Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • انتخاب منبع ریاضی

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    romisaR
    @Dr-Arian این چیزا رو خودشون اعلام می کنن اینطوری نیست که پیش بینی شده باشه
  • منابع نشر الگو یا خیلی سبز

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    384 بازدیدها
    B
    @S-M-0 در منابع نشر الگو یا خیلی سبز گفته است: @Brice ممنون و شما هم موفق باشی :face_blowing_a_kiss: عزیز %(#00d9ff)[خاهش میکنم عزیزم]:heart_suit:
  • کلاس کنکور یا ویدیو

منتقل شده
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    Ahmad MoeinA
    @Fragile همچنین
  • فیزیک دهم و یازدهم

دهم یازدهم
    30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Alireza YousofvandA
    @Asal-M-0 اگه صفری به نظرم صفر تا صد استد کازرانینان رو نبین
  • شيمي دهم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    saaaionadmsS
    نشر و میکرو بنظرم درسنامه خوبی ندارن ( البته سوالاشون خوبه ) ولی مبتکران ووخیلی سبز ( "مخصوصن مبتکران" ) هم درسنامش خیلی خوبه هم سوالاش (و تعداد سوال مبتکران بهتراز خیلی سبزه )
  • اصلاحیه دور دنیا برای کنکور 99

9
    12 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    400 بازدیدها
    DoyleD
    @O_o اوین؟
  • معرفی استاد برای مجاز و آرایه

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    _
    در مورد آرایه و قرابت پیشنهاد میکنم هر روز تست بزنید . داستان خرگوش و لاکپشت اینجا ب نظرم صدق میکنه.
  • انتخاب منبع رياضي

منتقل شده
    19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    444 بازدیدها
    Parsa KhodaeiP
    @qwerty2001 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
  • علی صدری

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    King of BiologyK
    @ابوالفضل-رئیسی-2 آها. خب من الان دارم میرم یازدهم تجربی، با چه ترتیبی باید فیلم ها رو ببینم؟
  • بهترین دبیر فیزیک

منتقل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    mehdi.esfandiariM
    خخخخخخ
  • زیست

منتقل شده
    24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    817 بازدیدها
    Asal M 0A
    @Zahra-Mohammadi-1 🌷🌷
  • کدوم دبیر ریاضی

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    bad boyB
    آقای ثابتی
  • کمک درسی دوازدهم تجربی

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    romisaR
    سلام انتشارات آی کیو و نشرالگو معمولا سطحشون بالاست
  • ربیعیان شیمی

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    ا
    اگه واقعا میخوای دررررررررررس بخونی دبیران الا بهترین اند مثلا ف2 شیمی2 قسمت اول فصل در مورد دما و انرژی گرماییه ربیعیان اونقدر توضیح میده مثال میگه که قطعا امتحان تشریحی 20 میشی ولی واسه تست به درد نمی خوره تکرار میکنم به دردنمیخوره مسعودی ولی تکنیک میگه که به شدت من محکومش میکنم چون اگه خدایی نکرده وابسته تکنیک شی و سر جلسه یادت بره به معنای واقعی به فناااااااااااااا میری من استاد کازرانیان رو به شدت ترجیح میدم خود دانی این موسسات ریسک خیلی خیلی بزرگ و خطرناکی هستن @Escape-1
  • مشورت...

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    fatemeh ganjkhanlooF
    به نظرم بهتره شما الان دهم رو کار کنین با توجه به وضعیت کشور توی مدارس و امتحانا هم مشکل زیادی نخواهید داشت پس راحت میتونین یازدهم رو کار کنین پس بهتره تو این فرصتا که هست دهم رو مباحث مهمش رو جمع کنین موفق باشین
  • آقای ثابتی و ابریشم

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    King of BiologyK
    @Dr-Rashidi سلام ببخشید میشه بیاید چت؟
  • 💝حذفیات چند کنکور خیلی سبز تجربی💝

7
    7 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    650 بازدیدها
    TMT EHZT
    حذفیات اعلام شده از سایت خود خیلی سبز حذفیات-عمومی-تجربی.pdf حذفیات-اختصاصی-تجربی.pdf
  • زیست دهم

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    S
    @elham-maleki سلام دوست عزیز اولین چیزی که هست و احتمالا از خیلیا شنیدی اینه که زیست رو باید یاد بگیری نه اینکه حفظ کنی.مسئله بعد این که زیست درسیه که به شدت به مرور وابسته است مخصوصا تو بعضی مباحث (مثل گوارش و گردش موادو تولید مثل) یعنی تا جایی که میتونی مرورکن درمورد تغییرات ، برای ما (امسال کنکوریم) خیلی درمورد مونومرها(کبوهیدرات و ...) توضیح نداشتیم ولی خب استاد موقاری همه رو کامل تدریس کردن که بدرد شمام میخوره که البته مفاهیم مهمی هستن چون پایه و بیس زیست رو تشکیل میدن سعی کن اونارو کامل مسلط باشی . قسمت های اول فصل یک مهم نیست ولی از اون گستره حیات ممکنه سوال بیاد نمیدونم استاد موقاری قراره کلیپ جدید ضبط کنن یا نه برای تغییرات ولی خوب من خودم اینجوری میخوندم که کلیپ میدیدم جزوه رو مینوشتم تسلط نسبی که پیدا میکردم تستا رو زوج و فرد میکردم یه سری رو آموزشی میزدم و نکاتشو یادداشت میکردم و دو روز بعد تست سنجشی میزدم البته اینم درنظر داشته باش روش هرکس مخصوص خودشه. کتابی که انتخاب کردی کتاب خوبیه ولی یک مقدار سنگینه (من خودم ده و یازده نشر زدم و واقعا راضی بودم)پس نا امید نشو اگه اولاش نتونستی خوب بزنی به مرور راه میوفتی دیگه من همینا بنظرم اومد اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم :) موفق باشی:blossom:
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    23 بازدیدها
  • زیست گیاهی

منتقل شده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    elham malekiE
    @mohammad666666 در زیست گیاهی گفته است: سلام.برای زیست گیاهی چه منبعی خوبه؟ هر کتابی و نگاه میکنم غلط نوشته یه جاهایی و بخصوص بافت هارو همین همایش تتا استاد موقاری بهترینه.