امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
یکی که دیگه امیدی نداره
-
Erfan_JvN در یکی که دیگه امیدی نداره گفته است:
Fatemeh Hashemi 0 سلام و درود
اولا وقت کافی برای قبول شدن تو رشته های تاپ تجربی و ریاضی هنوز هست و اصلا شما نباید به این فکر کنی! از اشتباهایی که کنکوری ها میکنن اینه که میگن از الان بخونم قبول میشم؟و اکثر این افراد نه درس میخونن و نه تلاش میکنن و جایی هم قبول نمیشن شما باید دنبال نحوه شروعت باشی نه که بگی از الان بخونم قبول میشم یا نه!دومین اشتباه همین دنبال یه رقیب درسی میگردم هست شما فقط باید با خودتون رقابت کنید و هر روز از دیروزتون عملکرد بهتری داشته باشید تجربه نشون داده رقیب درسی حتی در مواردی باعث متوقف شدن روند تحصیلی فرد شده!
توصیه میکنم برای دو و حداکثر سه درس فیلم ببینید و برای همه دروس وقتتون رو برای فیلم صرف نکنید و اگر بدون دیدن فیلم هم تونستید تست ها رو بزنید به دیدن فیلم نیازی نیست.در مورد تایم فیلم دیدن تعداد تست هایی که خودتون به تنهایی میزنید و یا کتاب رو به تنهایی میخونید باید 3 برابر تایم فیلم باشه مثلا 3 ساعت فیلم دیدم و 9 ساعت هم درسنامه رو خوندم و تست حل کردم.
برای رقابت با خودتون بهتره دفتر برنامه ریزی قلمچی رو تهیه کنید.
برنامه ریزی که برای این تایم خوبه خوندن تمام مطالب پایه دهم+ نیمسال اول فیزیک دوازدهم+شیمی فصل یک یازدهم و فصل یک دوازدهم+ ریاضی رو هم که میدونید باید موضوعی کار بشه معادله و تابع و مثلثات و حد تا پایان دی ماه و برای بعدش پیشروی با برنامه آزمون قلمچی هس.
باید طوری برنامه ریزی کنید که مطالب بالا تا پایان دی ماه تموم بشه و حتما از خودتون آزمون بگیرید هر 2 هفته یکبار جا هایی رو که خوندید معادل آزمونش رو از سایت و... پیدا کنید(مثلا اولای دهم رو خوندی میری سایت قلمچی آزمون سال دهمی که مطابق جاهایی که باید آزمون بدی هس رو برمیداری) و کپی کنید و با رعایت شرایط آزمون حلش کنید و از پایان دی هم که دیگه به بودجه بندی دوازدهم قلمچی میرسید از آزمون های اون کار کنید.
برنامه ریزی معمولا 2 هفته ای هست جمعه هفته اول رو خالی بزارید برای مرور و جبران عقب موندگی و جمعه هفته دوم آزمون...پنجشنبه و چهارشنبه هفته دوم رو هم برای مرور و زدن تستایی به عنوان پیش آزمون خالی بزارید. برنامه ریزیتون زمانی باشه مثلا بگید 90 دقیقه فیزیک میخونم نگید از ساعت 9 تا 10/5 فیزیک و ساعت مطالعه روزانه هم از ساعتی که باهاش راحتید شروع کنید و روزی 15 یا 30 دقیقه بهش اضافه کنید تا رسیدن به ساعت مورد نظرتون...
این موارد الان به ذهنم اومد باز سوالی بود درخدمتم فقط بدونید ناامیدی شروع شکسته و انسان حتما جواب تلاش و زحمت هاش رو میگیرهخیلی عالی بود
-
Fatemeh Hashemi 0 سلام به همگی میشه لطفا شما ۴۲۷ نفری که پیام رو دیدین، ۳۲ نفرتون لایک کنید، مرسی
-
Erfan_JvN سلام وقتتون بخیر
میگم کاش ی پیام میدادین تو خصوصی به من تا دیگه اینجا سوالامو نپرسم، من که اعتبار ندارم پیام بدم ...
میخواستم بپرسم که
موقع دیدن فیلم ها جزوه رو بنویسیم و پر کنیم یا بعدش؟
و اینکه من خیلی کندم رو جزوه نوشتن
چون از کلاس دوم همه جزوه هام تمیز و رنگی بوده
وسواس دارم روشون و خیلییی وقتمو میگیره، میدونید چی کار کنم؟ -
Kourosh Mousavi فکر کنم بهم پیام دادین، ولی نوشته چون اعتبار ندارید، نمیتونید باز کنید پیامو و اجازه دسترسی نمیده
-
Fatemeh Hashemi 0 سلام...پیام دادم بهتون ولی بازم فک نکنم چتتون باز بشه چون اعتبارتون به حد کافی نرسیده یکم دیگه فعالیت کنید به اون حد میرسید.
بهتره همراه با فیلم دیدن جزوه ای که دارید رو تکمیل کنید یا خودتون قبل از حل تست توسط دبیر فیلم یکبار سعی کنید اون تست رو خودتون حل کنید. در مورد جزوه نوشتن این موردی که شما گفتین یک نوع وسواس آسیب رسان هست فقط از خودکار آبی برای نوشتن متن ها استفاده کنید و خط کشی و علامت های دیگه رو میتونید از خودکار رنگی استفاده کنید ولی نیاید دیگه هفت رنگ کنید جزوتون رو(فوقش 2 تا رنگ دیگه)
بعد یک مدت میبینید جزوه هایی که فقط با خودکار آبی متنشون رو نوشتید و فقط خط کشی هاش و علامت هایی مثل فلش رنگی بودن خیلی زیباتر و خوندنش هم آسونتر میشه. -
Fatemeh Hashemi 0 پس تا زمانی اعتبارت بیاد بالا همینجا سوالت رو بپرس منو تگ کن
-
Erfan_JvN متشکرم حتما انجام میدم
-
Fatemeh Hashemi 0 در یکی که دیگه امیدی نداره گفته است:
Kourosh Mousavi سلام مرسی از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی
آخه خونمون خیلی سر و صدا هست و من وقتی سکوت باشه پامیشم و میخونم ولی بعضی وقتا اگه تو روز هیچی نخونده باشممنم دوتا خواهر کوچیک تر دارم
کاملا درکت میکنم خیلی سخته درس خوندن مخصوصا ااولاش
منم شرایط تو رو داشتم برا همین خودمو به سر و صداشون عادت دادم و خداروشکر الان جز زمان هایی زلزله 10 ریشتری درس میکنن تونستم باهاش کنار بیام ودرسو بخونم -
r sh در یکی که دیگه امیدی نداره گفته است:
Fatemeh Hashemi 0 در یکی که دیگه امیدی نداره گفته است:
Kourosh Mousavi سلام مرسی از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی
آخه خونمون خیلی سر و صدا هست و من وقتی سکوت باشه پامیشم و میخونم ولی بعضی وقتا اگه تو روز هیچی نخونده باشممنم دوتا خواهر کوچیک تر دارم
کاملا درکت میکنم خیلی سخته درس خوندن مخصوصا ااولاش
منم شرایط تو رو داشتم برا همین خودمو به سر و صداشون عادت دادم و خداروشکر الان جز زمان هایی زلزله 10 ریشتری درس میکنن تونستم باهاش کنار بیام ودرسو بخونمآره واقعا سخته 🥲🥲
اما فعلا راه دیگه ای ندارم و باید باهاش کنار بیام 🥲