنه...
یا کنج خونه... بی هیچ درامدی.. هیچی... روزای عبث ... زندگی خسته کننده ... سربار بودن...
کدومش؟
هممون میدونیم که لیسانس گرفتن آسونه اما مدرک گرفتن تو رشته ای ک بازار کار داشته باشه نه آسون نیست... تو کل کشور از بین هفتصد هشتصد هزار نفر تجربی فقط 50 60 هزار نفرشون میتونن وارد رشته هایی بشن که تهش بتونن برن سر کار... عقب نمون ... شروع کن و بدون هیچ وقت دیر نیست... -
سلام
میخوام حقیقت رو بهت بگم...تاشاید فرجی شه
چرا ازبقیه کمک میخوای؟
خودتی که باید به خودت کمک کنی....فقط خودت
اینو کسی که ۳ سال پشت کنکوره داره بهت میگه
ماهمه دانش اموزیم وخودمون بهتر از هرکسی میدونیم بهونه هامونو
حرفامونو
درد ودلامونو
من تو دبیرستان واقعن درس نمیخوندم
شیطون بودم
اصن فاز کنکور نمیدونستم چیه
سال اول که کنکور دادم گفتم سال بعد میخونم
سال بعد رفتم مشاوره هی این مشاور اون مشاور
از زیر کار در میرفتم
بقیه هم حرف حق میگفتن عصبی میشدن....
ولی بالاخره باخودم کنار اومدم
دیدم ن مشاور میتونه کمکم کنه
ن نصیحتای بقیه واسم اینده میشه ن انگیزه دادنشون مداومه این خودته که به درد خودت میخوره
به خودم
گفتم تاکی؟
خسته نشدی از بهونه اوردن وبلاتکلیفی....عزممو جزم کردم والان دارم ۱۴
۱۵ساعت میخونم با پایه ی ضعیف ودست خالی شروع کردم
ولی وقتی پیشرفتمو میبینم انگیزه میشه واسم
همه ی خانواده ها همینن ناخواسته تو سرنوشت بچه هاشون تاثیر میزارن
و کاری که ارزوی خودشون بوده رو از ما میخوان انجام بدیم وکاریه که شده دیگه
حالا سوای این حرفا
تو که میگی هدف نداری
ولی بالاخره از بین اینهمه رشته ی تجربی یکی هست که دوسش داشته باشی
اونو پیدا کن
بدون هدف درسته درس خوندن معنی نداره
ولی وقتی نمیتونی شروع کن وبعد هدف گزاری کن
ببین تواناییت چطوریاس!
از روزی ۶ساعت شروع کن
وهی ی ساعت ساعت اضافه کن!
نزار دیر بشه
من خیلی ناراحتم چرا همون سال اول اینجوری نخوندم
۳سال از عمرم رفت
شدم ۲۱ ساله
دوستام همه دانشجو شدن ورفتن دنبال ایندشون
من موندم تو ۳سال دبیرستان
وکتابای تکراری وی عالمه چشم انتظار که چیکارمیکنم وشرمندگی پیش خانواده
نزار مثه من بشی
موفق باشی.... -
far away @Yas1999 @parastooo parsa_1996 دختر یخی @ایمورتال romisa Zeinab71 @SADAF_ احمدرضا عزیزی moradi555 @negin-78 @mohaddese-p-o-i سلام دوستای خوبممممم واییییییی مرسییییییییی بخاطر این همه انرژی و انگیزه و حرفای خوب،مرسی که اومدین و کمکم کردین و باعث شدین حالم بهتر بشه،خیلی خوشحالم که آلا این محیطو فراهم کرده که با آدمای خوبی مثل شما آشنا بشم خدا کلییییییی تو زندگیتون خوشحالی و موفقیت بباره ممنونم از همتون رفیقای خوبم
-
چقدر منه
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to mriaw on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
mriaw
سلام خب اگ بی ادبی نباشه من خوفناک هستم ( مثلن اسمم خوفناکه ) و امروز اومدیم با یکی دیگه از راهکار های سامورایی خودمون به یکی از سوالات جنجالی شما پاسخ بدیم. سوال: چگونه هدفدار شویم؟
میتوانیم یک کاغذ برداریم روش چن تا دایره بکشیمبعدش مث وحشیا بزنیم پاره پارش کنیم کاغذو
بعدش بخندیم بلندشیم یه آهنگ دوپس دوپس بزنیم
جیغ بکشیم مث خل هااابعدشم قط کنیم آهنگو بریم یه لیوان آب بخوریم
بعدشم بریم سر ادامه درس
جااانع خوفناک امتحان کنید خیلی حال میده
من خوفناکم من دیوونم من رد دادم من تعطیلم همه میدونن ( رپ میخونم )