سوال شیمی درصد خلوص
-
@Mahed همونجا که متن رو میفرستی یه قسمتی هست بارگذاری عکس .سومی از چپ. اونجا ادرس عکسو میدی و منتظر میمونی تا کامل بارگذاری شه بعد ارسال..
@negin-78 مال من تانصفش میره بعدش مینیسه خطا درتجزیه پاسخ. خستم کرده
-
@negin-78 منظورازکیفیت عکس بالاست چی؟ چه طورکمش کنم؟؟!!
-
@negin-78 در سوال شیمی درصد خلوص گفته است:
@Mahed اهان اره شما از فرمول رفتین من از استوکیو
ببخشید شما چطوری متوجه شدین که باید تو 100/80 ضرب کنین؟ من دقیقا همینجاش موندم
-
@negin-78 در سوال شیمی درصد خلوص گفته است:
@Mahed اهان اره شما از فرمول رفتین من از استوکیو
ببخشید شما چطوری متوجه شدین که باید تو 100/80 ضرب کنین؟ من دقیقا همینجاش موندم
تجربی خوب نگاه کنیداینه که وقتی سؤالی واسه ما میگه mگرم ماده بادرصدخلوص فلان داریم این mگرم جرم ماده ناخالصه چون واسه مادرصدخلوصشوداده میفهمییم که این ماده ناخالصه... خوب شما الان جرم ماده خالصو حساب کردین تاالان الان میخاین جرم ماده خالصوازبین ببرین وبه جرم ماده ناخالص برسین طبق فرمول درصد خلوص =جرم ماده خالص به جرم ماده ناخالص پس طبق سؤال۸۰ درصد پس ۸۰ خالصه وصدناخالصه پس هشتادبایددرمخرج کسروصددرصورت کسرنوشته بشه.. امیدوارم متوجه شده باشین
-
تجربی خوب نگاه کنیداینه که وقتی سؤالی واسه ما میگه mگرم ماده بادرصدخلوص فلان داریم این mگرم جرم ماده ناخالصه چون واسه مادرصدخلوصشوداده میفهمییم که این ماده ناخالصه... خوب شما الان جرم ماده خالصو حساب کردین تاالان الان میخاین جرم ماده خالصوازبین ببرین وبه جرم ماده ناخالص برسین طبق فرمول درصد خلوص =جرم ماده خالص به جرم ماده ناخالص پس طبق سؤال۸۰ درصد پس ۸۰ خالصه وصدناخالصه پس هشتادبایددرمخرج کسروصددرصورت کسرنوشته بشه.. امیدوارم متوجه شده باشین
@Mahed در سوال شیمی درصد خلوص گفته است:
ممنون الان متوجه شدم. میخوایم که انگار با کسر ها بازی کنیم!
و چیزی که صورت سوال میخواد بهش برسیم. یه چند تا تست بررسی کردم فکر کنم یادم اومد یکم تست حل کنم مسلط میشم.
ممنون @Mahed @negin-78 -
ممنون الان متوجه شدم. میخوایم که انگار با کسر ها بازی کنیم!
و چیزی که صورت سوال میخواد بهش برسیم. یه چند تا تست بررسی کردم فکر کنم یادم اومد یکم تست حل کنم مسلط میشم.
ممنون @Mahed @negin-78 -
تجربی اگه جایی رودرتست ها گیرکردین. درخدمتم
خیلی ممنون
درصد خلوص مطالعه اش تموم شد اگه اشکالی بود از شما میپرسم ممنون