ماز یا قلمچی؟
-
سلام بچه ها وقت بخیر من ورودی یازدهمم
میخوام ازمون آزمایشی ثبت نام کنم
یجا میگن ازمون های قلمچی به کنکور شبیه تر اند
یجای دیگه نوشته بودن که آزمون های ماز استاندارد تر اند و...
حقیقتش نمیدونم کدوم آزمون ازمایشی رو برم بین این دوتا گیر کردم
اگر میشه منو راهنمایی کنید
ممنونم💖 -
ممنونم💖 -
ممنونم💖xysanaart سلام بنظرم ماز از هر لحاظ قوی تر از قلمچی هست
-
سلام.خسته نباشی.
ببین سوالای قلمچی خیلی در سطح کنکور نیست و سخت تره.خیلی استاندارد نیست.
بعد خدماتی که قلمچی میده نسبت به ماز خیلییییییییییییییییییییییییییی کمتره و نسبت به قیمتی هم که داره اصلاااااااااا نمی ارزه.
ولی ماز با یه قیمت خیلی مناسب تر نسبت به بقیه جاها داره کامل همه چی رو پوشش میده.
سوالاش هم خیلی استاندارد و تمیز و مرتب تر.
دفترچه هاشم و نوع برگزاری آزمون هم در ماز خیلی به کنکور شبیه تره تا قلمچی.چون چند تا دفترچه داره و فونت و صفحه آراییش هم خود کنکوره.کلاساشم نگم برات چقد معلمای خوبی داره.
حتما ماز.اگه برا خودت شرایط تو ماز بهتره حتما برو ماز و یه لحظه به قلمچی فکر نکن.تصمیم با شماست .موفق باشی -
سلام.خسته نباشی.
ببین سوالای قلمچی خیلی در سطح کنکور نیست و سخت تره.خیلی استاندارد نیست.
بعد خدماتی که قلمچی میده نسبت به ماز خیلییییییییییییییییییییییییییی کمتره و نسبت به قیمتی هم که داره اصلاااااااااا نمی ارزه.
ولی ماز با یه قیمت خیلی مناسب تر نسبت به بقیه جاها داره کامل همه چی رو پوشش میده.
سوالاش هم خیلی استاندارد و تمیز و مرتب تر.
دفترچه هاشم و نوع برگزاری آزمون هم در ماز خیلی به کنکور شبیه تره تا قلمچی.چون چند تا دفترچه داره و فونت و صفحه آراییش هم خود کنکوره.کلاساشم نگم برات چقد معلمای خوبی داره.
حتما ماز.اگه برا خودت شرایط تو ماز بهتره حتما برو ماز و یه لحظه به قلمچی فکر نکن.تصمیم با شماست .موفق باشی00muzan00 خیلی ممنونم بابت توضیحاتت من تصمیم گرفتم اشتراک الماس ماز رو تهیه کنم اما همش میترسم که نرسم به کلاس های اساتید..چون میخوام یازدهمم تست بزنم بنظر شما وقت میارم هم توی کلاس های اساتید شرکت کنم و هم تست بزنم؟؟
-
00muzan00 خیلی ممنونم بابت توضیحاتت من تصمیم گرفتم اشتراک الماس ماز رو تهیه کنم اما همش میترسم که نرسم به کلاس های اساتید..چون میخوام یازدهمم تست بزنم بنظر شما وقت میارم هم توی کلاس های اساتید شرکت کنم و هم تست بزنم؟؟