شبا چجوری درس بخونم؟
-
maryamii
البته نمیخوام نگرانتون کنم ولی اگه8ساعت خوابتون را دارید و احساس سستی و گیجی میکنید برید دکتر احتمال ضعیف کم خونیه ولی احتمالش هست.@m-s-100 خیلی میخوابم فشارم همیشه 8/9سرم گیج میشه
-
@m-s-100 نه طبیعی نیس اصن نمی رسم ب برنامه هام باید ی فکری بکنم
-
سلام دوست عزیز
ببینید برای کنکور لازم نیست که حتما روزی 14 ساعت درس بخونید
دوست عزیز ما انسان هستیم و نه ربات پس باید کاری که انجام بدیم منطقی باشه
من افراد خیلی زیادی رو دیدم که روزی 14 ساعت درس خوندن ولی تا به فروردین و بهار رسیدن به اصطلاح می برن که خیلی خطرناکه
همچنینی افراد زیادی رو دیدم که با روزی 12+14 ساعت رتبشون شده بالای 50000 چون بازدهی نداشتن
بینید این حرف رو خیلی شنیدیم که میگن کیفیت رو فدای کمیت نکنیم
پس منطقی باشین و توانایی خودت رو در نظر بگیرن
خیلی ها بودن با روزی 8 ساعت موفق شدن
آدم با آدم فرق میکنه
-
سلام دوست عزیز
ببینید برای کنکور لازم نیست که حتما روزی 14 ساعت درس بخونید
دوست عزیز ما انسان هستیم و نه ربات پس باید کاری که انجام بدیم منطقی باشه
من افراد خیلی زیادی رو دیدم که روزی 14 ساعت درس خوندن ولی تا به فروردین و بهار رسیدن به اصطلاح می برن که خیلی خطرناکه
همچنینی افراد زیادی رو دیدم که با روزی 12+14 ساعت رتبشون شده بالای 50000 چون بازدهی نداشتن
بینید این حرف رو خیلی شنیدیم که میگن کیفیت رو فدای کمیت نکنیم
پس منطقی باشین و توانایی خودت رو در نظر بگیرن
خیلی ها بودن با روزی 8 ساعت موفق شدن
آدم با آدم فرق میکنه
@Dr-P-A-f وقتی بقیه تونستن چجوری من نتونم باید بشه باید بمیری از خستگی درس خوندن من سال سوممه نه دیگ برا کم آوردن خیلی دیر شده:)
-
@Dr-P-A-f وقتی بقیه تونستن چجوری من نتونم باید بشه باید بمیری از خستگی درس خوندن من سال سوممه نه دیگ برا کم آوردن خیلی دیر شده:)
-
من نمیگم شما نمیتونید
میگم کیفیت که در مطالعه 8 ساعت هست رو فدای 10 ساعت مطالعه بدون کیفیت نکنید
@Dr-P-A-f اینم هست ولی من فیلم میبینم جز فیلم گفتم حین فیلم جزوه نویسی اینا...منظوردرس خوندنه
-
یخ گذاشتن رو چشم چی
-
maryamii منم وقتی دارم میرم مدرسه تو سرویس میخوابم وگرنه به خودم باشه در حد خرس قطبی میخوابم