Skip to content

زیست شناسی

محل به اشتراک گذاری جزوه های شما دوستان آلایی

363 موضوع ها 4.2k دیدگاه‌ها
  • جزوه زیست آقای ذبحی

39
    12 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    امیر حسین احمدی فردا
    @abolfazl-sattari سلام وقت بخیر ببخشید میشه برای من لینک تهیه جزوه زیست صفر تا صد یازدهم و دهم رو ارسال کنین؟؟ واقعا نیاز دارم
  • حاشیه نویسی زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    356 بازدیدها
    AmirbernosiA
    سلام به نظرم حاشیه نویسی و یا خلاصه نویسی هر کسی مربوط به اطلاعات و تیپ شخصیتی خودشه، یکی ممکنه مطلب A رو مهم بدونه و باید براش چندبار مرور شه تا بفهمتش و یکی هم نه اصلا براش مهم نیست و خیلی خوب بلدتش پس بهتره خودتون با کتاب تست یا دبیری که پیش میرین، اگه دیدین نکته ای مهمه تو کتاب اضافش کنین
  • سوالات امتحانی از همه جا و نمونه تست دام دار

151
    8 رای ها
    151 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    فاطمه رحیمیف
    Soaltesti_zist_12_Fasl_2_Nomreyar.pdf سوالات تستی فصل 2 زیست شناسی دوازدهم (جریان های اطلاعات در یاخته)
  • فصل گوارش دهم

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    294 بازدیدها
    strang 78S
    @زهره-صالحی سلام اولین جایی که گوارش شیمیایی و مکانیکی ما شروع میشه دهان هست که ما به مقدار اندک تو دهان جذب گلوکز ها رو داریم و اینکه یاخته های اصلی انزیم هاشو اگزوسیتوز میکنه
  • زیست شناسی دوازدهم

زیست۱۲ تجربیها
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    530 بازدیدها
    منیره زیبام
    سلام دوستان جزوه زیست دوازدهم رو کسی نوشته؟اگر لینکش رو هم دارید لطفا اینجا بزارید چون نتونستم از دیگر جاها جزوه دوازدهم رو پیدا کنم
  • زیست جانوری

1
    10 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    MSinaM
    درود زیست جانوری سه سال به ترتیب کتاب و فضای زیاد(اگه خواستین چیزی اضافه کنین) هر جا اشاره ای هم داشته گذاشتم اگر چیزی جا مونده لطفا بگید تا اضافه کنم زیست جانوری.pdf @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا . .
  • سوالات گوارشی

حل شده
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    345 بازدیدها
    C
    @سینا-0 آها اوکیه پس ولی حواست باشه به این نکته که توی گوارش درون سلولیش واکوئل گوارشی و اینا هم نقش داره..
  • کلیه.

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    Sadra ShahidiS
    @مصطفي-عباسیان در کلیه. گفته است: نمیدونم چرا بقیه سوال زیست میپرسن ۳۰ نفر جواب میدن من میپرسم یکی دو نفر جواب میدن @دانش-آموزان-آلاء
  • جزوه نکته یکجا نویسی مباحث جانوری

جزوه زیست دهم و یازدهم دوازدهم تجربی زیست
    16
    21 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    0-0ftm0
    @AMIR-6 اینم هست
  • سیرابی ..

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    MSinaM
    @مصطفي-عباسیان درود به نظر من اینجوریه : دهان...مری...سیرابی...نگاری...مری...دهان...مری...سیرابی...نگاری...هزارلا...شیردان
  • تست زیست

حل شده
    32
    1 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    452 بازدیدها
    Sajjad YaghoubiS
    @sajjad-yaghoubi در تست زیست گفته است: @fatemeh-maleki سلام جمله معیار غلطه چون هر کدوم از لایه های بیرونی و درونی پرده جنب با یک نوع بافت در تماسند. 1-درسته چون همون هوایی هستش که وارد مجاری تنفسی شده و گرم شدن یا از بین رفتن باکتریهای اون نقشی در تغییر ترکیبش مثلا میزان اکسیژنش نداره 2-غلطه چون تنظیم مدت زمان دم با پل مغزی و شروع دم با بصل النخاع 3-درسته متن کتابه 4-درسته چون در هنگام دم و بازدم عادی حجم ذخیره بازدمی و هوای باقیمانده در شش ها وجود داره که میشه هوای ذخیره بازدمی رو با بازدم عمیق خارج کرد تحلیل جمله معیارش اشتباهه حواسم نبود
  • جزوه زیست دهم فصل یک

دست نویس
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    559 بازدیدها
    Elham HamedE
    @parsa-amini دقیقا خودمم همین نظرو دارم دستم خیلی درد گرفت وقتمم گرفته شد سه ساعت تمام
  • خبر های خوش برای تجربیا

6
    1
    9 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    543 بازدیدها
    Ali Alavi 3A
    سلام آقا علیرضا زحمت کشیدید ولی من یه توصیه ای بکنم خدمتتون به عنوان یه دوست آلایی اینکه بنظرم تهیه جزوه زیست، اونم جزوه استاد موقاری خیلی سخت و دشواره و از طرفی خیلی طول میکشه و وقت شما رو میگیره از طرف دیگری هم بخوایم دقت کنیم، اینه که خیلی از بچه های انجمن جزوه های زیست استاد رو گذاشتن و آپلود کردن و تقریبا همه میدونن خیلی از مطالب رو باید در کتاب یادداشت کنیم، بعضی هاشونو باید در دفتر بنویسیم و تنظیم کردن این نکات به زبان یک دانش آموز بنظرم خیلی نمیتونه کامل از آب دربیاد و استاد نظارتی روی جزوه نهایی نوشته شده ندارن و وقت بررسی هم ندارن ضمنا جزوه باید مورد قبول استاد موقاری باشه تا بره روی سایت پس بنظرم به همین جزوه های بچه ها اکتفا کنیم بهتر باشه اینطور وقت شما هم گرفته نمیشه و زحمتی هم برا شما نمیشه ممنونم از اینکه به فکر بچه ها بودید دمتون گرم
  • جزوه درسنامه زیست جلال موقاری

@زیست دهم @همیار
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    814 بازدیدها
    Marziyeh AminiM
    @shayan-jowkar خواهش میکنم
  • خلاصه نوار قلب

4
    1
    5 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    زهرا بهاالدینیز
    واقعا عالی بود. تشکر
  • ☘🧍‍♀️🧍‍♂️جزوه زیست دهم موقاری👇👇👇

منتقل شده
    6
    11 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Narin HashempourN
    @ali-alii سلام برای هر فصل به جز اول. و دوم. وسوم بقیه داره
  • جزوه فصل ۴ زیست دهم

8
    9 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    Ali AliiA
    عالییی خیلی تمیزه
  • دوشنبه بترکون..!

منتقل شده
    10
    8 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    239 بازدیدها
    FAT_ PF
    @aynaz-masoumi @نازنین-جمالی-0
  • زیست سرا😍

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    Yalan DonyaY
    @تجربیا
  • جمع بندی سامانه بافت زمینه ای...زیست ۱ فصل ۶🌻

منتقل شده
    1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    سارا M 0س
    سلام دوستان این ی پی دی اف از جمع بندی سامانه بافت زمینه ای ک از تدریس استاد موقاری نوشتم... https://s18.picofile.com/file/8434151684/Scan_۲۰_مهٔ_۲۰۲۱.pdf.html امیدوارم مفید باشه موفق باشید @تجربیا @دهم @یازدهم @دوازدهم