Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • سلام کدوم استاد فیزیک بهتر انتخاب کنم راه ابریشم برای کسی که صتحش پاینه

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    علیرضا کرمی 0ع
    @Rahman-Atafat خیلی دیر گفتید کازرانی انتخاب کردن خوبه
  • برنامه شروع از ابان

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    924 بازدیدها
    علیرضا کرمی 0ع
    @فاطمه-توکلی از وسط ابان بود نه از اول ابان
  • پک راه ابریشم پرو ریاضی

قفل شده است
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    S
    @Yasi-1 در پک راه ابریشم پرو ریاضی گفته است: دوستان من مایلم توی تلگرام حالت گروه یا هرچی داشته باشیم که در مورد این پک از هم راهنمایی بگیریم یا رفع مشکل کنیم باهم اگر اوکی ای ایدی تلگرامتونو بدید هماهنگ کنم سلام فرستادن آیدی و شماره در الاخونه ممنوعه!! برای راهنمایی، رفع اشکال و...می تونید از الاخونه استفاده کنید🤝
  • برنامه ریزی تحصیلی فارغ التحصیل رشته ی ریاضی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    svdasrkhniS
    @Yasi-1 دقیقا منم همون کارو کردم بماند ک بعضی قسمتاهم خیلی بد چاپ شده😐💔امروز فهمیدم ک باید از سایت چی بخونم انتشارات آلا رو انتخاب کنی و جزوه هارو بخری ک تخفیف هم زده بودن البته بعضی هاهم ناموجود بود😐خلاصه باید از سایت چی بخونم بخری
  • برنامه مطالعاتی

برنامه مطالعاتی برنامهریزی برنامه نویسی راه ابریشم 1401 راه ابریشم پرو
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    589 بازدیدها
    S
    @Aysa-Jafri در برنامه مطالعاتی گفته است: برنامه مطالعاتی چراااا نیست ؟؟!!! من دارم جا میمونم سلام گفتن که تو گروه ها عضو نیستید دقیقا مشکلاتی رو که دارید بگید راهنمایی تون کنم
  • مدرسه شبانه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    mahdi shokryM
    @Abolfazl-Yaghoobinezhad سلام دوست عزیز ، مدرسه شبانه رو افرادی ثبت نام میکنن که در امتحان نهایی دوازدهم تو نوبت خرداد و شهریور رد بشن ، بعد برای اینکه دی هم بتونن امتحان بدن میرن مدرسه شبانه ثبت نام میکنن . الان شما چرا میخواین مدرسه بزرگسالان شبانه برین؟! اگه مدرسه غیر انتفاعی یا دولتی میرین و وقت گیره غیر حضوری بردارید . البته از تابستون باید به آموزش و پرورش مراجعه میکردید . اما تجربه ثابت کرده مدرسه رفتن و تو محیط آموزشی قرار گرفتن به درستون کمک میکنه .
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    5 بازدیدها
  • تست کنکور زیست شناسی (خارج 95)

راه ابریشم
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    387 بازدیدها
    shabnam zahraieS
    به نظر من...نمیدونم درسته یا ن ج نمیشه چون بعضی یاخته های هدف گیرنده ندارن مثل همون قضیه دیابت الف هم بنظرم غلطه چون وقتی بعضی یاخته ها گیرنده نداشته باشن مثل قند بی مزه انررپی هم با بالا برددن انسولین برای سوخت ساز بالا نمیره چون انسولینی جذب نمیشه و گزینه دال هم در همین راستا غلط میشه اما گزینه ب میمونه که تو قند بی مزه گیرنده اغلب یاخته ها تخریب شده نه همشون حالا اگه کسی هست منو از گمراهی نجات بده
  • کمکککک ریاضی دهم

ریاضی ده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    shabnam zahraieS
    چیش شده 25 کدوم نسبتش
  • سوالات سطح بالا از تابع

@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @آلا @راه ابریشم
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    518 بازدیدها
    Fatemeh Hashemi 0F
    @Scientist-20 توضیح میخوام، راه حل تشریحی
  • راه ابریشم پرو ریاضی

راه ابریشم 1401 آلا ریاضیات تجربی بچه های کنکوری
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    احمد رضا 0ا
    سلام خوب هستید دوستان خواستم بدونم راه ابریشم پرو برای ریاضی استاد ثابتی برنامه ی راهبردی داره که کاملا زمان تدریس ها و بودجه بندی ها مشخص باشه من هنوز نخریدم خواستم بدونم هم چنین چیزی هست ؟ @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-تجربی
  • راه ابریشم پرو

کنکوری ها راه ابریشم😍 دوازدهمی ها استاد ثابتی سوال مشاوره ای
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    557 بازدیدها
    احمد رضا 0ا
    @Mohadese-Shahpar سلام خوب هستید ببخشید خواستم بدونم راه ابریشم پرو برای ریاضی استاد ثابتی برنامه ی راهبردی داره که کاملا زمان ت دریس ها و بودجه بندی ها مشخص باشه من هنوز نخریدم خواستم اگر هم چین چیزی هست بسنجم شرایط اش رو
  • اخطار برای رفع اشکال

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    S
    @Soniaaa در اخطار برای رفع اشکال گفته است: @shabnam-zahraie تو گروه راه ابریشم پرو ریاضی تجربی عضو نیستید @Alba سانیا جان ایشونو ب شما میسپارم😄🌻 مرسی که منشن کردی عزیزم😌💙
  • راهنمایی لطفا درباره راه ابریشم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    Phantom AIRP
    @محمد-جواد-2 ممنونم مفید بود🌺
  • برنامه جدید مهرماه

راه ابریشم تجربی۱۴۰۲
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    304 بازدیدها
    Nafiseh 0N
    @Mohmmad-Mahdi-Mousavi سلام توی‌بله‌ازآقای‌ اسماعیلی بپرسید یا تیکت پشتیبانی بزنید (هردوروبه‌نظرم‌انجام‌بدید)
  • یکی که دیگه امیدی نداره :)

@تجربیا @ریاضیا @ریاضیا @کنکوری ها @کنکور ریاضی @دوازدهم
    54
    3 رای ها
    54 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Fatemeh Hashemi 0F
    @r-sh در یکی که دیگه امیدی نداره :) گفته است: @Fatemeh-Hashemi-0 در یکی که دیگه امیدی نداره :) گفته است: @Kourosh-Mousavi سلام مرسی از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی آخه خونمون خیلی سر و صدا هست و من وقتی سکوت باشه پامیشم و میخونم ولی بعضی وقتا اگه تو روز هیچی نخونده باشم منم دوتا خواهر کوچیک تر دارم کاملا درکت میکنم خیلی سخته درس خوندن مخصوصا ااولاش منم شرایط تو رو داشتم برا همین خودمو به سر و صداشون عادت دادم و خداروشکر الان جز زمان هایی زلزله 10 ریشتری درس میکنن :crying_face: تونستم باهاش کنار بیام ودرسو بخونم آره واقعا سخته 🥲🥲 اما فعلا راه دیگه ای ندارم و باید باهاش کنار بیام 🥲
  • برنامه ریزی شروع از ابان

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    Mehrdad dehghanM
    @taha-baziyar سلام اولیش واسه حسابانه اون قسمت 10 هم واسه هندسه هستش
  • راهنمایی درباره خرید راه ابریشم

راه ابریشم راهنمايي یازدهم تجربی
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    473 بازدیدها
    H.O.S.S.E.I.NH
    ببخشید من هم یازدهم هستم . به طور کلی چقدر طول می‌کشه راه ابریشم فیزیک تجربی راه ابریشم تموم بشه
  • پیش آزمون

راه ابریشم
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    Amirhosein AbedA
    @سهیل-وجدانی سلام نه کنکورچه نیس پیش آزمون تحلیل سوالای آزمونهای پارساله پس آزمون تحلیل سوالای آزمونهای امساله
  • سوال در مورد راه اربیشم آلا برای آذرماه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    جزا مادج
    @Salman-Gh شروع کن همین امروز شروع کن فردایی نیست