Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • كمك مشاوره اي

راه ابریشم
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    388 بازدیدها
    Hanane KaajH
    @aviow-kh سلام عزیزم من همه دروس رو گرفتم من خیلی راضیم خیلییییی معلم بد توش نیست با همشون تونستم ارتباط بگیرم فیزیکمم استاد کازرنیان هستن من راضیم ازشون فیزیک رو برای این گفتم چون دوتا استاد هستن میتونین نمونه فیلم هاشونو ببینین بعد ببینید باکدوم بهتر ارتباط برقرار میکنید
  • قلمچی - فرسنگ دو قسمت دو

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
    Howsen DragH
    سلام به همه. همون طور که میدونید این بار توی برنامه رشته ریاضی (قلمچی) مشخص نشده که کدوم ویدیوها رو برای درس ریاضی نگاه کنیم. کسی این ویدیوها رو پیدا کرده که شماره هاش رو به منم بده؟
  • کسایی که سلطان ادبیات شدن یه لطفی کنن دست ما رو هم بگیرن

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    373 بازدیدها
    سید حسین قربانی 1س
    @amir-h-mhm سلام راه ابریشم واقعا تستهاش کافیه ، مخصوصا تست های قرابتش که خیلی سطحشون خوب و استاندارده حالا به نظرم تهیه کنید اول پیله رو ببینید بعد شبی ۵ تا تست قرابت هم کار کنید
  • ارسال نشدن جزوه ها

28
    1 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    777 بازدیدها
    Fatemeh Khalili 2F
    @ali-malti مدرسه ی ما نبود، یه مهد کودک بود که کنارش گود برداری کردن ریزش کرد دیوارش🤦‍♀️بچه ها فقط یذره زخمی اینا شدن
  • فصل۱شیمی‌یازدهم‌راه‌ابریشم

راه ابریشم
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    Zahra Zare 1Z
    سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه میخواستم ببینم کسانی که راه‌ابریشم شیمی رو تهیه کردن برای فصل۱ سال یازدهم ، مسائل درصد خلوص و بازده و... گفته شده؟؟ اگه گفته شده چه قسمت هایی؟ من به ترتیب فرسنگ۶ رو که برای این فصل بود نگاه کردم اما نتونستم پیدا کنم:(
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    44 بازدیدها
  • فیزیک طلوعی برای تجربی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @مهدی-نجفی @دانش-آموزان-آلاء
  • یه انتقاد از استاد چیذری

منتقل شده
    11
    5 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    973 بازدیدها
    Bahram 0B
    بنظر من وضعیت تدریس عالیه اتفاقی نمیفته اگه یه لحظه فیلمو متوقف کنیم و یادداشت کنیم
  • طلوعی با کازرانیان

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    محمد پیرزادهم
    @mohammad-dehghan طلوعی بدون شک. اگه واقعا خیلی ضعیف هستید سعی کنید یه درسنامه قبل درسنامه طلوعی بخونید. با آقای طلوعی هوش حل تست میگیرید.صرفا از روابط پیچیده قرار نیست استفاده کنید.من که خودم توی این ۲ هفته استفاده ازش،خیلی پیشرفت داشتم
  • بیایید کمک

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    243 بازدیدها
    R
    @دانش-آموزان-آلاء برای دیده شدن تایپیک تان باید بقیه را منشن کنید
  • برنامه مطالعاتی

راه ابریشم
    35
    2 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Hhh HhH
    @amsa-kzr اینکه چرا فصل اول رو هم گذاشته احتمالا چیزی از فصل اول گفته نشده و الان گفته ولی فصل دوم هم جزعش هست
  • مشاور و را ابریشم

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    366 بازدیدها
    samaneh aghazadehS
    @محمد-مودب والا فعلا نرفتم پیشش هفته بعد قراره برم میخواستم خودمم ببینم چیا بهش بگم که دیدگاه مثبت و خوبی نسبت به راه ابریشم داشته باشه چون اکثرا دیدگاهشون منفیه
  • برنامه فرسنگ دوم قسمت دو ویژه قلمچی

فرسنگ 2 راه ابریشم آلا راه ابریشم 1401 قلم چي تجربي
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    Amsa KzrA
    سلام بچه ها کسی نگه کرده این برنامه با بودجه بندی ازمون 21 ابان منطبقه با همین برنامه پیش بریم یا باید تطبیق بدیم خودمون
  • فرسنگ 3 انتشار

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    267 بازدیدها
    Erfan HashemiE
    @مرضیه-ابویی صحبت کردم با پشتیبانی گفتن فردا ینی ی شنبه منتشر میشه
  • عقب افتادن

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    learn proL
    @alx-alx سلام والا منم تازه راه ابریشم خریدم هفته پیش خریدم پایمم خیلی داغونه برا همین باید از پیله شروع کنم فرسنگ یک ببینم دو ببینم تا برسم به سه همین کارم دارم میکنم کم کم دارم نزدیک فرسنگ 3 میشم شبا معمولا 2 الی 3 صبح بیدار میشم برا همین دارم خودمو میرسونم بهشون شما هم همین کارا کن چون فعلا که چاپار فرسنگ یکم قرار ندادن چه برسه به دو عادت هم میشه برات که 10 بخوابی 2 الی 3 صبح بیدارشی البته نمیدونم شاید بعضیا 4 ساعت در روز بخوابن سردرد میگیرن یا بی حالن ولی من نمیدونم چرا من نه بی حال میشم نه سردرد میگیرم طبق معمول هست برام همیشه چه 4 ساعت بخوابم چه 8 ساعت کیفیت کاریم تغییر نمیکنه
  • زمان انتشار فرسنگ سوم

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    474 بازدیدها
    مرضیه ابوییم
    @ali-malti تنها کاری که میشه کرد جابه جا کردن عمومیا و اختصاصیاس
  • چجوری بیشتر تست بزنم؟

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    مصطفي عباسیانم
    @howsen-drag سلام .. یا مدرسه نرو غیر حضوری بخون یا اگه مدرسه میری چاره ای نداری جز درسنامه رو نبینی چون نمیشه که هم مدرسه بری هم درسنامه پس کی تست؟ اگرم میخای ببینی ویدیو هارو با سرعت ۲×ببین
  • برنامه فرسنگ سوم

حل شده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    مرضیه ابوییم
    @احسان-نوروزی-کیوی 🙏🏻💫
  • دوستانی که جزوه ها رو از چی بخونم خریداری کردند...

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @reza-estendi والا من نمیدونم:rolling_on_the_floor_laughing: ولی اگه تا ساعت 2 نهایتا 3 رسید که هیچی اگر نه میشه فردا یا پسفردا چون تازه امروز خریدین دیگه زیاد منتظرش نمونید
  • سه ا

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    Hhh HhH
    سلام برای دانلودشون وارد تاپیک زیر بشید https://forum.alaatv.com/post/2250074 درضمن دفعه دیگه ک تاپیک زدید گروهی رو تگ کنید(با توجه به موضوعتون) تا بیشتر دیده بشه و جواب بدن اینجوری👇🏻 @+اسم گروه