Skip to content

جلسه دوازدهم رفع اشکال زیست:فصل۱یازدهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

11 موضوع ها 375 دیدگاه‌ها
  • غلاف میلین

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    BioB
    @mitra-ism-rahmani در غلاف میلین گفته است: @bio در غلاف میلین گفته است: @mehranmirzaei در غلاف میلین گفته است: در حد کنکور خیر وقتی هر نوع نورونی میتونه میلین داشته باشه نمیتونیم بگیم نورون رابط ممکنه میلین داشته باشه درحالی که تو بخش خاکستریه؟ خب به نظر من ما از اونور خوندیم که میلین باعث سفید شدن میشه و به همین دلیل در بخش سفیده و خب این میتونه ردش کنه دیگه ‍️
  • سلول پیش سیناپسی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Sara_RS
    @mehranmirzaei ممنونم خیلی لطف کردید
  • پایان جلسه 12

35
    8 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    _Mitra__
    @mehranmirzaei در پایان جلسه 12 گفته است: @mitra-ism-rahmani در پایان جلسه 12 گفته است: @mehranmirzaei ممنون از وقتی که میذارید برای ما شب خوش فقط استاد بازهم من سوالام مونده خواهش میکنم جواب دادمشون اوناییی که تاپیک زدی رو مرسی استاد به همون تاپیک اگه میشه محبت کنید دوباره سر بزنید همونجا یه موردش را متوجه نشدم پرسیدم مرسی از لطفتون
  • جلسه 12-گزاره شناسی 25-28

33
    5 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    saba zarei 0S
    @دریا-دریایی بیا بریم دختر شیرازی بقیه رو با استاد تنها بزاریم
  • جلسه 12-گزاره شناسی 21-24

80
    7 رای ها
    80 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    H_RH
    @mitra-ism-rahmani در جلسه 12-گزاره شناسی 21-24 گفته است: @h_r در جلسه 12-گزاره شناسی 21-24 گفته است: استاد باید دلیل بگه ها خب تو بگو چرا غلطه ؟؟؟ کی گفتم غلطه
  • جلسه 12-گزاره شناسی17-20

64
    7 رای ها
    64 دیدگاه‌ها
    300 بازدیدها
    پروا کیاپ
    @دریا-دریایی ایووووول
  • جلسه 12-گزاره شناسی 13-16

55
    6 رای ها
    55 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    P
    @mehranmirzaei مرسی متوجه شدم
  • جلسه 12

منتقل شده
    41
    9 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    285 بازدیدها
    saba zarei 0S
    @mehranmirzaei عه استاد سلام فک کردم نیستین
  • جلسه 12-گزاره شناسی 9-12

22
    6 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    168 بازدیدها
    P
    با این جواب هام فقط باید محو شم،
  • جلسه 12-گزاره شناسی 5-8

منتقل شده
    19
    6 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    OpalO
    @mehranmirzaei به امید خدا نادرست، گزاره درست : "43 جفت" عصب مغز و نخاع... نادرست، انعکاس فعالیتی غیر ارادی است که توسط اعصاب پیکری کنترل می‌شوند. نادرست، بخش خودمختار دائما فعال است. درست، بخش هم حس یا سمپاتیک با افزایش ضربان قلب موجب افزایش برون ده قلب نیز می‌شود برون ده قلب =حجم ضربه ای + تعداد تنفس در دقیقه
  • جلسه 12-گزاره شناسی 1-4

منتقل شده
    11
    8 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei در جلسه 12-گزاره شناسی 1-4 گفته است: درستی یا نادرستی عبارات زیر را درباره مواد اعتیاد آور و اثرات آن بر فرد مشخص کنید. ۱) مصرف کوکائین موجب افزایش مصرف گلوکز در مغز فرد معتاد میشود. ۲) تغییرات مغزی ناشی از استفاده مکرر از این مواد ممکن است قابل برگشت باشد. ۳) بیشترین تأثیر را بر بخشی می گذارند که در احساسی مانند لذت، نقش ایفا می کند. ۴) می توانند با گذر از سد خونی – مغزی بر بخشی از قشر مخ تأثیر گذارند و توانایی خودکنترلی فرد را کاهش دهند. ذکر دلیل الزامیه @تجربیا پاسخ : 1.نادرست، مصرف مواد مخدر باعث کاهش مصرف گلوکز در سلول‌های نغزی میشوند 2.درست، ممکن است برگشت پذیر نباشد،پس ممکن است برگشت پذیر هم باشد 3.درست، بیشترین تاثیر بر سامانه لیمبیک می‌گذارد که در احساست نقش دارد 4.درست، مواد اعتیاد آور مانند الکل با عبور از سد خونی مغزی بر یاخته های بخشی از قشر مخ اثر گذاشته و توانایی تصمیم گیری صحیح، خود کنترلی را مختل می‌کند @تجربیا با تقلید از @Kosarsaghi-M