ببخشید این موضوع هشت صبح که اقای چیذری صحبت می کنه چی هست؟
چرا نیستش؟
@آرشی-ها
@راه-ابریشمی-ها-زبان
lelouch lamperouge
دیدگاهها
-
ارش زبان چیذری -
سلام دوستان چالشینو داریم اگه یه روز ایلان ماسک رو ببینید چی بهش میگین؟Arghavan Piroozy یه پیام دارم برای ایلان ماسک عزیز
-
همهی آنچه دربارهی جمعبندی سه روز یکبار باید بدانیدزهرا ایزانلو 0
بله
اصولا جمع بندی دو ماه اخر کنکور یعنی از دو ما مونده میشه این روند رو پیش گرفت و هر چه زود تر شروع بشه بهتره -
30 روز باقی مونده میتونم موفق بشم؟من قول میدم تا روز کنکورم با تمام قدرت بجنگم
-
30 روز باقی مونده میتونم موفق بشم؟این سوال خیلی عجیبه و برای هر کسی یه جواب داره
کسای که تا الان خوب پیش اومدن و کسایی که لنگ زدن تا حالا
ببین برای هردو گروه یه پیشنهاد دارم اونم ازمون های سه روز یک بار هستش که لینک تاپیکشو میزارم براتون
اما روش پیش بردن فرق داره اونایی که تا حالا خوب جلو اومدین خب باید یه جمعبندی از مباحث داشته باشید
وا ما کسایی که خیلی جلو نیومد (دلیل اصلی این تاپیک )
با تو جه به بودجه بندی ازمون های کنکور سال قبل و مباحثی که تسلط نسبی دارید مباحثی رو انتخاب کنید و برای اون مقدار تست های مشخص کنید که توی کنکور تست های اون مباحث رو بزنید
به قول استاد موقاری قرار نیست همه درس ها رو 100 درصد بزنیم
حتی رتبه ی اول کنکور هم نهایتا چندتا درس 100 داشته باشه
پس کمال گرا نباشید از هر درسی یه تعداد مشخصی مبحث (ترجیحا تست خیز تر ها )رو انتخاب کنید و روی اونها تمر کز کنید سعی میکنم توی این تاپیک براتون بودجه بندی ککور سال قبل رو بزار
این یه ماه پایانی رو با قدرت بجنگید
بیاید این قول رو به هم بدیم که تا روز کنکور (تقریبا 35 روز )رو باتمام قدرت بجنگیم و قول خودتونو توی تاپیک بنویسید
امیدوارم موفق باشیدتاپیک ازمون سه روز یک بار:
https://forum.alaatv.com/topic/50815/همه-ی-آن-چه-درباره-ی-جمع-بندی-سه-روز-یکبار-باید-بدانید/4?_=1653641783414@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا ریاضی فیزیک @انسانیا -
همهی آنچه دربارهی جمعبندی سه روز یکبار باید بدانید -
همهی آنچه دربارهی جمعبندی سه روز یکبار باید بدانیددوستانی که زمان های خالی دارن داخل برنامه هاشون پیشنهاد میشه که کار های پایین رو انجام بدن:
حفظیات شیمی
حفظیات فارسی (لغت املا و تاریخ ادبیات
لغات زبان
عربی :ترجیحا جمع و مفرد ها مترادف و متضاد ها رو بخونید
روزانه بتونید 10 مسئله شیمی حل کنید خیلی بهتون کمک میکنه
تست دو درس زیست(اگر رشته ریاضی هستید ریاضی و اگر انسانی با توجه به رشته دلخواه و مربوط به زیرگروه رشسته مورد نظر درس های مربوط رو بزنید)
تست دینی
هر روز یا دورز یه بار جدا از ازمون سه روز یه بار کنکور عمومی بگیرید از خودتون
مباحثی که تسلط بیشتری دارید رو به تسلط کامل برسونید
و در اخر اگر رشته تجربی هستید از زمین شناسی هم نگذری ترجیحا 5 سوا بزنید کمک می کنه به رتبه هرچند برای پزشکی ضریب 0 ولی رتبه رو میبره بال می تونه توی زیر گروه های برابر باعث بشه دانشگاه بالاتری قبول بشید -
همهی آنچه دربارهی جمعبندی سه روز یکبار باید بدانیدهمهي آنچه دربارهي «جمعبندي به روش سه روز يکبار» بايد بدانيد
دوستان خوب؛ سلام!
يه لحظه گوش کنيد! ميشنويد؟ چه صدايي داره مياد؟ اين صداي قدمهاي کنکور نيست که داره به شما نزديک ميشه؛ بلکه صداي پاي خودتونه که هر لحظه داريد به کنکور نزديک و نزديکتر ميشيد! کنکور مثل هميشه، سر جاي خودش ايستاده و اين ما هستيم که آهسته آهسته به سمت اون حرکت ميکنيم! اين رو گفتم که بدونيد اين مسير رو، سالهاي قبل، افراد عادي ديگهاي که کاملاً همين شرايط امروز شما رو داشتن (از جمله خود ما)، طي کردن و البته بسياريشون هم، با موفقيت! پس اگه مايليد تا تجربهشدهها رو، دوباره تجربه نکنيد و از تجربيات و توصيههاي برترهاي کنکورهاي گذشته استفاده کنيد، ما به شما ميگيم که به زعم همهي اونها، بهترين روش براي جمعبندي مطالبي که در طول سال تحصيلي مطالعه کردين، همين روش جمعبندي سه روز يکباره! (حالا تو يکي اگه دوست داري و ترازت هم بالاست؛ دو روز يکبار کار کن!) اين از توصيهي اول ما به شما!
يه کم دقيقتر گوش کنيد؟ ميتونيد تشخيص بديد که صداي قدامهاي شما به سمت کنکور، چه آهنگي داره؟ آهنگي استوار و محکم داره ؟؟؟ کنکور چيز پيچيدهاي نيست که نتونيد اون رو خوب بشناسيد؛ شناخت کنکور، راه و روش خاص خودش رو داره که ما بهتون ميگيم. بهترين روش شناخت کنکور «روش جمعبندي سه روز يکباره»!
روش شناخت کنکور؛ جمعبندي «سه روز يکبار»
همانگونه که پيشتر هم گفته شد، بهترين روش براي شناخت و شبيهسازي کنکور سراسري، اجراي روش جمعبندي سه روز يکبار است. البته آن دسته از داوطلباني که تراز بالا داشته و خود را قادر به اجراي روش جمعبندي در مدت کوتاهتري بدانند، ميتوانند جمعبندي خود را به صورت دو روز يکبار نيز اجرا نمايند.
در اين روش، شما برخلاف سالهاي 12گانهي تحصيل خود، که ابتدا مباحث را مطالعه و سپس در آزمون شرکت ميکرديد؛ ابتدا آزمون داده و سپس مطالعهي خود را آغاز مينماييد. به اين شکل که ابتدا در يک نيمروز و در قالب يک آزمون، آن هم تنها در وقت و زمان پيشنهادي کنکور، به مجموعه سؤالات کنکور يک سال پاسخ داده و سپس بر مبناي نتايج بهدست آمده از آن آزمون، براي مطالعه در دو روز و نيم باقيمانده برنامهريزي ميکنيد.
براي بهرهبرداري بهتر از روش جمعبندي سه روز يکبار که در آن، شما ابتدا در آزمون شرکت ميکنيد و سپس به مطالعه ميپردازيد؛ ضوابط و توصيههايي به شرح زير وجود دارد:
ضوابط و توصيههايي براي «برگزاري آزمونهاي سه روز يکبار»:
براي برگزاري آزمونها در روش سه روز يکبار؛ چه در منزل آزمونها را برگزار ميکنيد و چه در مکانهاي ديگري (مانند مدرسه، آموزشگاه، کتابخانه)، و چه بهصورت فردي در آزمون شرکت ميکنيد و چه در جمع دوستان خود، به توصيههاي زير توجه کامل داشته باشيد:
حتيالامکان از آزمونهاي سراسري (ابتدا داخل و سپس خارج از کشور) استفاده نماييد و پس از آن نيز به سراغ کتابهاي شبيهساز کنکور برويد .
اگر کتاب زرد اختصاصي را بهصورت کامل مطالعه نموديد و فرصت مازاد براي آزمون دادن يک يا چند دورهي ديگر را در اختيار داشتيد؛ «آزمونهاي غيرحضوري» کانون که در حقيقت آزمونهاي جامع سال گذشتهاند، ميتوانند منبع خوبي براي اين منظور باشند.توصيه ميشود قبل از هر اقدامي برنامهي آزمونهاي خود را تهيه کرده و به ديوار اتاق خود نصب کنيد تا با برنامهريزي مشخص دوران جمعبندي را آغاز نماييد و به بيان ديگر، از هماکنون بدانيد در کدام روز، کدام مجموعه از سؤالات کنکور را امتحان خواهيد داد. برنامهريزي، ذهن شما را منظم کرده و از اتلاف وقتتان جلوگيري ميکند، حال آنکه اگر بنا بر آن باشد که در هر روز تصميم بگيريد کدام مجموعه را در آن روز امتحان دهيد، هم دچار سردرگمي خواهيد شد و هم بخشي از زمان شما براي اين اتخاذ تصميم، هدر خواهد رفت!
سعي نماييد در محيطي آزمون را برگزار کنيد که بيشترين شباهت را به حوزههاي امتحاني کنکور داشته باشد. اگر ميتوانيد در کلاسهاي مدرسه و يا يک کتابخانه، آزمون خود را برگزار کنيد. درصورتي که تصميم به انجام آزمون در منزل داريد، توصيه ميشود لباسي مشابه آنچه در روز کنکور خواهيد پوشيد، به تن کرده و حتي کفش به پا کنيد!!!
تمامي اقلام مورد نياز از جمله مداد، پاک کن، تراش و .... را روي ميز آزمون خود قرار دهيد تا در حين آزمون براي تهيهي آنها مجبور به ترک جايگاه خود نشويد. از ماشين حساب و وسايلي که همراه داشتن آنها در جلسهي کنکور سراسري ممنوع خواهد بود، استفاده نکنيد.
تلفن همراه خود را خاموش کرده و حين آزمون با اعضاي خانواده يا دوستان خود صحبت نکنيد.
حتماً ساعت به دست داشته باشيد تا بتوانيد بهخوبي وقت خود را تنظيم نماييد.
از تکنيک زمانهاي نقصاني و تکنيک ضربدر منفي (براي مشخص نمودن سؤالات دشوار و زمانبر) استفاده نماييد. استفادهي صحيح از اين تکنيکها نيازمند تکرار و تمرين است و فراموش نکنيد که جلسهي کنکور جاي تمرين اين تکنيکها و آزمون و خطا نيست!
يک نکتهي مهم:تکنيک زمان نقصاني آن نيست که در ساعت مقرري، مطالعه و پاسخگويي به سؤالات يک درس را در هرجا که بوديد، متوقف نموده و به سراغ درس بعدي برويد! و با اين کار سؤالات آسان احتمالي پايان درس را از دست بدهيد! بلکه تا زمان مقرر بايد به انتهاي سؤالات يک درس رسيده باشيد؛ همهي سؤالات آن درس را حداقل يکبار خوانده و از روي سؤالات زمانبر، شکدار و دشوار، بدون اتلاف وقت، رد شده باشيد.
توجه: در تکنيک زمان نقصاني، شما بخشي از وقت آزمون را صرفهجويي ميکنيد تا پس از خواندن تمامي سؤالات، باز گشته و سؤالات پاسخ نداده را بار ديگر مرور کنيد؛ توجه داشته باشيد که از هماکنون و با شناختي که از خود و تواناييهاي خود در دروس مختلف داريد، بايد استراژي خود را براي استفادهي مطلوب از اين زمان صرفهجويي شده مشخص نماييد؛ يعني بدانيد که اين فرصت را به کدام دروس و کدام نوع از سؤالات اختصاص خواهيد داد. عدم برنامهريزي شما در اين خصوص، حيراني و اتلاف وقت در جلسهي کنکور را به دنبال خواهد داشت.
سؤالات شکدار خود را نشاندار کنيد تا در ارزيابي آزمون که عصر همان روز انجام خواهيد داد، با سرعت بيشتري اقدام نماييد.
توصيه ميکنيم آزمون خود را «کاغذي» برگزار کنيد. به اين معنا که براي برگزاري آزمون خود، از کتاب زرد اختصاصي استفاده کنيد، نه سيستم رايانه و تنها پس از برگزاري آزمون و تصحيح آن، درصدهاي خود را براي دريافت رتبهي تخميني، در «نرمافزار تخمين رتبه »وارد نماييد. برگزاري آزمون به صورت کاغذي، فضاي کنکور را دقيقتر براي شما شبيهسازي ميکند.
ضوابط و توصيههايي براي «مطالعه در دوران جمعبندي»:توصيهي اکيد داريم در دوران جمعبندي، شروع به مطالعه و خواندن مباحث جديد نکنيد. دوران جمعبندي همانگونه که از نام آن پيداست، فرصتي براي جمعبندي و مرور مطالب پيشخوانده است، نه آغاز مطالعات جديد!
در دوران جمعبندي بايستي به تمامي دروس توجه نماييد و «تمام دروس» را به صورت «گزينشي» (مطالب مهم، مطالب داراي بودجهبندي بيشتر در کنکورهاي گذشته و ...) مرور و جمعبندي نماييد. به بيان ديگر، تمام دروس را در برنامهي مطالعاتي خود قرار دهيد و هيچ درسي را حذف نکنيد، اما در هر درس مطالب اصلاً مطالعه نشده را به حال خود رها کنيد و فرصت اندک باقيمانده را با اصرار نابهجا براي يادگيري آنها هدر ندهيد!
توجه: براي تشخيص صحيح مباحث مهم و پرتکرار در کنکورهاي سراسري سالهاي گذشته ميتوانيد فايل مربوط به بودجهبندي کنکورهاي اخير را از سايت کانون دريافت کرده و يا به مجلههاي آزمونهاي قبل مراجعه نماييد.توصيه ميکنيم در کنار مطالعهي گزينشي تمام دروس، يک درس عمومي (ترجيحاً دين و زندگي) و يک درس اختصاصي (با توجه به ضريب دروس در زيرگروه مورد علاقهي خودتان) انتخاب نموده و آن را به صورت کامل، مرور و جمعبندي نماييد.
در دوران جمعبندي، براي مطالعه در دو روز و نيم باقيمانده پس از برگزاري هر آزمون، نتيجهي کسب شده از آن آزمون را اساس کار خود قرار دهيد و در صورت داشتن وقت مازاد به مطالعهي ساير مباحث بپردازيد. به اين معنا که ابتدا، سؤالات پاسخ نداده، اشتباه پاسخ داده، شکدار و ... آزمون همان روز را بهخوبي تحليل نماييد و مباحث مرتبط با آن سؤالات را از روي پاسخهاي تشريحي، کتاب درسي، جزوات آموزشي، تستهاي نشاندار شدهي قبلي و نظاير آنها مطالعه نماييد و يادگيريهاي ناقص خود را در زمينهي مباحث آن سؤالات به يادگيري کامل مبدل سازيد و سپس به سراغ ساير مباحث برويد.
منابع مطالعاتی:
همون طور که گفتیم استفاده از سراسری های سالهای قبل خارج و داخل بهتره ام ببرای ازمون های بیشتر می تونید از منابع زیر هم استفاده کنید
کتاب های زرد کانون
دور دنیا در 4 ساعت گاج
کنکوریوم مهر و ماه
چند کنکور خیلی سبز
البته الایی ها می تونن از از ازمون های 4k اگر اماده بشن استفاده کنند -
برنامه ارشMohammad Lotfi 0
درسته ازمون شبیه ساز کنکور یا کنکور های سال قبل
ببین ای ازمون ها در واقع برای اینه که بهمی کجاها قوی تری و کجاها تسلط کم تری داری و وقت ها ازاد رو برای تسلط بیشتر بزاری
الان یدونه تاپیک احتمالا درباره ی این مزنم -
برنامه ارشزیبا بری 0 این ازمون ها ازمون های سه روز یکبار به شدت پیشنهاد میشه تایم های خالی رو هم پیشنهاد می دم حفظیات شیمی و لغات فارسی و عربی و زبان بخونید و حتی ازمون عمومی بدید
این برنامه 4 هفتس که الان شما یه هفته دیر تر شروع میکنید
ودر کل بگم از اول برنامه شروع (یعنی روزا رو یه هفته ببرید جلو
دو هقته ی اخر هم برای ویدیو های کنکور های سال قبل ارش بزارید -
برنامه ارش -
برنامه ارش -
برنامه ارشسلام من یه برنامه از سال قبل اسکی رفتم و تغییرش دادم اگه می خواید بفرستم براتون
-
برنامه درسی برای خردادحسین احمدی یه چیزی باید اضافه کنم که این برنامه بیشتر به درد فارغ تحصیلال میخوره نه اونایی که نهایی دارن مگه تغییرش بدن
-
برنامه درسی برای خردادAtefeh.99 اون اپدیت های خود همایش ها
-
برنامه درسی برای خرداد -
برنامه درسی برای خردادتوی این برنامه که از ارش سال قبل اسکی رفتم اومدم ازمون های سه روز یه بار رو هم جای گذاری کردم
وقت های خالی رو هم محاسبات
و حفظیات شیمی
حفظیات فارسی
و ازمون عمومی قرار میدم امیدوارم به دردتون بخوره
البته اینم بگم که این تایم بندی برای اپدیت ها (حل کنکور های سالهای قبل نی اون هارو گذاشتم برای دو هفته پایان
موفق باشید -
برنامه درسی برای خرداد