انگیزشی
-
هرگز از تلاش برای بدست آوردن آنچه که در طلبش هستید دست نکشید.
صبر کردن سخت است
اما حسرت، مشکل تر..... خیلی مشکلتر
_ سال دوم کنکورم جمله ی بالا رو هرروز برای خودم تکرار میکردم.
× وقتایی که همه چی سخت میشد، جمله ی بالا رو تکرار میکردم.
× وقتایی که اطرافیان تو چشمام نگاه میکردن و میگفتن نمیتونی، جمله بالا رو تکرار میکردم.
× وقتایی که از شدت خستگی و بیخوابی چشامو به زور باز نگه میداشتم ، جمله بالا رو تکرار میکردم.
× و خیلی وقتای دیگه که توی مسیرم به بن بست خوردم .. با خودم تکرار کردم که صبر کردن سخته خیلی خیلی سخته ...اما حسرت از اون هزاربار مشکل تره.
_ سال اولی که رفتم کنکور بدم، به محض اینکه وقت آزمون تموم شد، بی اختیار اشک از چشمام اومد. و فقط و فقط اشک یک چیز بود.
اشک حسرت
حسرت تمام زمان هایی که از دست داده بودم.
حسرت تمام صبوری هایی که انجام ندادم.
حسرت تمام تلاشهایی که میتونستم انجام بدم ولی ندادم.
حسرت ثانیه ها...
حسرت تک تک ثانیه هایی که گذشت.حسرت اینکه به اندازه کافی قوی نبودم که جلوی مشکلاتم وایستم و درس بخونم.
حسرت اینکه کاش با تمام مشکلات درس میخوندم.
درس میخوندم تا حسرت نخورم.طعم تلخی داشت این حسرت..
اشک حسرتی که هیچوقت فراموش نمیکنم.هیچوقت....خیلی تلاش کردم تا بتونم دوباره یکسال دیگه درس بخونم و تاوان این حسرت رو بدم.
سال دوم کنکورم با وجود همه ی مشکلات، تمام تلاشمو کردم که از هر ثانیه استفاده کنم.
عهد کردم با خودم که جوری درس بخونم که ذره ای جای حسرت برای خودم نذارم.️
کنکوری های عزیز و
همه ی اون کسایی که به هردلیلی هزارجور مشکل و شرایط ناخوشایند توی زندگیشون دارن و از رشته مورد علاقشون فاصله گرفتن،
شما هم هرروز این جمله رو برای خودتون تکرار کنید.و جوری درس بخونید که هرزمان به عقب نگاه کردین طعم تلخ حسرت رو حس نکنید.مشکلات و سختی ها گذرا هستند.اما طعم تلخ حسرت ماندگاره.
صبور باشین و از هر ثانیه برای رسیدن به آنچه که در طلبش هستید استفاده کنید.#کنکوریهای_۹۶_خدا_قوت
#کنکوریهای_۹۷_۹۸_بسم_اللهنادیا_علیزاده
#دانشجوی پزشکی
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل @حامیان-آلاء-آزمون-ها فااطمه romisa اکالیپتوس marylb