یکی که دیگه امیدی نداره
-
Kourosh Mousavi
Fatemeh Hashemi 0بیا element بهم پیام بده بهت توضیح می دم باید چیکار کنی و هماهنگ می شیم
Kourosh Mousavi چجوری بیام، پیام میفرسته جمیل که اونم فیلتره و فیلترشکن منم کار نمیکنه
-
Kourosh Mousavi چجوری بیام، پیام میفرسته جمیل که اونم فیلتره و فیلترشکن منم کار نمیکنه
Fatemeh Hashemi 0 جیمیل فیلتر نیست. برو تو برنامه Gmail اگه جیمیلت رو Log in (ورود) کنی می تونی پیامش رو ببینی
-
مهسا استوار مرسیی واقعا فکر میکردم دیگه فایده ای نداره ...
Fatemeh Hashemi 0 اراده انسان قوی تر از این حرفاست
-
@محمد-مهدی-کاووسی مرسی ممنون واقعا ولی من دخترم و پسر نیستم و نمیتونم کتابخونه مدرستون یا کتابخونه نزدیک شما که اسمشم نگفتید بیام
Fatemeh Hashemi 0 کتابخونه فقط برای پسرا نیست که
-
Fatemeh Hashemi 0 مشکلی نیس من خودم طبق همین برنامه ای که به شما توضیح دادم دارم میخونم اگه سوالاتون تو بودجه بندی من قرار بگیره حتما فقط فرقش اینجاس که من تجربی هستم.
اگه مشکلی تو برنامه ریزی و اجرای برنامه و... هم داشتید بپرسید ببینم حتما جواب میدم -
Erfan_JvN متشکر
من تابع رو ب جز وارون تموم کردم تو ریاضی و خیلی خوبم بلدم به طوری که بدون پاسخنامه اکثر تست ها رو میزنم اما مثلا اگر تایم آزمون نیم ساعته من تو یک و نیم ساعت حل میکنم، یعنی سرعت و دستم کنده تو درسای دیگه ام کندم ولی تهش ی ربع وقت کم میارم، میشه اگه چیزی میدونین بگین؟ باید چی کار کنم؟ شاید به خاطر همینه که کندم وقتم کم میارمFatemeh Hashemi 0 در این مورد تعداد تست زیاد میتونه خیلی به افزایش سرعتتون کمک کنه و در کنارش بعضی روش ها مثلا برای همین مبحث تابع بعضی وقت ها اصلا لازم نیست جواب رو پیدا کنید و میشه جواب رو با توجه به گزینه ها خیلی زود پیدا کرد و همچنین برای سریع تر شدن بعد تست آموزشی تست زماندار بزنید یعنی خودتون زمان تست رو رعایت کنید و مثل آزمون وقت اضافه به خودتون ندید.
روش علامت گذاری کنار تست (ضربدر منها)خیلی کمک کننده هستن فقط نیاز به تمرین دارن.
یعنی شما وقتی آزمون میدید کنار سوالایی که به نظرتون آسون هستن یه علامتی که مد نظرتونه میذارید() و بعد کنار تستایی که بلدید ولی وقت گیر هستن یه علامت دیگه(
) و کنار تستایی که میبینید حل کردنش سخته و نمیشه یه علامت(
)...این کار ها رو میشه تو چن لحظه و با نگاه کردن به تستا انجام داد
...بعد به ترتیبی که علامت گذاشتید از سوالات راحت شروع به تست زدن میکنید و به این هم دقت کنید که اگه تو تستی گیر کردید دیگه وقتتون رو سرش تلف نکنید برید سوال بعدی.
-
Bahar Gh بله من به دلایلی برای کنکور نخوندم و کل سال رو فقط اطلاعات مشاوره ای خودم رو تقویت کردم
و رتبه امسالم به علاقه ای که داشتم نمیخورد چون خودم میدونم که ذره ای تلاش نکرده بودم برای همین امسال پشت کنکور موندم که در مکتب یا طبابت یا شهادت حرکت کنم
-
Bahar Gh بله من به دلایلی برای کنکور نخوندم و کل سال رو فقط اطلاعات مشاوره ای خودم رو تقویت کردم
و رتبه امسالم به علاقه ای که داشتم نمیخورد چون خودم میدونم که ذره ای تلاش نکرده بودم برای همین امسال پشت کنکور موندم که در مکتب یا طبابت یا شهادت حرکت کنم
Erfan_JvN منم نخوندم پارسال حال و توان روحیم کم شده بود به خاطر کرونا رفتم دکتر بهم دارو داده روانپزشک نه ها دکتر دیگه مشکل جسمی هم داشتم مثلاً ویتامینام کم بود و اینا حالا دارو بهم داده واسه مشکل روحیمم با اینکه روانشناس نبوده بهم راهکار داده منم هنوز نخوردمشون و اون راهکارهاروهم انجام ندادم جوری شدم که حتی داروهامم میگم بذار شرایط جور شه بعد میخورم هنوز بلاتکلیف و سردرگمم و حس میکنم دیر شده دیگه الان و اصلا اینقدر حال روحی بدی دارم که قبلاً با فکر کردن به اهدافم ذوق میکردم و میخواستم از ذوق بمیرم (فقط هدف درسی نیست)ولی الان هیچ حسی ندارم بی حسه بی حسم فقط دارم روزام و میگذرونم
فکر کنم همینطور پیش برم سال بعدم مجبور بشم بمونم
-
Erfan_JvN منم نخوندم پارسال حال و توان روحیم کم شده بود به خاطر کرونا رفتم دکتر بهم دارو داده روانپزشک نه ها دکتر دیگه مشکل جسمی هم داشتم مثلاً ویتامینام کم بود و اینا حالا دارو بهم داده واسه مشکل روحیمم با اینکه روانشناس نبوده بهم راهکار داده منم هنوز نخوردمشون و اون راهکارهاروهم انجام ندادم جوری شدم که حتی داروهامم میگم بذار شرایط جور شه بعد میخورم هنوز بلاتکلیف و سردرگمم و حس میکنم دیر شده دیگه الان و اصلا اینقدر حال روحی بدی دارم که قبلاً با فکر کردن به اهدافم ذوق میکردم و میخواستم از ذوق بمیرم (فقط هدف درسی نیست)ولی الان هیچ حسی ندارم بی حسه بی حسم فقط دارم روزام و میگذرونم
فکر کنم همینطور پیش برم سال بعدم مجبور بشم بمونم
-
Fatemeh Hashemi 0 در این مورد تعداد تست زیاد میتونه خیلی به افزایش سرعتتون کمک کنه و در کنارش بعضی روش ها مثلا برای همین مبحث تابع بعضی وقت ها اصلا لازم نیست جواب رو پیدا کنید و میشه جواب رو با توجه به گزینه ها خیلی زود پیدا کرد و همچنین برای سریع تر شدن بعد تست آموزشی تست زماندار بزنید یعنی خودتون زمان تست رو رعایت کنید و مثل آزمون وقت اضافه به خودتون ندید.
روش علامت گذاری کنار تست (ضربدر منها)خیلی کمک کننده هستن فقط نیاز به تمرین دارن.
یعنی شما وقتی آزمون میدید کنار سوالایی که به نظرتون آسون هستن یه علامتی که مد نظرتونه میذارید() و بعد کنار تستایی که بلدید ولی وقت گیر هستن یه علامت دیگه(
) و کنار تستایی که میبینید حل کردنش سخته و نمیشه یه علامت(
)...این کار ها رو میشه تو چن لحظه و با نگاه کردن به تستا انجام داد
...بعد به ترتیبی که علامت گذاشتید از سوالات راحت شروع به تست زدن میکنید و به این هم دقت کنید که اگه تو تستی گیر کردید دیگه وقتتون رو سرش تلف نکنید برید سوال بعدی.
Erfan_JvN مرسی واقعا متشکرم
-
سلام دوستان
وقتتون بخیر
چندساعت باید تو روز درس بخونم و چندساعت فیلم ببینم تا تو رشته های تاپ قبول شم؟
ی چیز دیگه اگه از الان بخونم قبول میشم تو رشته های عالی؟
کسی کتابخونه شبانه روزی تو تهران میشناسه؟ خواهشا اگر میشه کمکم کنید، من دو تا داداش کوچیک پر سر و صدا دارم و دارم تو خونه دیوونه میشم و هیچیم نمیتونم درس بخونم و وقتمم داره میگذره همینجور ... .
ریاضی ام دوازدهم
و اینکه کسی هست بیاد باهم درس بخونیم و گزارش بدیم، به هم؟
یا حالا برنامه بهم بده و از این چیزا ...
خیلی ممنونم
امیدوارم موفق باشین ♡Fatemeh Hashemi 0
سلام
اگه تا الان اصلا نخوندین از یه حداقل روزای تعطیل شش ساعت و روزای مدرسه چهار ساعت شروع کنید و به مرور بیشترش کنید
سرچ کنید کتابخانه های عمومی تهران براتون فهرست کامل میاره
و اصلا اصلاااااااا ناامید نشید چند ماه دیگه نتیجه این تلاش و امید را میبینید ان شالله -
Bahar Gh خب به نظرتون بهتر نیست برای توقف این روند شروع به استفاده از فرصت هاتون بکنید؟ شاید این آخرین فرصتای آوردن رتبه خوب هس دیگه بعد از این خیلی خیلی سخت میشه یک برنامه هست که من هم طبق اون میخونم چون به دلایلی نتونستم از مهر شروع کنم اگه بخواید براتون میفرستم واقعا برنامه عقلانی هست . رشتتون تجربیه؟
-
Bahar Gh خب به نظرتون بهتر نیست برای توقف این روند شروع به استفاده از فرصت هاتون بکنید؟ شاید این آخرین فرصتای آوردن رتبه خوب هس دیگه بعد از این خیلی خیلی سخت میشه یک برنامه هست که من هم طبق اون میخونم چون به دلایلی نتونستم از مهر شروع کنم اگه بخواید براتون میفرستم واقعا برنامه عقلانی هست . رشتتون تجربیه؟
-
Erfan_JvN ممنون میشم بفرستین بله تجربیم و هنوز شروع نکردم البته ازمون میرم این هفته دومین ازمونمه گاج
Bahar Gh اوکیه ولی طبق برنامه و مشاوری که ازش راهنمایی گرفتم متاسفانه دیگه نمیشه طبق آزمون تا آخر دی ماه پیش رفت اول باید پیش نیاز ها و مطالب آزمون ها (از مهر تا دی) رو تا پایان دی خودمون با آزمونی که خودمون از خودمون میگیریم پیش بریم و بعد از اول بهمن با آزمون ها پیش بریم دیگه این تاپیک داره پر اسپم میشه اگه یه چند مورد پست من رو لایک کنید میتونم چت بهتون بقیه موارد و برنامه رو بگم(100 اعتباره بشم) اگر هم صاحب تاپیک راضیه که هیچی
-
Bahar Gh اوکیه ولی طبق برنامه و مشاوری که ازش راهنمایی گرفتم متاسفانه دیگه نمیشه طبق آزمون تا آخر دی ماه پیش رفت اول باید پیش نیاز ها و مطالب آزمون ها (از مهر تا دی) رو تا پایان دی خودمون با آزمونی که خودمون از خودمون میگیریم پیش بریم و بعد از اول بهمن با آزمون ها پیش بریم دیگه این تاپیک داره پر اسپم میشه اگه یه چند مورد پست من رو لایک کنید میتونم چت بهتون بقیه موارد و برنامه رو بگم(100 اعتباره بشم) اگر هم صاحب تاپیک راضیه که هیچی
-
Fatemeh Hashemi 0
سلام
اگه تا الان اصلا نخوندین از یه حداقل روزای تعطیل شش ساعت و روزای مدرسه چهار ساعت شروع کنید و به مرور بیشترش کنید
سرچ کنید کتابخانه های عمومی تهران براتون فهرست کامل میاره
و اصلا اصلاااااااا ناامید نشید چند ماه دیگه نتیجه این تلاش و امید را میبینید ان شاللهz Gheibi سلام
ممنونم ازتون۲
میشه اگه وقتشو داشتین ی پیام تو خصوصی به من بدین لطفا -
Bahar Gh نه برید تو بخش پروفایل تمام پستایی که گذاشتم رو میتونید ببینید بعد روی هر پست قسمت چپش دو تا فلش هست که اونی که به سمت بالا هست مثبت یا همون لایکه(اعتبار) الان 14 تاشونو اوکی کنید چت برام باز میشه
Erfan_JvN من تا اونجایی که پست هاتون رو دیدم همه رو لایک کردم
میشه بگین چجوری باید تو شخصی ی نفر در آلا پیام داد؟ -
Erfan_JvN من تا اونجایی که پست هاتون رو دیدم همه رو لایک کردم
میشه بگین چجوری باید تو شخصی ی نفر در آلا پیام داد؟