امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
یکی که دیگه امیدی نداره
-
سلام دوستان
وقتتون بخیر
چندساعت باید تو روز درس بخونم و چندساعت فیلم ببینم تا تو رشته های تاپ قبول شم؟
ی چیز دیگه اگه از الان بخونم قبول میشم تو رشته های عالی؟
کسی کتابخونه شبانه روزی تو تهران میشناسه؟ خواهشا اگر میشه کمکم کنید، من دو تا داداش کوچیک پر سر و صدا دارم و دارم تو خونه دیوونه میشم و هیچیم نمیتونم درس بخونم و وقتمم داره میگذره همینجور ... .
ریاضی ام دوازدهم
و اینکه کسی هست بیاد باهم درس بخونیم و گزارش بدیم، به هم؟
یا حالا برنامه بهم بده و از این چیزا ...
خیلی ممنونم
امیدوارم موفق باشین ♡ -
سلام - ببین اساسا نمی تونی با در نظر گیری کمیت به خواستت برسی باید حواست به کیفیت هم باشه.
منظورم چیه؟ ممکنه شخص A سره مطلبی 3 ساعت وقت گذاشته باشه ولی شخص B کلا 1.5
نمی تونیم با دیدن فقط تایم ها بگیم A در میاد ولی B نه؛ ولی این رو بدون تلاش تو پیش خدا بی جواب نمی مونه هر چقدر بیشتر تلاش کنی بهتر نتیجه می گیری.
قصدم کمکه و نمی خوام تو زنگیت دخالت داشته باشم ولی کسی که ساعت 3 بیداره فکر نکنم اون نتیجه ای می خواد رو می گیره پس باید تایم خوابت رو هم درست کنی.
من پیشنهادم اینه اگه واقعا هدفته در بیای کتابخونه یه آپشنیه آپشن های بهتر هم هست مثلا یه دوستی داستم رفت کل گاراژ خونشون رو فرش کرد اونجا کلا موند یا یه عزیز دیگه ای کل نقل مکان کرد خونه مادر بزرگش. به حالت هایی جز کتابخونه فکر کن چون کتابخونه تایم می گیره رفت و برگشتش.
هنوز هم دیر نشده آلا تا 16 آبان وقت گذاشته رو تخفیفاتش و یه برنامه جدید داره برای کسی که تازه شروع کردن راه می ندازه؛ به راه ابریشم یا ابریشم پرو یه فکری بکن. نمونه فیلم های هر مدرس رو ببین ازش خوشت اومد بگیرش.
من پشت کنکوری ریاضیم هدفم دی هستش آمار رفیقم رو می گیرم هلش می دم بیشتر بخونه اگه به تعداد افرادی که باید هل بدم اضافه بشه خوشحال می شم. -
Fatemeh Hashemi 0 سلام وقتتون بخیر
دوست داشتم اینو بگم که نشد وجود نداره، و هیچ وقت واسه شروع دیر نیست، کسی که هدف داشته باشه و هدفشو با جون و دل بخواد تو هر زمانی نهایت تلاشش رو میکنه و به نظرم همین تلاش از هر نتیجه ای مهمتره
ولی در کل نشد نداره، اگر با تمام وجود از همین لحظه شروع به خوندن کنید، اینو بارها از رتبه برتر ای مختلف شنیدم -
برای این که بچه ها ببینن پستت رو تگشون کن
@دانش-آموزان-آلاء ریاضی فیزیک @ریاضیا کنکوری @مشاور-ابریشم soleiman jahanخواستم اینم بگم برنامه ریزی روزانه چندین تا نکته داره که باید دسته بندی بشه و حتما باید خوده شخص برنامه خودش رو بنویس ولی حالا اگه خواستی نکات که تا الان یادگرفتم رو بهت می گم تا بتونی برنامت رو اوکی کنی
-
Fatemeh Hashemi 0 سلام و درود
اولا وقت کافی برای قبول شدن تو رشته های تاپ تجربی و ریاضی هنوز هست و اصلا شما نباید به این فکر کنی! از اشتباهایی که کنکوری ها میکنن اینه که میگن از الان بخونم قبول میشم؟و اکثر این افراد نه درس میخونن و نه تلاش میکنن و جایی هم قبول نمیشن شما باید دنبال نحوه شروعت باشی نه که بگی از الان بخونم قبول میشم یا نه!دومین اشتباه همین دنبال یه رقیب درسی میگردم هست شما فقط باید با خودتون رقابت کنید و هر روز از دیروزتون عملکرد بهتری داشته باشید تجربه نشون داده رقیب درسی حتی در مواردی باعث متوقف شدن روند تحصیلی فرد شده!
توصیه میکنم برای دو و حداکثر سه درس فیلم ببینید و برای همه دروس وقتتون رو برای فیلم صرف نکنید و اگر بدون دیدن فیلم هم تونستید تست ها رو بزنید به دیدن فیلم نیازی نیست.در مورد تایم فیلم دیدن تعداد تست هایی که خودتون به تنهایی میزنید و یا کتاب رو به تنهایی میخونید باید 3 برابر تایم فیلم باشه مثلا 3 ساعت فیلم دیدم و 9 ساعت هم درسنامه رو خوندم و تست حل کردم.
برای رقابت با خودتون بهتره دفتر برنامه ریزی قلمچی رو تهیه کنید.
برنامه ریزی که برای این تایم خوبه خوندن تمام مطالب پایه دهم+ نیمسال اول فیزیک دوازدهم+شیمی فصل یک یازدهم و فصل یک دوازدهم+ ریاضی رو هم که میدونید باید موضوعی کار بشه معادله و تابع و مثلثات و حد تا پایان دی ماه و برای بعدش پیشروی با برنامه آزمون قلمچی هس.
باید طوری برنامه ریزی کنید که مطالب بالا تا پایان دی ماه تموم بشه و حتما از خودتون آزمون بگیرید هر 2 هفته یکبار جا هایی رو که خوندید معادل آزمونش رو از سایت و... پیدا کنید(مثلا اولای دهم رو خوندی میری سایت قلمچی آزمون سال دهمی که مطابق جاهایی که باید آزمون بدی هس رو برمیداری) و کپی کنید و با رعایت شرایط آزمون حلش کنید و از پایان دی هم که دیگه به بودجه بندی دوازدهم قلمچی میرسید از آزمون های اون کار کنید.
برنامه ریزی معمولا 2 هفته ای هست جمعه هفته اول رو خالی بزارید برای مرور و جبران عقب موندگی و جمعه هفته دوم آزمون...پنجشنبه و چهارشنبه هفته دوم رو هم برای مرور و زدن تستایی به عنوان پیش آزمون خالی بزارید. برنامه ریزیتون زمانی باشه مثلا بگید 90 دقیقه فیزیک میخونم نگید از ساعت 9 تا 10/5 فیزیک و ساعت مطالعه روزانه هم از ساعتی که باهاش راحتید شروع کنید و روزی 15 یا 30 دقیقه بهش اضافه کنید تا رسیدن به ساعت مورد نظرتون...
این موارد الان به ذهنم اومد باز سوالی بود درخدمتم فقط بدونید ناامیدی شروع شکسته و انسان حتما جواب تلاش و زحمت هاش رو میگیره -
Kourosh Mousavi من نیز زود مایوس میشود
منو هم میتونی هل بدی ؟
فقط تجربی پشت کنکوری ام و همین تازگی شروع کردم
و خیلی هم تو فضا مجازی و حتی آلاخونه نمیتونم بیام برم
فکر کنم کلا منتفی شد -
Fatemeh Hashemi 0 سلام...
رشته تاپ همون رشته ای هست که شما دوستش دارید ️ و اینکه در مورد کتابخونه تحقیق کنید از دوستان و همکلاسی ها و...
مثلا من سه تا کتابخونه میتونم برم...
کتابخونه عمومی که نزدیک ترین هست و خیلی خوبه و یکی روز در میون برای پسرا
بعد قلم چی یه کتابخونه داره که عضو نیستم و هر روزه
و پایگاه مطالعه مدرسمون تا ساعت ۱۰ شب ( راستش نمیدونم مدرسه جریانش چیه اینطور که معلومه قراره تا ده شب باز باشه طبق گفته معاونمون )واسه ساعت مطالعه هم داخل همخوانی دوازدهم میتونید شرکت کنید داخل همین الا زبر پست مربوط بهش ️
-
r sh آره چرا که نه - یه پیام رسان هست به نام element فیلتر نیست؛ نصبش کن اونجا به هم سره یه تایم که مشخص می کنیم زنگ می زنیم آمار می گیریم. درباره امنیت هم شک نکن open source هستش اوکیه
اگه برنامش رو نصب داشه باشی یزنی رو این لینک می برتت به یه سایت بزن رو open hereHey, talk to me on Element: https://matrix.to/#/@kourosh_:matrix.org
-
هر کی امید نداره
امیدوار بشه -
Fatemeh Hashemi 0 دانش آموزان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on آخرین ویرایش توسط Fatemeh Hashemi 0 انجام شده
Kourosh Mousavi سلام مرسی از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی
آخه خونمون خیلی سر و صدا هست و من وقتی سکوت باشه پامیشم و میخونم ولی بعضی وقتا اگه تو روز هیچی نخونده باشم
آها اگه میشه منم هول بده
ولی اینجوری نیست که هیچی هیچی نخونده باشم شاید ۱۵ درصد خوندم از درسا
و اینکه نه خونه مادربزرگ میتونم برم نه جایی دارم
امیدوارم موفق باشی تو دی -
Fatemeh Hashemi 0 دانش آموزان آلاءreplied to مهسا استوار on آخرین ویرایش توسط Fatemeh Hashemi 0 انجام شده
مهسا استوار مرسیی واقعا فکر میکردم دیگه فایده ای نداره ...
-
Kourosh Mousavi ممنون میشم بگین بهم
-
Erfan_JvN واقعا ممنون از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید
میشه بگین که چند ساعت مطالعه داشته باشیم تو روزایی که مدرسه نمیریم؟
چون مدرسمون داره بازسازی میشه و تعطیله و فقط امتحانا رو میدیم، میخوام بدونم خوب پیش میرم یا نه
امیدوارم موفق باشین همیشه ♡ -
@محمد-مهدی-کاووسی مرسی ممنون واقعا ولی من دخترم و پسر نیستم و نمیتونم کتابخونه مدرستون یا کتابخونه نزدیک شما که اسمشم نگفتید بیام
-
Kourosh Mousavi
Fatemeh Hashemi 0بیا element بهم پیام بده بهت توضیح می دم باید چیکار کنی و هماهنگ می شیم
-
Fatemeh Hashemi 0 خواهش میکنم واقعا خیلی خوش شانس هستین که مجبور نیستید مدرسه برید و واقعا فرصت خوبی براتون هس.
ساعت مطالعه از یک ساعت پایه شروع میشه که فرد مطمئنه اونو انجام میده مثلا 7 ساعت و بعد روزانه 15 دقیقه بهش اضافه میکنه تا به ساعت مطلوبش برسه و ساعت مطالعه خوب 10 تا 12 ساعت هست.
یه روشی هم که بعضیا باهاش موافق هستن اینه از اول همون 10 ساعت رو میخونن ولی توجه داشته باشید با این روش برید حتما باید اون 10 ساعت رو حتی با حالت خستگی زیاد بخونید تا عادت کنید. -
Erfan_JvN واقعا ممنونم لطف کردین
-
Erfan_JvN ببخشید میشه اگه سوال درسی یا اشکالی داشتم اگر وقت داشتین جواب بدین مرسی
-
Fatemeh Hashemi 0 مشکلی نیس من خودم طبق همین برنامه ای که به شما توضیح دادم دارم میخونم اگه سوالاتون تو بودجه بندی من قرار بگیره حتما فقط فرقش اینجاس که من تجربی هستم.
اگه مشکلی تو برنامه ریزی و اجرای برنامه و... هم داشتید بپرسید ببینم حتما جواب میدم -
Fatemeh Hashemi 0 دانش آموزان آلاءreplied to Erfan_JvN on آخرین ویرایش توسط Fatemeh Hashemi 0 انجام شده
Erfan_JvN متشکر
من تابع رو ب جز وارون تموم کردم تو ریاضی و خیلی خوبم بلدم به طوری که بدون پاسخنامه اکثر تست ها رو میزنم اما مثلا اگر تایم آزمون نیم ساعته من تو یک و نیم ساعت حل میکنم، یعنی سرعت و دستم کنده تو درسای دیگه ام کندم ولی تهش ی ربع وقت کم میارم، میشه اگه چیزی میدونین بگین؟ باید چی کار کنم؟ شاید به خاطر همینه که کندم وقتم کم میارم