Skip to content

جلسه سی و چهارم رفع اشکال زیست :تحلیل کنکور99

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

13 موضوع ها 331 دیدگاه‌ها
  • پایان جلسه 34

75
    7 رای ها
    75 دیدگاه‌ها
    472 بازدیدها
    kosariK
    @81sobhan در پایان جلسه 34 گفته است: واقعا من برم بخوابم خسته ام صبح هزار تا کار دارم خوب برو
  • شروع جلسه ۳۴

21
    6 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    kosariK
    @0-0ftm در شروع جلسه ۳۴ گفته است: @kosar-mottaghi خواهش میشهجلسه بعد ... بله
  • تست 167

33
    1
    2 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @دریا-دریایی در تست 167 گفته است: @mehranmirzaei در تست 167 گفته است: @دریا-دریایی در تست 167 گفته است: @81sobhan در تست 167 گفته است: @دریا-دریایی مگه چیه :::::::::::::::::::::::////////////////// توقع داشتم چون بزگترن شجریانی،سرلکی،زند وکیلی،ابی و .... اینا گوش بدن ترکیبی و تلفیقی کلا تو همه چی ترکیبی میزنین ؟ ارع دیگه
  • تست 166

30
    1
    5 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    300 بازدیدها
    H_RH
    @dr-rashidi امتحان میکنم... ممنون
  • تست 165

11
    1
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @دریا-دریایی در تست 165 گفته است: کدو جون چیه آخه انگلههههههههههه آرع کدو جونم مثل کبد جون انگله
  • تست 162

35
    1
    4 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    دریا دریایید
    @81sobhan در تست 162 گفته است: @دریا-دریایی تو خودت پرتقال داری نه تموم شد دو تا مونده بود نمی دونم کی خورد شون
  • تست 163

17
    1
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    اسفنکتر های لوله گوارش 1-اسفنکتر ابتدای مری :مخطط و ارادی 2-اسفنکتر انتهای مری(کاردیا):صاف و غیر ارادی 3-اسفنکتر انتهای معده (پیلور):صاف و غیر ارادی 4-اسفنکتر انتهای روده باریک (ایلئوسکال):صاف و غیر ارادی 5-اسفتکتر فوقانی مخرج(داخلی) :صاف و غیر ارادی 6-اسفنکتر تحتانی مخرج(خارجی) :مخطط و ارادی *1 و 6 توسط پیکری عصب دهی میشوند و بقیه توسط خودمختار @تجربیا
  • تست ۱۶۱

28
    4 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    دریا دریایید
    @mehranmirzaei در تست ۱۶۱ گفته است: @دریا-دریایی در تست ۱۶۱ گفته است: @mehranmirzaei نه چرا تنها شاید بدبخت یه کانالی گیرنده ای پمپی چیزی داشته باشه افرین تنکیو
  • تست ۱۵۹

22
    5 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
    دریا دریایید
    @شهیده-sh در تست ۱۵۹ گفته است: @دریا-دریایی پدرش معلومه . سوال گفته هر دو سالمن من امشب خدایی چمه امروز یه ۵ ساعتی بیرون بودم افتاب خورده تو سرم فک کنم مال همونه
  • فصل ۷

حل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @sara-haghighatrad در فصل ۷ گفته است: @mehranmirzaei بله خیلی ممنونملطف کردید خواهش می کنم
  • تست ۱۵۸

24
    4 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    229 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    مرسی بچه ها عالی بود بریم بعدی
  • تست ۱۵۶

22
    3 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    شهیده shش
    @mehranmirzaei و اینکه پروتونفریدی منافد دفعی داره و متانفریدی منفذ ادراری ادراری و دفعی تفاوتشونه
  • اندر احوالات چندین سوال

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    دریا دریایید
    @mehranmirzaei مرسی بابت یک و دو اما برای سه یه سوال اون قسمت مالاریا هست تو الگو نوشته بود چون طبیعت الان ناخالص ها رو انتخاب کرده و خود ناخالص ها تنوع رو ایجاد کردن پس این همیشگی نیست و برای چهار منظورتون از دوزیست دو زیست من بود ؟