کمک آلایی ها
-
درشت مولکولا مثل:
اسیدنوکلئیکا : tRNA،mRNA،rRNA،DNA
پروتئینا : پپسین،پادتن،گاسترین،اینترفرون،هموگلوبین،تاژک،مژک و .....
کربوهیدراتا : سلولز،گلیکوژن و نشاسته
لیپیدا : مثل موماکلسترول و چربی درشت مولکول هستند اما پلیمر نه
-
درشت مولکولا مثل:
@Amir-Bernousi ازکجا بایدتشخیص بدین درشت مولکوله یا پلی مر
-
نظام جدیدین؟
-
نظام جدیدین؟
@Amir-Bernousi خیر.. قدیم.. حالاپادتن درشت مولکول وپلیمره؟؟؛؛ کدومشه یاهردوشه
-
@Mahed در کمک آلایی ها گفته است:
@Amir-Bernousi خیر.. قدیم.. حالاپادتن درشت مولکول وپلیمره؟؟؛؛ کدومشه یاهردوشه
-
خب این مطالب توی فصل 1 زیست دوم گفته شده.
پادتن پروتئین هست. پروتئینا هم هم درشت مولکولن هم پلیمر
-
خب این مطالب توی فصل 1 زیست دوم گفته شده.
پادتن پروتئین هست. پروتئینا هم هم درشت مولکولن هم پلیمر
@Amir-Bernousi من نمیتونم تشخیص بدم کی درشت مولکوله کی پلیمر..
-
بسیاری از مولکولای زیستی نسبت به مولکلولای غیرزیستی بسیار بزرگترن که بهشون میگیم درشت مولکول.
بسیاری از این درشت مولکلولا توی سلول از واحدای کم و بیش شبیه هم ساخته شدن که بهشون میگیم پلی مر.
-
بسیاری از مولکولای زیستی نسبت به مولکلولای غیرزیستی بسیار بزرگترن که بهشون میگیم درشت مولکول.
بسیاری از این درشت مولکلولا توی سلول از واحدای کم و بیش شبیه هم ساخته شدن که بهشون میگیم پلی مر.
@Amir-Bernousi ممنون. تعریفشون بلدم... ولی نمیدونم چه مولکول هایی چه موقع درشت و پلیمرند؟؟ وهم مولکول های غیرزیستی چیا هند؟؟
-
@Amir-Bernousi ممنون. تعریفشون بلدم... ولی نمیدونم چه مولکول هایی چه موقع درشت و پلیمرند؟؟ وهم مولکول های غیرزیستی چیا هند؟؟
خب با استفاده از همین تعریفا باید جواب بدین دیگه.
معمولا مولکولایی که توی کتاب آورده شده درشت مولکولن ولی گروهیشون پلیمر هستن. تعریف پلیمرا توی فصل مولکولای زیستی هست -
خب با استفاده از همین تعریفا باید جواب بدین دیگه.
معمولا مولکولایی که توی کتاب آورده شده درشت مولکولن ولی گروهیشون پلیمر هستن. تعریف پلیمرا توی فصل مولکولای زیستی هست@Amir-Bernousi ولی بازهم نفهمیدم
-
romisa همه لیپید ها پلی مرنیستند؟؟!؛ وسؤال دوم همه ی لیپیدها درشت مولکول نیستند؟؟!! آیا موم . کلسترول. چربی. استروئیدها هم درشت مپلکول وپلبمرنیستند؟؟!!؛ لطفا جوابشون روبگین.. ممنون.. جمعه آزمون دارم
romisa همه لیپید ها پلی مرنیستند؟؟!؛ وسؤال دوم همه ی لیپیدها درشت مولکول نیستند؟؟!! آیا موم . کلسترول. چربی. استروئیدها هم درشت مپلکول وپلبمرنیستند؟؟!!؛ لطفا جوابشون روبگین.. ممنون.. جمعه آزمون دارم
@Amir-Bernousi در کمک آلایی ها گفته است:
درشت مولکولا مثل:
-
romisa وآیا همه دی ساکاریدها وپلی ساکاریدها همشون پلیمرنیستند؟؟!؛ من بازهم مفهوم پلیمرودرشت مولکول رونفهمیدم..
-
romisa وآیا همه دی ساکاریدها وپلی ساکاریدها همشون پلیمرنیستند؟؟!؛ من بازهم مفهوم پلیمرودرشت مولکول رونفهمیدم..
دی ساکارید درشت مولکول هم نیست چه برسه به پلیمر