Skip to content

سایت

مشکلات فنی سایت آلا را اینجا مطرح کنید

531 موضوع ها 4.8k دیدگاه‌ها
  • خرابی لینک فیلم و عدم پخش آنلاین

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    ب
    سلام کجا بابد فیلم یا جزوه ای که میخوای رو سرچ کنی هر جا میزنم نمیاد
  • https://sanatisharif.ir/c/8342 اینم لینک فیلم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    reza_12tajrobiR
    پاسخ: کامل حل نشدن مثال در فیلم فیزیک آقای داداشی
  • فیلم های آقای ثابتی را توی فایل های آقای موقاری گذاشتین لطفاًبررسی کنید.

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    M
    @Zeinab71 من که فیلم های آقای موقای را برای زیست میبینم اکثر تست هارا راحت می تونم بزنم .البته بستگی به مقدار مطالعه وشیوه نکته برداری هم داره که خلاصه و کامل باشه.
  • چرا فیلم های آقای ثابتی تو فیلم های آقای موقاری گذاشتین

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    M
    *فیلم ها را جدا سازی کنید
  • عدم دانلود شدن فیلم استادثابتی

ثابتی
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    285 بازدیدها
    Z
    اصلا تا میزنم روی همون سریع میزنه الا متوقف شده چند بار امتحان کردم متوقف شده به لینک وانتخاب حجم نمیکشه تا میرنم روش میزنه متوقف شده الا برای درس هندسه تحلیلی فصل سوم قسمت دوم دایره ها فقط اینطوری هست تدریس استاد ثابتی
  • مشکل اینترنت

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    M
    مشکل سرعت اینترنت چرا رفع نمیشه پدرمون دراومد واسه دانلود فیلما خیلی طول میکشه لطفا کاری کنید
  • سرعت کم دانلود

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    E
    سلام با ایرانسل دانلود می کنم و سرعت دانلود خیلی کمه در حد ۲۰۰ مگ لطفا بررسی نمایید لیست
  • دانلود جزوه به مشکل خوردم

مشکل دانلود
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    M
    @_-telma سلام به پی وی شما پیام میدم لطفا چک کنید
  • دانلود میزنم سرعت صفره

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    S
    سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان زحمت کش آلایی. ازون جایی که خود آلا اعلام کرد مشکل برای دانلود هست لطفا تاکی درست میشه؟ وآیا نیاز به پیگیری هست تا درست شه؟
  • دین و زندگی

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    M
    @mobinlagzian در دین و زندگی گفته است: چرا دین و زندگی پایه رو منتشر نمیکنید آیا اصلا تو اهدافتون دینی هم هست؟ سلام لطفا برای سوالتون تاپیک جدید بزنید آلاء برای دین و زندگی برنامه ای اعلام نکرده بود برای نظام قدیمی ها هم فیلم هست برای دینیشون.
  • همایش خریدم اما تو پروفایلم باز نمیشه

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    S
    @mohammadhassan بله تو قسمت فیلم ها اومده مشکل منم همینه اما برای دانلود که کلیک میکنم قفله.
  • افزایش قیمت همایش ها

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    R
    سلام قیمت همایش ها افزایش پیدا کرد؟:confused_face: :worried_face: @administrators @ادمین @حامیان-آلاء
  • خرابی فیلم

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    L
    @M-an من مجدد چک کردم درست بودمچکرم من گاهی وقتا پشت سرهم به صورت آنلاین فیلم هارو میبینم نمیدونم چرا این طوری میشه الان مجدد رفتم مشکل نداشت
  • مشکل در دانلود همایش ژنتیک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    M
    @09379062869 در مشکل در دانلود همایش ژنتیک گفته است: با عرض سلام و خسته نباشید من همایش ژنتیک را خریدم اما هر چه میخواهم دانلود کنم میگوید :دانلود ٪ s شکست خورد لطفا پیگیری کنید با تشکر سلام، لطفا به پی وی من بیاید.
  • کامل نبودن فیلم ها

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    H
    سلام فصل محلول ها در جمع بندی شیمی 2 و 3 اقای صنیعی هست
  • خرید همایش ها

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    arshiya1379A
    سلام میشه یه تخفیف 50% یا کمترو قرار بدید شاید هر کسی مثلا 40 تومنم تو این شرایت نداشته باشه اگه میشه مثلا هر عید یا مناسبت یه پک از همایشاتونو رایگان هدیه بدید
  • #ویرایش پروفایل درسایت آلا

منتقل شده
    5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    493 بازدیدها
    U
    @moein0614 ممنونم
  • یازدهم تجربی دریابید

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    MohsenkarbasianM
    سلام .نگرانم .خواهش میکنم از نگرانی درمون بیارید.چرا محتوای اموزشی سال یازدهم کامل نیست .تمام موسسات مثل کانون وگاج کلاس هاشون را دارن برگذار میکنند و جیب مردم و پدرم و پدرانمان را دارند خالی میکنند .نمیدانم باید چکار کنم اگر تصمیم به کامل کردن محتوای اموزشی سال یازدهم الخصوص فیزیک و شیمی اعلام کنید چه بسا این از تصمیم های عجولانه که بیشتر از روی استرس است بکاهد.مجموعه الا در برابر ما مسئول است چرا که ما را به خود وابسته کرده و ما بدون الا و معلماش ادامه راه برامون سخت شده.من عاجلانه از گردانندگان الا تقاضا می نماییم که هر چه زود تر ما را در مورد محتوا تولیدیشان با خبر کنند چون دل تو دل مون نیست.
  • لطفا عوامل فنی آلا پاسخ بدن

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    M
    @diana-ADELE من خودم الان از اینترنت مخابرات استفاده می کنم وقتی برای انتقال سرویس به آسیاتک به مخابرات شهرمون مراجعه کردم گفتن که منطقه مسکونی ما در انحصار شرکت مخابرات قرار داره و اون جا رو به کسی منتقل نمی کنه!!!! شاید مشکل شما هم یه چیزی مثل این باشه ولی به نظرم وقتی آسیاتک میگه نمیشه شما هم بهتره بیخیالش بشید. تازه این اینترنت رایگان چیز همچین دندون گیری هم نیست همش 30 گیگ اینترنت میده که البته شما زمانی می تونید از حداکثر سرعت استفاده کنید که منطقتون مجهز به فیبر نوری باشه که تو همه شهرستان های ایران این امکان وجود نداره
  • اینترنت رایگان

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    264 بازدیدها
    D
    @b64h47 توی کانال آلا لینک ثبت نام تست