یکی که دیگه امیدی نداره
-
Bahar Gh به کمک دوستان چت من اوکی شده فقط نمیتونم بهتون پیام بفرستم چون که شما چتتون محدود هست و نوشته کاربر باید شما را دنبال کند تا بتوانید پیام بفرستید.
-
Bahar Gh به کمک دوستان چت من اوکی شده فقط نمیتونم بهتون پیام بفرستم چون که شما چتتون محدود هست و نوشته کاربر باید شما را دنبال کند تا بتوانید پیام بفرستید.
-
Fatemeh Hashemi 0 سلام و درود
اولا وقت کافی برای قبول شدن تو رشته های تاپ تجربی و ریاضی هنوز هست و اصلا شما نباید به این فکر کنی! از اشتباهایی که کنکوری ها میکنن اینه که میگن از الان بخونم قبول میشم؟و اکثر این افراد نه درس میخونن و نه تلاش میکنن و جایی هم قبول نمیشنشما باید دنبال نحوه شروعت باشی نه که بگی از الان بخونم قبول میشم یا نه!دومین اشتباه همین دنبال یه رقیب درسی میگردم هست شما فقط باید با خودتون رقابت کنید و هر روز از دیروزتون عملکرد بهتری داشته باشید تجربه نشون داده رقیب درسی حتی در مواردی باعث متوقف شدن روند تحصیلی فرد شده!
توصیه میکنم برای دو و حداکثر سه درس فیلم ببینید و برای همه دروس وقتتون رو برای فیلم صرف نکنید و اگر بدون دیدن فیلم هم تونستید تست ها رو بزنید به دیدن فیلم نیازی نیست.در مورد تایم فیلم دیدن تعداد تست هایی که خودتون به تنهایی میزنید و یا کتاب رو به تنهایی میخونید باید 3 برابر تایم فیلم باشه مثلا 3 ساعت فیلم دیدم و 9 ساعت هم درسنامه رو خوندم و تست حل کردم.
برای رقابت با خودتون بهتره دفتر برنامه ریزی قلمچی رو تهیه کنید.
برنامه ریزی که برای این تایم خوبه خوندن تمام مطالب پایه دهم+ نیمسال اول فیزیک دوازدهم+شیمی فصل یک یازدهم و فصل یک دوازدهم+ ریاضی رو هم که میدونید باید موضوعی کار بشه معادله و تابع و مثلثات و حد تا پایان دی ماه و برای بعدش پیشروی با برنامه آزمون قلمچی هس.
باید طوری برنامه ریزی کنید که مطالب بالا تا پایان دی ماه تموم بشه و حتما از خودتون آزمون بگیرید هر 2 هفته یکبار جا هایی رو که خوندید معادل آزمونش رو از سایت و... پیدا کنید(مثلا اولای دهم رو خوندی میری سایت قلمچی آزمون سال دهمی که مطابق جاهایی که باید آزمون بدی هس رو برمیداری) و کپی کنید و با رعایت شرایط آزمون حلش کنید و از پایان دی هم که دیگه به بودجه بندی دوازدهم قلمچی میرسید از آزمون های اون کار کنید.
برنامه ریزی معمولا 2 هفته ای هست جمعه هفته اول رو خالی بزارید برای مرور و جبران عقب موندگی و جمعه هفته دوم آزمون...پنجشنبه و چهارشنبه هفته دوم رو هم برای مرور و زدن تستایی به عنوان پیش آزمون خالی بزارید. برنامه ریزیتون زمانی باشه مثلا بگید 90 دقیقه فیزیک میخونم نگید از ساعت 9 تا 10/5 فیزیک و ساعت مطالعه روزانه هم از ساعتی که باهاش راحتید شروع کنید و روزی 15 یا 30 دقیقه بهش اضافه کنید تا رسیدن به ساعت مورد نظرتون...
این موارد الان به ذهنم اومد باز سوالی بود درخدمتم فقط بدونید ناامیدی شروع شکسته و انسان حتما جواب تلاش و زحمت هاش رو میگیرهErfan_JvN در یکی که دیگه امیدی نداره
گفته است:
اولا وقت کافی برای قبول شدن تو رشته های تاپ تجربی و ریاضی هنوز هست و اصلا شما نباید به این فکر کنی! از اشتباهایی که کنکوری ها میکنن اینه که میگن از الان بخونم قبول میشم؟و اکثر این افراد نه درس میخونن و نه تلاش میکنن و جایی هم قبول نمیشنشما باید دنبال نحوه شروعت باشی نه که بگی از الان بخونم قبول میشم یا نه!دومین اشتباه همین دنبال یه رقیب درسی میگردم هست شما فقط باید با خودتون رقابت کنید و هر روز از دیروزتون عملکرد بهتری داشته باشید تجربه نشون داده رقیب درسی حتی در مواردی باعث متوقف شدن روند تحصیلی فرد شده!
توصیه میکنم برای دو و حداکثر سه درس فیلم ببینید و برای همه دروس وقتتون رو برای فیلم صرف نکنید و اگر بدون دیدن فیلم هم تونستید تست ها رو بزنید به دیدن فیلم نیازی نیست.در مورد تایم فیلم دیدن تعداد تست هایی که خودتون به تنهایی میزنید و یا کتاب رو به تنهایی میخونید باید 3 برابر تایم فیلم باشه مثلا 3 ساعت فیلم دیدم و 9 ساعت هم درسنامه رو خوندم و تست حل کردم.
برنامه ریزی که برای این تایم خوبه خوندن تمام مطالب پایه دهم+ نیمسال اول فیزیک دوازدهم+شیمی فصل یک یازدهم و فصل یک دوازدهم+ ریاضی رو هم که میدونید باید موضوعی کار بشه معادله و تابع و مثلثات و حد تا پایان دی ماه و برای بعدش پیشروی با برنامه آزمون قلمچی هس.
باید طوری برنامه ریزی کنید که مطالب بالا تا پایان دی ماه تموم بشه و حتما از خودتون آزمون بگیرید هر 2 هفته یکبار جا هایی رو که خوندید معادل آزمونش رو از سایت و... پیدا کنید(مثلا اولای دهم رو خوندی میری سایت قلمچی آزمون سال دهمی که مطابق جاهایی که باید آزمون بدی هس رو برمیداری) و کپی کنید و با رعایت شرایط آزمون حلش کنید و از پایان دی هم که دیگه به بودجه بندی دوازدهم قلمچی میرسید از آزمون های اون کار کنید.
برنامه ریزی معمولا 2 هفته ای هست جمعه هفته اول رو خالی بزارید برای مرور و جبران عقب موندگی و جمعه هفته دوم آزمون...پنجشنبه و چهارشنبه هفته دوم رو هم برای مرور و زدن تستایی به عنوان پیش آزمون خالی بزارید. برنامه ریزیتون زمانی باشه مثلا بگید 90 دقیقه فیزیک میخونم نگید از ساعت 9 تا 10/5 فیزیک و ساعت مطالعه روزانه هم از ساعتی که باهاش راحتید شروع کنید و روزی 15 یا 30 دقیقه بهش اضافه کنید تا رسیدن به ساعت مورد نظرتون...
این موارد الان به ذهنم اومد باز سوالی بود درخدمتم فقط بدونید ناامیدی شروع شکسته و انسان حتما جواب تلاش و زحمت هاش رو میگیرهخیلی عالی بود
-
این موارد الان به ذهنم اومد باز سوالی بود درخدمتم فقط بدونید ناامیدی شروع شکسته و انسان حتما جواب تلاش و زحمت هاش رو میگیرهErfan_JvN خیلی عالی بود
-
Erfan_JvN آهان اعتبار با همون لایکه؟
اگه آره میشه هرکی پیامم رو میبینه لطف کنه و لایک کنهFatemeh Hashemi 0 سلام به همگی میشه لطفا شما ۴۲۷ نفری که پیام رو دیدین، ۳۲ نفرتون لایک کنید، مرسی
-
Erfan_JvN سلام وقتتون بخیر
میگم کاش ی پیام میدادین تو خصوصی به من تا دیگه اینجا سوالامو نپرسم، من که اعتبار ندارم پیام بدم ...
میخواستم بپرسم که
موقع دیدن فیلم ها جزوه رو بنویسیم و پر کنیم یا بعدش؟
و اینکه من خیلی کندم رو جزوه نوشتن
چون از کلاس دوم همه جزوه هام تمیز و رنگی بوده
وسواس دارم روشون و خیلییی وقتمو میگیره، میدونید چی کار کنم؟ -
سلام - ببین اساسا نمی تونی با در نظر گیری کمیت به خواستت برسی باید حواست به کیفیت هم باشه.
منظورم چیه؟ ممکنه شخص A سره مطلبی 3 ساعت وقت گذاشته باشه ولی شخص B کلا 1.5
نمی تونیم با دیدن فقط تایم ها بگیم A در میاد ولی B نه؛ ولی این رو بدون تلاش تو پیش خدا بی جواب نمی مونه هر چقدر بیشتر تلاش کنی بهتر نتیجه می گیری.
قصدم کمکه و نمی خوام تو زنگیت دخالت داشته باشم ولی کسی که ساعت 3 بیداره فکر نکنم اون نتیجه ای می خواد رو می گیره پس باید تایم خوابت رو هم درست کنی.
من پیشنهادم اینه اگه واقعا هدفته در بیای کتابخونه یه آپشنیه آپشن های بهتر هم هست مثلا یه دوستی داستم رفت کل گاراژ خونشون رو فرش کرد اونجا کلا موند یا یه عزیز دیگه ای کل نقل مکان کرد خونه مادر بزرگش. به حالت هایی جز کتابخونه فکر کن چون کتابخونه تایم می گیره رفت و برگشتش.
هنوز هم دیر نشده آلا تا 16 آبان وقت گذاشته رو تخفیفاتش و یه برنامه جدید داره برای کسی که تازه شروع کردن راه می ندازه؛ به راه ابریشم یا ابریشم پرو یه فکری بکن. نمونه فیلم های هر مدرس رو ببین ازش خوشت اومد بگیرش.
من پشت کنکوری ریاضیم هدفم دی هستش آمار رفیقم رو می گیرم هلش می دم بیشتر بخونهاگه به تعداد افرادی که باید هل بدم اضافه بشه خوشحال می شم.
Kourosh Mousavi فکر کنم بهم پیام دادین، ولی نوشته چون اعتبار ندارید، نمیتونید باز کنید پیامو و اجازه دسترسی نمیده
-
Erfan_JvN سلام وقتتون بخیر
میگم کاش ی پیام میدادین تو خصوصی به من تا دیگه اینجا سوالامو نپرسم، من که اعتبار ندارم پیام بدم ...
میخواستم بپرسم که
موقع دیدن فیلم ها جزوه رو بنویسیم و پر کنیم یا بعدش؟
و اینکه من خیلی کندم رو جزوه نوشتن
چون از کلاس دوم همه جزوه هام تمیز و رنگی بوده
وسواس دارم روشون و خیلییی وقتمو میگیره، میدونید چی کار کنم؟Fatemeh Hashemi 0 سلام...پیام دادم بهتون ولی بازم فک نکنم چتتون باز بشه چون اعتبارتون به حد کافی نرسیده یکم دیگه فعالیت کنید به اون حد میرسید.
بهتره همراه با فیلم دیدن جزوه ای که دارید رو تکمیل کنید یا خودتون قبل از حل تست توسط دبیر فیلم یکبار سعی کنید اون تست رو خودتون حل کنید. در مورد جزوه نوشتن این موردی که شما گفتین یک نوع وسواس آسیب رسان هست فقط از خودکار آبی برای نوشتن متن ها استفاده کنید و خط کشی و علامت های دیگه رو میتونید از خودکار رنگی استفاده کنید ولی نیاید دیگه هفت رنگ کنید جزوتون رو(فوقش 2 تا رنگ دیگه)
بعد یک مدت میبینید جزوه هایی که فقط با خودکار آبی متنشون رو نوشتید و فقط خط کشی هاش و علامت هایی مثل فلش رنگی بودن خیلی زیباتر و خوندنش هم آسونتر میشه. -
Kourosh Mousavi فکر کنم بهم پیام دادین، ولی نوشته چون اعتبار ندارید، نمیتونید باز کنید پیامو و اجازه دسترسی نمیده
Fatemeh Hashemi 0 پس تا زمانی اعتبارت بیاد بالا همینجا سوالت رو بپرس منو تگ کن
-
Fatemeh Hashemi 0 سلام...پیام دادم بهتون ولی بازم فک نکنم چتتون باز بشه چون اعتبارتون به حد کافی نرسیده یکم دیگه فعالیت کنید به اون حد میرسید.
بهتره همراه با فیلم دیدن جزوه ای که دارید رو تکمیل کنید یا خودتون قبل از حل تست توسط دبیر فیلم یکبار سعی کنید اون تست رو خودتون حل کنید. در مورد جزوه نوشتن این موردی که شما گفتین یک نوع وسواس آسیب رسان هست فقط از خودکار آبی برای نوشتن متن ها استفاده کنید و خط کشی و علامت های دیگه رو میتونید از خودکار رنگی استفاده کنید ولی نیاید دیگه هفت رنگ کنید جزوتون رو(فوقش 2 تا رنگ دیگه)
بعد یک مدت میبینید جزوه هایی که فقط با خودکار آبی متنشون رو نوشتید و فقط خط کشی هاش و علامت هایی مثل فلش رنگی بودن خیلی زیباتر و خوندنش هم آسونتر میشه.Erfan_JvN متشکرم حتما انجام میدم
-
Kourosh Mousavi سلام مرسی از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی
آخه خونمون خیلی سر و صدا هست و من وقتی سکوت باشه پامیشم و میخونم ولی بعضی وقتا اگه تو روز هیچی نخونده باشم
آها اگه میشه منم هول بده
ولی اینجوری نیست که هیچی هیچی نخونده باشم شاید ۱۵ درصد خوندم از درسا
و اینکه نه خونه مادربزرگ میتونم برم نه جایی دارم
امیدوارم موفق باشی تو دیFatemeh Hashemi 0 در یکی که دیگه امیدی نداره
گفته است:
آخه خونمون خیلی سر و صدا هست و من وقتی سکوت باشه پامیشم و میخونم ولی بعضی وقتا اگه تو روز هیچی نخونده باشممنم دوتا خواهر کوچیک تر دارم
کاملا درکت میکنم خیلی سخته درس خوندن مخصوصا ااولاش
منم شرایط تو رو داشتم برا همین خودمو به سر و صداشون عادت دادم و خداروشکر الان جز زمان هایی زلزله 10 ریشتری درس میکننتونستم باهاش کنار بیام ودرسو بخونم
-
Fatemeh Hashemi 0 در یکی که دیگه امیدی نداره
گفته است:
آخه خونمون خیلی سر و صدا هست و من وقتی سکوت باشه پامیشم و میخونم ولی بعضی وقتا اگه تو روز هیچی نخونده باشممنم دوتا خواهر کوچیک تر دارم
منم شرایط تو رو داشتم برا همین خودمو به سر و صداشون عادت دادم و خداروشکر الان جز زمان هایی زلزله 10 ریشتری درس میکننتونستم باهاش کنار بیام ودرسو بخونم
r sh در یکی که دیگه امیدی نداره
گفته است:
Fatemeh Hashemi 0 در یکی که دیگه امیدی نداره
گفته است:
آره واقعا سخته 🥲🥲
اما فعلا راه دیگه ای ندارم و باید باهاش کنار بیام 🥲