Skip to content

آرشیو جلسات رفع اشکال زیست کنکور 1400

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به دروس مسلط بشین

544 موضوع ها 10.4k دیدگاه‌ها

• قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

18 398
    18 موضوع ها
    398 دیدگاه‌ها
    Medisa AhmadiM
    [image: 1627823725805-162782366403673896755140506658-resized.jpg] من هر چقدر این متن را می خوانم متوجه نمی شوم کل اش را متوجه نمی‌شوم

13 331
    13 موضوع ها
    331 دیدگاه‌ها
    kosariK
    @81sobhan در پایان جلسه 34 گفته است: واقعا من برم بخوابم خسته ام صبح هزار تا کار دارم خوب برو

20 323
    20 موضوع ها
    323 دیدگاه‌ها
    Fateme AjorlouF
    @mahdiye-mahmoodi در دانشمند فرعی - ایلیا مچنیکوف گفته است: @mehranmirzaei جانور شناس بود یه سری سلول ها شبیه آمیب توی بدن لاور ستاره دریایی دید که مواد اطرافش رو میخوره مچنیکوف خار گل رز رو زیر پوست لارو گذاشت لارو اون خار ها رو بلعید روز بعدش مچنیکوف اومد به دفتر کارش و دید که اثری از خارها نیست فهمید که این سلول ها در دفاع نقش دارن و اسمشونو گذاشت بیگانه‌خوار بعدا درباره نحوه‌ی دفاع بدن در برابر میکروب ها تحقیق کرد و جایزه‌ی نوبل برد

12 291
    12 موضوع ها
    291 دیدگاه‌ها
    Dr.RashidiD
    @mehranmirzaei مرسی شفاف سازی شد

16 286
    16 موضوع ها
    286 دیدگاه‌ها
    دریا دریایید
    @81sobhan در پایان جلسه 31 گفته است: @دریا-دریایی بعد N جلسه چهار خط دلیل نوشتی من این جلسه اینقدر داستان فی البداهه گفتم که شکسپیر اینقدر فی البداهه نگفته بود در عوض من از پارسال از همون جلسه ی اول وقتی هیچکی نبود تو کلاس بودم تا الان ولی خوب چه فایده که به موز فروخته شدم

11 257
    11 موضوع ها
    257 دیدگاه‌ها
    سارا M 0س
    @ali-mohamadi-0 خدایی من گفتم قطعی؟:|| من نظرات خودم رو گفتم، و بارها هم این موضوع رو گفتم. برای گزینه ۳ هم قید فقط به کار برده نشده....دیدی غلط نبود؟ من بر حسب کلید تست و تحلیل هام گفتم

11 383
    11 موضوع ها
    383 دیدگاه‌ها
    BioB
    @شهیده-sh در گزاره شناسی 5-8 (جلسه 29) گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 5-8 (جلسه 29) گفته است: @شهیده-sh در گزاره شناسی 5-8 (جلسه 29) گفته است: @mehranmirzaei استاد 2 تا سوال بی ربط 1.باکتری ها نمو دارند ؟ 2.اگه بگیم همه جانداران 7 ویژگی حیاتو باهم دارن درسته ؟ چون نابالغ ها تولید مثل رو ندارن . ممنون 1-نه مثل یوکاریوت ها 2-وقتی 7 ویژگی مطرح میشه بطور کلی برای جاندار سام و بالغ مطرح میشه @mehranmirzaei در گزاره شناسی 5-8 (جلسه 29) گفته است: @شهیده-sh در گزاره شناسی 5-8 (جلسه 29) گفته است: @mehranmirzaei اگه سوال بگه همه جانداران نمو دارن برای باکتری ها هم درسته ؟ توی سوال گفت همه نابالغ رو در نظر نگیریم ؟ بله درست بگیرید بستگی به سایر گزینه ها داره پاسخ آقای میرزایی @Bio @H_R نگفتن نداره که گفتن مثل یوکاریوتا نیست که از همون اول گفتیم و قبولش داشتیم اون که شما نابالغ رو هم در نظر میگیرین تو این سوالا بنظرم اشتباهه چون تا سوال نگه نابالغ یا بیمار ما همه رو بالغ و سالم باید درنظر بگیریم

9 130
    9 موضوع ها
    130 دیدگاه‌ها
    چیچکچ
    @mehranmirzaei سلام قبول نیست من نمی‌دونستم

18 308
    18 موضوع ها
    308 دیدگاه‌ها
    C
    @kosar-mortazavi آها ممنون عزیزم