Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
مرتبط با درس ریاضی انسانی - دوره های مختلف
چرا فیلم آموزش روانشناسی تو آلا نیست؟🤦♀️
جزوه درس یک روان شناسی یازدهم ( تعریف و روش مورد مطالعه ) در این بخش ارائه شده است. در این جزوه نکات مهم درس یک و خلاصه آن را ارائه داده ایم.
برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید.
دانلود درسنامه درس یک
سلام دوستان امیدوارم حالتون عالیییی باشه ببخشید من چهار شنبه امتحان تاریخ دارم خواستم اگه جزوه های خلاصه و درست حسابی دارین لطف کنین و برام بفرستید @انسانیا آلاء تی وی @راه-ابریشمی-ها-ادبیات
رفقــــای انسانی😁 🖐🏻 توی روانشناسی یه سری کادر سبز هس برای مطالعه اونارم بخونیم؟تو کنکور میاد؟فک کنم جز حذفیات بودش زیاد مطمعن نیسدم!😥 🤔
من کمک میخوام برای روانشناسی هنوز نخوندم از چه فصلی شروع کنم!!!!!!!!
سلام دوستان کتاب های ناشران مشاوران خوبه؟ کتاب های منطق و روانشناسی ناشران؟؟ @انسانیا
@Fateme-goli عزیز من نمیتونم بهت پیام بدم ارور میده ببین اگه تو میتونی پیام بده
چرا فیلم آموزش روانشناسی تو آلا نیست؟
@fatemeh-ma @دانش-آموزان-آلاء
ححنت تحن سلام شما برو توی اینترنت بزن بودجه بندی کنکور انسانی ببینید از روانشناسی بیشتر کدوم درسا توی سال های اخیر در کنکور سوال اومده از اونا شروع کنید البته اول اونا بعد کم کم همه رو بخونید چون کنکور غیرقابل پیش بینیِ
سلام اقتصاد تدریس نمیشه؟