Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • ریاضی راه ابریشم تجربی

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    A
    @arhaz اره خیلی کامل و جامع هست و حتی کسی که زیر خط فقر هم باشد را میکشه بالا فقط باید تلاش کنی
  • بانک سوال

منتقل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    م
    @sohrab @M-an
  • راهنمایی و شاید یه مشکل تو راه ابریشم

منتقل شده حل نشده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    Dr.yegane N.dehqanD
    @امیر-رضا-فتح-اللهی سلام درس های ۳ تا پایه به صورت مختلف توی هر فرسنگی هست . با برنامه پیش برو و هر قسمتی که گفته رو ببین و بخون . موفق باشی🌻
  • برنامه از شهریور یا مهر

منتقل شده
    53
    2 رای ها
    53 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Dr.yegane N.dehqanD
    @mina-sadeghi تا هر جا رسیدی خیلی خوب بخون . دوباره از مهر دهم تو برناممون هست .
  • دیر راه ابریشم خریدم از برنامش عقبم):

منتقل شده راه ابریشم
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    315 بازدیدها
    مسعود لطف الهیم
    @وجیهه-پهلوان انشالله که بتونم،، اره میشه ولی خب یخورده کیفیت مطالعه میاد پایین که چاره ای نیس،،، تازه من فک نکنم به حمع بندی تابستون برسم بجاش باید فعلا این برنامه که عقبم رو پیش برم
  • جزوات راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    Saeid ZareS
    @saeid-zare در جزوات راه ابریشم گفته است: سلام دوستان من میخام جزوات پیله ها رو پرینت بگیرم میخواستم بدونم که آیا در محتوا و دیزاین جزوات پیله شیمی و زیست تغییری به وجود خواهد آمد یا نه ؟ چون هنوز تغیرری درشون رخ نداده @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @M-an
  • عقب ماندن از راه ابریشم

منتقل شده حل نشده راه ابریشم 1401 راه ابریشمیا راه ابریشم شیمی
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    Amin Ali AkbariA
    @ریحانه-باقری خب چون فیزیک دهم رو بخونیم دیگه بله اول اندازه‌گیری بعد فشار بعد دما و گرما بعد ترمو و بعد هم کار و انرژی رو یاد میگیریم فک کنم ترتیبش اینطوری باشه
  • فیزیک راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    نسرین میرزاپورن
    @dr-yegane-n-dehqan اوکی ممنون:)
  • نگرانی :///////

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    parsa aghazadehP
    اصلا نمیخوام کسیو نگران کنم فقط میخوام اونایی ک پرسیدن یا اطلاع دارن یکم رانمایی کنن ک هم من هم بقیه دلگرمیشون زیاد شه رشته ریاضی::موضوع اینه ک ترس دارم از اینکه کلا تو راه ابریشم از همه پایه ها عقب بمونیم با برنامه ی الا چون فیزیک تا 5 شهریور تا تقریبا فصل 3 تو برنامه گفته بخونین در حالی ک کتاب تموم نشده ریاضی هم این داستانو داره یعنی ما هنوز عمومی دهم هیچ اختصاصی دهم هم تا شهریور نرسوندیم البته الا گفته 5 شهریور به بعد هم برنامه داریم مهر به بعد هم دهمو باز میریم ولی من بازم نگرانی دارم بیشتر از تمام برنامش تا کنکور ترس دارم میترسم تا اخر زمستونم باز عقب بمونیم از همه پتپایه ها اگ میشه ی راهمایی کنین اونایی ک خبر دارن از تاریخ برنامه کلی یاجزعیاتش ی راهنمایی کنن مخصوصا بعد تابستون ک دوازدهمم باید بخونیم برنامه ازمونا هم خیلی مهمه مثل سال قبل ک بعضی ها میگن نشه
  • تعداد صفحات جزوات راه ابریشم

منتقل شده
    21
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    831 بازدیدها
    Saba haghshenasS
    @dr-yegane-n-dehqan یاخدا😳
  • تست های فصل۱ زیست دهم راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم 1401
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    287 بازدیدها
    Reyhan HmiR
    @سالار-باقری برای فرسنگ یک و دو بخش جزوات رو ببینین گذاشتن فیلم تحلیلشم گذاشته میشه البته الانم مقداریش گذاشته شده ادامه فیلما هستن اگر ی نگاه بندازید متوجهشون میشید بقیه فرسنگ ها هم به مرور گذاشته میشن
  • فروش راه ابریشم

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    578 بازدیدها
    saad mollaei 0S
    @msm-ksk لایسنس هایی که شما خریداری میکنین احتمالا زمان داره یا اینکه ورژن خاصی ازش هست که سال های بعد به صورت آپدیت شده یا نسخه جدیدش وارد بازار میشه. ولی آلا اون محصول رو برای همیشه با آپدیت هاش در اختیار اون فرد قرار میده. یعنی اینجا اون پولی که شما میدین فقط حق تماشای ویدیوهاست! :)
  • جزوه راه ابریشم

منتقل شده
    2
    12 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    نسیم بابایین
    واییی آرهه..من مُردممم از رو pdf..توروخدا زودتر موجودش کنید ک ماهم ثبت نام کنیم و دیگ زودتر دستمون باشه..ممنووونن
  • نتایج اولیه راه ابریشم برای شکاکان

منتقل شده
    17
    13 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    902 بازدیدها
    A
    @mhmdhsyn-parsa در نتایج اولیه راه ابریشم برای شکاکان گفته است: @amirmohammad-shakeri و مشکل اساسی همون هندسس ، هندسه کلا کدوم معلم و پیشنهاد میدید؟ بابا بخدا من خیلی مالیم نیستم تو هندسه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تستای ازمون خیلی ساده و متوسط بودن خیلی به دبیر ربطی نداره بیشتر تسته به نظرم. غالب مشاور ها و رتبه برتر های ریاضی واسه هندسه میگن تست زیاد راهکاره
  • رتبه های برتر کنکور 1400 آلاء

منتقل شده
    2
    7 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    چیچکچ
    @ali-malti یکیش من با رتبه هزار رقمیم ولی منم با پیشنهاد شما موافقم 👌
  • نتایج راه ابریشمیا کنکور ۱۴۰۰

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    A
    یه سر به پیج استاد ثابتی بزنید رتبه های 3 رقمی که مثل نقل و نبات ریخته رتبه های 2 رقمی هم به تعداد خوبی هستن
  • فیزیک اقای طلوعی

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    394 بازدیدها
    bacterium _B
    @amirmohammad-shakeri در فیزیک اقای طلوعی گفته است: @bacterium-_ در فیزیک اقای طلوعی گفته است: @amirmohammad-shakeri سلام شما فیزیک اقای طلوعی رو دارین؟ بله دارم اها موفق
  • فیزیک اقای طلوعی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    A
    استاد اول هر مبحث میگن اگر مختص رشته ریاضی باشه. نگران اون موضوع نباش
  • زیست راه ابریشم

منتقل شده حل نشده راه ابریشم 1401 راه ابریشم زیست راه ابریشمیا
    2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    Ali AliiA
    @مدیر-محصول-ابریشم خداوکیلی اگر زیست رو از اول ضبط میکردن واقعا عالی می شد چون اقای موقاری اول بارش بوده کمی اماتوره و اصلا از تخته لمسی استفاده نمیکنه نمیگم اصلا ولی حتی با دست می نویسه !! ولی این فصل 1 که از اول ضبطشده محشره و اقای موقاری خیلی عملکرد بهتری نشون میده بقیه قسمت ها که از اول ضبط نشدن حذفیات دارن و خود استاد گفتن که اینا بهتر تر باعث میشن درس رو یاد بگیرید ولی ای کاش از اول ضبط میکردن
  • فرم قابل ویرایش برنامه ی راه ابریشم

منتقل شده
    1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    سید حسین قربانی 1س
    سلام به پرسنل و دست اندر کاران زحمتکش آلا اگر امکانش هست فرم قابل ویرایش برنامه ی تابستانه رو برای من و سایر بچه هایی که از برنامه عقب موندن قرار بدید ، با تشکر @مدیر-محصول-ابریشم @M-an @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا