سلام
تو دوره صفر تا صد یازدهم استاد حسینی فرد برای درس آمار و احتمال ، دارن از روی یه جزوه ای درس میدن که تست ها و درسنامه کامل توش قرار داره.
اما تو بخش جزوات فیلم های ۱۴۰۰ که میرم این جزوه نیستش
لطفا راهنمایی کنید که چطور میشه این جزوه رو خرید
سلام و خسته نباشید
ببخشید من جزوهی استاد حسینی فرد رو خریداری کردم.
اما الان که میخوام دانلود کنم لینک دانلود را نمییاره و میزنه به زودی.
چیکار باید بکنم؟
M.an
تازه شروع کردم به نوشتن جزوه آمار..نظرتونو بگید اگه خوب بود تا ادامه بدم..بابت دست خطمم ببخشید دیگه ب زور دارم مینویسم خخ آخه مشکلی دارم که دستامو ادست میکنه..دلم میخاد به دوستای آلایی کمکی کرده باشم..منتظر نظراتتونم
سلام . من یه بار اشتباهی این جزوه رو خریدم . فک میکردم جزوه فصل آمار و احتمال دهم هست 🙂 بعدش فهمدیم مال کتاب امار احتمال رشته ریاضی هست... خلاصه که به درد من نمیخوره گفتم شاید لازمتون باشه Amarvaehtemal_sadri_manteg.pdf Amarvaehtemal_sadri_majmoe.pdf
سلام
تو دوره صفر تا صد یازدهم استاد حسینی فرد برای درس آمار و احتمال ، دارن از روی یه جزوه ای درس میدن که تست ها و درسنامه کامل توش قرار داره.
اما تو بخش جزوات فیلم های ۱۴۰۰ که میرم این جزوه نیستش
لطفا راهنمایی کنید که چطور میشه این جزوه رو خرید
Asemooni سلام خدمت آقای امینی ، آقا با دست خطتون مشکلی نداریم خوب و خوانا بود لطفا ادامه بدید فقط یه چیزی شما می تونید با برنامه Remini که نسخهی رایگانش(نسخهی پولی لازم نیست نسخهی رایگان اکتفا می کند) در پلی استور هست دانلود کنید و کیفیت عکس رو چند برابر کنید ممنون
سلام . من یه بار اشتباهی این جزوه رو خریدم . فک میکردم جزوه فصل آمار و احتمال دهم هست 🙂 بعدش فهمدیم مال کتاب امار احتمال رشته ریاضی هست... خلاصه که به درد من نمیخوره گفتم شاید لازمتون باشه Amarvaehtemal_sadri_manteg.pdf Amarvaehtemal_sadri_majmoe.pdf