Skip to content

جلسه شانزدهم رفع اشکال زیست: فصل 6 و 7 دوازدهم + فصل 7 یازدهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به دروس مسلط بشین

13 موضوع ها 181 دیدگاه‌ها
  • گزاره شناسی 5-8

18
    5 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    285 بازدیدها
    M
    @mehranmirzaei بله درسته.البته اینم تو ذهنم بود
  • پایان جلسه 15

4
    8 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    Asmaa KianiiA
    @mehranmirzaei ممنون استاد خیلی خوب بود شب بخیر
  • تحلیل دوباره یه گزاره که چند جلسه قبل برسی شد

9
    1
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    Zahra.HDZ
    @mehranmirzaei ممنون بیشتر از شما
  • گزاره شناسی 25-28

11
    1
    4 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @mehranmirzaei تشکر بیشتر تررر از شما
  • گزاره شناسی 13-16

35
    2 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    Marzieh AboueiM
    @mehranmirzaei 🤍
  • شروع جلسه 16

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Kosar-Mortazavi در شروع جلسه 16 گفته است: @mehranmirzaei سلام استاد میرزایی سلام گزاره شناسی🥺 دلم تنگ شده بود برای رفع اشکال نمیدونستم چی بگم فقط سلام کردم بخاطر جلسات خیلی مفید و گرم پارسال ممنونم مزاحم نمیشم ادامه بدید️ سلاااممم کوثر جااان ماعم دلمون تنگ شده به به ممنونم
  • فصل ۷

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    83 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Sara_R در فصل ۷ گفته است: @mehranmirzaei ممنونم خواهش میکنم
  • گزاره شناسی 21-24

13
    5 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است: درستی یا نادرستی گزاره های زیر را مشخص کنید. 21-در مردان هر غدۀ سازندۀ مایع منی که ترشحات قلیایی دارد، به میزراه میریزد. 22-در افراد XY هر غدۀ سازندۀ مایع منی که حالت اسفنجی دارد، مایع قلیایی و روان کنندهای را به میزراه میریزد. 23-در مردان هر غدۀ سازندۀ مایع منی که مایع غنی از فروکتوز دارد، پایین تر از محل اتصال مجرای اسپرم بر و میزراه قرار دارد. 24-در مردان هر غدۀ سازندۀ مایع منی که به اندازۀ نخودفرنگی است، در بالای برجستگی های میزراه قرار دارد. @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 پاسخ : 21-غ:غدۀ پروستات دارای ترشحات قلیایی است، ولی ترشحات خود را مجرای اسپرم بر میریزد. 22-غ:غدۀ پروستات حالت اسفنجی دارد و مایع شیری رنگ و قلیایی را به اسپرم ها اضافه میکند. 23-غ:غدد وزیکول سمینال که مایع غنی از فروکتوز را به مجرای اسپرم بر اضافه میکند، بالاتر از محل اتصال مجرای اسپرم بر و میزراه قرار دارد. 24-ص:غدد پیازی میزراهی به اندازۀ نخودفرنگی است، همانطور که در شکل کتاب درسی میبینیم، این غدد بالاتر از برجستگی های میزراه قرار گرفته است. @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
  • فتوسنتز

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Farhan-Honar در فتوسنتز گفته است: @mehranmirzaei خیلی ممنون خواهش میکنم فرهااااددد جان
  • گزاره شناسی 9-12

18
    3 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Marzieh-Abouei در گزاره شناسی 9-12 گفته است: @mehranmirzaei چیکارش کنه اولی غلط میشه؟! قید خاصی نیورده که پس چون به صورت کلی بیان کرده مشکلی نداره دیگه
  • گزاره شناسی 17-20

23
    5 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    T
    @mehranmirzaei ممنونم
  • اووگونی ۲

حل شده
    6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Sara_R در اووگونی ۲ گفته است: @mehranmirzaei کلی ممنونم خواهش میکنم
  • گزاره شناسی 1-4

24
    1
    4 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    216 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @Farhan-Honar در گزاره شناسی 1-4 گفته است: ببخشید آیا تو قطعه ی میانی اسپرم هم ، مقداری سیتوپلاسم وجود داره یا فقط تو سر؟ تو واقیت مقداری سیتوزول هم داریم تو قطعه میانی ولی تو تستا باید حواست باشه منظور تست عمدتا میتوکندری های قطعه میانیه