Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    دوپامیند
    @00muzan00 مرسییی شماهم همینطور💚
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • عربی

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    K99_DrK
    @pariaaa خواهش میکنم:tulip:
  • فیلم یا کتاب خوانی

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    916 بازدیدها
    MaryaM._.shM
    @ashhkan وقت گیر بودن فیلم ک ی چیز کاملا مشخصه شما یک بار فیلم نگاه میکنی وجزوه می‌نویسی یک بار باید مطالب جزوه رو بخونی ویک بار مرور اما خب بازم ب عملکرد وسرعت العمل خودتون همه چیز بستگی داره اماوقت گیر بودن فیلم امری کاملا بدیهی است
  • کنکور تجربی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    ققنوسق
    @گذران اسکی نرو از ایموجیم
  • زبان انگلیسی نظام قدیم

زبان انگلیسی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    M
    سلام بچه ها من توی زبان انگلیسی خیلی ضعیفم ،لطفا اگ میشه یه فیلمی بهم معرفی کنید ک بتونم درصدمو حداقل ب 50 برسونن.نظام قدیم هستم
  • پایانی یا کنکور؟

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    294 بازدیدها
    A
    خیلی ممنون مشاوره ی خیلی خوبی بود.بله کنکوری هستم
  • فیزیک دوازدهم پیشنهاد

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    M
    سلام امیدوارم حالتون خوب باشه لطفا یه لطفی در حقه ما بکنید من یازدهم هستم ... لطفا فیزیک شیمی دوازدهم رو تو تابستون هم شروع به ظبط کنید مال اقای فرشید داداشی و حامد پویان نظر که انشالله تا نوروز تموم شه ظبطشون ...
  • کنکور99/نظام قدیم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    368 بازدیدها
    Amir1994A
    @moein_alizadeh متشکرم
  • جمع بندی زبان سه ساعته

27
    4 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    988 بازدیدها
    H
    @sh-kh در جمع بندی زبان سه ساعته گفته است: @has اصلا نترسین و از چیزی شروع کنین ک ازش میترسین منم اوایل این اشتباهم بود از چیزیایی ک میترسیدم فرار میکردم هی فردا فردا میکردم و الان متوجه میشم چ اشتباهی میکردم من برای واژگان از کتاب لقمه مهر و ماه استفاده میکنم هی میخونم و مرور دارم و کلمه هایی ک یادم میره رو علامت دار میکنم برای افزایش دایره لغتم چون کمی زبانکده رفتم کتاب 504 رو شروع کردم و از وقتی ک کلوز تستا و ریدینگای کنکور رو خوندم و دیدم تو درک متن بهم کمک میکنن دیگه کلمات 504 هم جزو مرور هام شدن برای گرامر اره خوب یجاهایی ادم شک میفته ولی بقیه گرامر های اسون مثل ترتیب صفت ها ک خیلی اسونن رو حتما بخونین کتاب کار من کیاسالاره ولی متوجه شدم شهاب اناری کامل ترشه اینگاری ک گرامر پایه رو هم داره هرشب برای واژگان وقت بزارین و تمام واژگان کتاب رو بلد بشین میتونین موفق بشین اره درصد زبان هم خیلی موثره در نهایت با ارزوی موفقیت بله درسته واقعا..من هر دو لقمه رو دارم،هم گرامر هم واژگان.کتاب شهاب اناری رو هم دارم،منتها چون درسنامه ـهاش طولانی بود حوصله ـشو نداشتم،همین لقمه مختصر و مفید بود،اما حسابش رو نمی کردم انقدر گیرم بندازه،باید زود به دادش برسم، از روی همین کتاب تست بزنم ممنونم،همچنین برای شما:blush:
  • تکنیک رفع استرس

3
    11 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    dlrmD
    @MahdiNOVE سلام این کار باعث میشه که فکر چیزی که داره اذیتتون می کنه هنگام درس خوندن از سرتون بپره. و بعدا که جعبه رو باز می کنید می بینید چه موضوع های مسخره ای موجب استرستون می شده:) سر چه چیز های بی خودی خودتون رو نگران می کردید.
  • انگیزشی وانرژی مثبت

قفل شده است
    8
    12 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    365 بازدیدها
    romisaR
    @Mahed سلام نه منظورم شما نیستید بلکه کل دانش آموزای کنکوری انجمن منظورم هستش تاپیک انگیزه که توسط @M-an زده شده منظورم هستش
  • سوالات کنکور

قفل شده است
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    449 بازدیدها
    dlrmD
    :white_flower: سوال های کنکور تجربی داخل 96-90با پاسخ :white_flower: سوال های کنکور تجربی خارج از کشور 96-90 با پاسخ :green_heart: سوال کنکور سال 97 تجربی داخل (عمومی) :green_heart: سوال کنکور سال 97 تجربی خارج (اختصاصی) :green_heart: پاسخ نامه کلیدی آزمون سال 97 تجربی داخل :green_heart: پاسخ نامه تشریحی کنکور سال 97 تجربی داخل :purple_heart: سوال کنکور 97 تجربی خارج(عمومی) :purple_heart: سوال کنکور 97 تجربی خارج (اختصاصی) :purple_heart: پاسخ نامه ی کلیدی ازمون سال 97 خارج %(#51d4a2)[موفق باشین رفقا:)] :cherry_blossom: @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
  • انگیزشی

قفل شده است انگیزه
    2
    9 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    375 بازدیدها
    romisaR
    توو تاپیک انگیزه بذارید ممنون
  • مشاوره برای پایه نهمی ها..

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
    MahhhM
    سلام.. نهمی‌های عزیز، در مقابل یک انتخاب واقعی در زندگی تحصیلی قرار گرفته‌اید. دوره‌ی گذار سه‌ساله‌ای که تا رسیدن به دروازه‌های آموزش عالی در پیش دارید. انتخاب درست، انتخاب نادرست نهمی‌های عزیز، در مقابل یک انتخاب واقعی در زندگی تحصیلی قرار گرفته‌اید. دوره‌ی گذار سه‌ساله‌ای که تا رسیدن به دروازه‌های آموزش عالی در پیش دارید. خوش‌بختانه در این مسیر تنها نیستید؛ پدر و مادر و معلمان و مشاوران هم در کنارتان هستند. در پایان دوره‌ی متوسطه‌ی اول، برای ورود جدی به آینده‌ باید آگاهانه عمل کنید. آگاهانه یعنی اتکا به اندوخته‌های علمی سه سال گذشته و علاقه و توانایی‌ها و مطالعه و شناخت از شاخه‌های تحصیلی و چشم‌انداز بازار کار آینده. یک انتخاب نادرست خدای‌نکرده چیزی جز سرخوردگی و افت تحصیلی و هدررفتن عمر به همراه نخواهد داشت. در این بهار تازه‌شده، در گفت‌وگوهای خانوادگی و دوستانه‌ی هم‌کلاسی‌ها اوقاتی را به این مسئله اختصاص دهید تا با انتخاب درست، درس‌خواندن در طول سه سال آینده برایتان همراه با لذت و آرامش باشد.🌷👆👆👆@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @
  • یازدهمی ها چگونه خر خون بشن :|

منتقل شده
    53
    10 رای ها
    53 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    H
    من از اون دسته دانش آموزای به اصطلاح "خرخون" بودم. ساعت مطالعه ی بالا و اینا،نمراتم اصلا اندازه ای که تلاش می کردم نبود اما جزو معدل های برتر بودم همیشه... اما وقتی تو شرایط آزمون و سر جلسه کنکور قرار گرفتم اینکه کم نذاشتم تو درس خوندنم کمکم کرد اما اون ساعت مطالعه ی بالا نه. هی میخوندم هی می خوندم ولی به راندمانش کاری نداشتم و نرفتم دنبال حل این قضیه که چه طوری بالا ببرم و نتیجه بهتری بگیرم. آدم اگر بخواد خیلی عالی باشه"خرخون" بودن حدودا لازمه،اما اگر بخواد قوی باشه و مسلط اینکه چه طور بخونه و چه قدر بازده داشته باشه مهمه. من مثل کارگری بودم که شاید بیشتر از کارفرماش کار میکنه اما حقوق و مزایای کمتری داره،صرفا به این علت که از هوش و ذکاوتش بهره ای نمی بره(منظورم این نیست یه کارگر حقوق کمتری داره چون استفاده ای نمی کنه از هوشش،خطابم به خودم بود)..الان که درستش کردم دیگه "خرخون" نیستم اما از روندی که دارم در مجموع راضی ـم اینم تجربه من بود...
  • سر و سامان دادن به فیزیک پایه

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    583 بازدیدها
    H
    @delaram7897 در سر و سامان دادن به فیزیک پایه گفته است: سلام منم فارغ التحصیل ریاضیم موندم تو دو راهی ک خازن و جریانو بخونم با حذفش کنم میشه راهنماییم کنید مرسی بستگی به خودتون داره ها ولی من سوم دبیرستان که حسابی توش می لنگیدم،پیش دانشگاهی هم خیلی رو فیزیک پایه وقت نذاشته بودم،اما حدود یک ماه پیش شروع کردم به خوندنش،با فیلمای دکتر طلوعی هم شروع کردم،خیلی سریع راه افتادم،یه بخشی ـش مربوط میشه به اون چیزی که بهمون القا کردن که وای خیلی سخته و حل نمیشه و اینا،قلقش بیاد دستتون عالی حل می کنیدش،مثل باقی فصل ها. و خب مثلا من گرما و فشار رو اصلا نمی فهمیدم ((: و از فیزیک دو خوشم نمیومد تصمیم گرفتم بخونمش حتما. هنوز وقت داریم برای اینکه حذف نکنیم،میشه لابه لای برنامه ها جاش داد فکر کنم
  • نحوه درس خوندن

7
    5 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    romisaR
    این تاپیک هم بد نیست https://forum.alaatv.com/topic/7983/روش-مطالعه/23
  • مطالعه شیمی

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    _
    من نظام جدیدم فیلمای اقای اقاجانی رو میبینم .... ولی یه سرچ بزنین فیلمای نظام جدید اقای اقاجانی رو پیدا میکنین منتهی تو الا نیست فیلماشون متاسفانه ....
  • تاریخ برگزاری آزمون های جامع!

3
    9 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    MM.zahedM
    @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • )حرف آخر) راهنمایی

32
    1 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها